Victorious

Victorious

de
RTP: 96.9%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Victorious fără Înregistrare
4.5/5 - (10 votes)
Victorious demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Victorious cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Victorious pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Victorious
Victorious">

Revizuirea slotului Victorious

Alătură-te armatei romane pentru a simți spiritul de aventură și de cucerire! NetEnt a lansat jocul ca la aparate cu 5 role Victorious în toamna anului 2011, dar chiar și după 10 ani, titlul este extrem de popular printre jucătorii de cazinouri online și fanii software-ului de modă veche. Jocul de păcănele are 243 de moduri de câștig mare și o mulțime de caracteristici bonus pe deasupra. Înainte spre victorie!

Detalii despre Victorious Max și gama de pariuri

Puteți schimba anumite setări pentru a juca Victorious cu o anumită sumă de pariu. Deoarece jucătorii nu pot varia numărul de linii de plată, pariul total poate fi modificat prin intermediul pictogramei „Level”. Există 10 niveluri disponibile, astfel că intervalul de miză este de 25-250 de monede pe rundă. Valoarea fisei variază între 0,01-0,5. Varianță medie spre mare.

victorious slot demo

Temă, sunete, caracteristici de design

Fără îndoială, jocul ca la aparate Victorious te va cufunda într-un univers de distracție nesfârșită pe care romanii neînfricați îl pot aduce. Fundalul layout-ului 3×5 este dedicat în totalitate armatei romane și întregii teme a jocului.

Când mașina este lansată, se aud tobele care dau tonul bătăliei ce va urma. Sunetele victoriei însoțesc fiecare combinație câștigătoare, iar cu cât câștigul tău este mai mare, cu atât aceste sunete sunt mai puternice.

victorious slot win

Simbolurile jocului ca la aparate Victorious

Mecanismul de obținere a câștigurilor la Victorious Max este standard: simboluri speciale alcătuiesc combinații câștigătoare pe cele 243 de linii de miză. Aceste simboluri sunt:

 • 9 și 10 care aduc 3-80 de monede pentru 2-5 simboluri;
 • J și Q cu premii de 6-100 de monede;
 • K care adaugă 12-150 în contul dvs;
 • A care are o valoare de 12-200 de monede;
 • armata care oferă 20-400 de monede atunci când apare pe ecran de 3-5 ori;
 • un soldat cu cască a cărui recompensă este de 30-500;
 • un comandant dedicat care plătește 50-1000;
 • iar premiul lui Caesar este cel mai „delicios” – 100-1500.
victorious slot symbols

Combinațiile din jocul ca la aparate gratis Victorious se formează de la stânga la dreapta. În ceea ce privește simbolurile speciale, vulturul auriu pe fond roșu este simbol Wild, iar coroana de aur strălucitoare este Scatter. Echipa NetEnt s-a asigurat că jucătorii vor găsi tot ce au nevoie pentru a naviga fără efort: pictograma „I” din stânga lansează tabelul de plăți și celelalte reguli pe care le are acest aparat.

Caracteristici și bonusuri

Pe lângă RTP-ul ridicat al jocului ca la aparate Victorious, acest titlu are o mulțime de alte bonusuri și caracteristici care le permit jucătorilor să beneficieze cât mai mult posibil. În primul rând, există Wilds care apar atât în jocul principal, cât și în timpul FS pe rolele 2 și 4. Cu acești vulturi, combinațiile tale vor fi cu adevărat mai reușite.

Iar Scatter-ul poate lansa învârtirile gratuite Victorious. În funcție de aceasta, poți primi 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite pentru 3, 4 sau 5 Scatter. Iar un alt beneficiu al acestor rotiri bonus este că toate câștigurile sunt triplate (multiplicator x3).

De fapt, nu trebuie să faci nimic pentru a juca Victorious pentru distracție, aceste caracteristici fiind active. Toate aceste opțiuni se activează automat de îndată ce pe ecran apar combinațiile necesare. Adevărata distracție începe imediat. Trebuie doar să știi că simbolurile FS trebuie să apară succesiv, începând cu rola cea mai din stânga.

Victorious RTP

În ceea ce privește RTP-ul, acesta este destul de ridicat: 96,88%. În timp ce volatilitatea este medie-înaltă, câștigurile nu vin atât de des, dar sunt destul de mari. Iar cazinoul Victorious nu contează, deoarece acești parametri sunt determinați de furnizor și sunt testați corespunzător.

Încercați Victorious gratuit în modul demo

În ceea ce privește site-urile de jocuri ca la aparate Victorious, acesta este un magazin unic pentru cei care vor să stea și să încerce acest joc gratuit. Playfortune permite fiecărui parior să verifice versiunea demo a acestui slot. Jocul în modul demo este întotdeauna simplu: lansați aparatul și faceți rotiri pe bani virtuali. Suma acestuia este afișată în secțiunea „Coins” din dreapta.

Dacă ați cheltuit toate aceste credite de distracție, dar totuși doriți să jucați mai mult, actualizați pagina pentru a obține soldul standard. Modul demo este complet gratuit și sigur: nu vă furnizați datele personale și nu vă asumați riscuri, în timp ce jocul va fi cât se poate de captivant. Apropo, în plus față de Victorious sloturi de alte tipuri sunt, de asemenea, aici!

Victorious de la NetEnt: Gânduri finale

În concluzie, acest joc de aparate este o plăcere pentru cei care vor să își amintească cât de palpitantă era armata romană. Regulile sunt la fel de ușoare ca o bucată de tort. În plus, Victorious îi va premia pe jucători cu numeroase funcții, cum ar fi simboluri speciale și Free Spins fără depunere este un proiect care nu te va lăsa să te plictisești!

Pro și contra

Pro
 • furnizorul care a produs Victorious NetEnt este un furnizor de încredere care lucrează sub mai multe
 • licențe și are un software de top;
 • Scatterii aduc 15-25 de rotiri gratuite cu un multiplicator x3;
 • tema acestui aparat este cu adevărat captivantă;
 • RTP-ul este destul de ridicat (96,88%);
 • Experiența Victorious pe mobil va fi la fel de bună: jocul este compatibil cu sistemele de operare iOS și Android.
Contra
 • deoarece jocul este relativ vechi, designul său este mai degrabă demodat (deși fanii mașinilor de modă veche nu vor spune că este un dezavantaj);
 • există doar 1 singur joc bonus, în timp ce funcția de joc de noroc lipsește.

Despre autor