Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Spinata Grande

Spinata Grande

de
RTP: 96.84%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 600x
Joacă Spinata Grande fără Înregistrare
4.3/5 - (10 votes)
Spinata Grande demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Spinata Grande cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Spinata Grande pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Joacă Spinata Grande slot gratis acum

Spinata Grande este un joc de păcănele creat de studioul recunoscut Netent. Leitmotivul de aici este piñata, un obicei derivat din tematica latină. Doar că în interiorul său, în loc de dulciuri, găsim monede de aur.

Aparatul are 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată. Unele simboluri de pe terenul de joc ocupă spații mai mari și se extind în 4 sau 9 sloturi dispuse în formă de pătrat. Ai nevoie de o mână cu cel puțin trei simboluri identice pe una dintre liniile de plată pentru a câștiga. La miza maximă, jocul vă permite să câștigați până la 140.000 de monede. Spinata Grande se caracterizează printr-un decor audiovizual vesel care face referire la climatele din America Latină.

spinata grande demo

Probabil că cea mai bună parte a jocului ca la aparate Spinata Grande este reprezentată de simbolurile colosale. Simbolurile colosale îți oferă acces la bonusurile X2 și X3, care te pot ajuta să îți triplezi cu ușurință pariul, precum și să aplici bonusuri la cheltuielile tale gratuite. Wild-urile colosale vor schimba, de asemenea, tobele în timpul cheltuielilor gratuite, astfel încât acestea să aterizeze în favoarea ta.

Bonusul de roată este o modalitate frumoasă de a vedea cum bonusurile și câștigurile tale cresc foarte repede. Dacă rotirile cu simbolul bonus sunt activate, veți avea acces și la funcția mini slot, care include simboluri diferite de monede și șanse mai mari de câștig. Odată cu apariția mini slotului, puteți obține rotiri gratuite, credite suplimentare și chiar jackpoturi uriașe.

Pro și contra

Pro
  • Exciting Mini Slot feature
  • In-game free spins
  • The bonus games are fun to play
  • Colossal symbols
Contra
  • No jackpot
  • Difficult to get a large individual win

Despre autor