Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Space Wars

Space Wars

de
RTP: 96.75%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1000x
Joacă Space Wars fără Înregistrare
4.7/5 - (7 votes)
Space Wars demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Space Wars cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Space Wars pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Space Wars
Space Wars">

Joacă Space Wars slot gratis

Space Wars este unul dintre numeroasele jocuri de păcănele NetEnt care te poartă în spațiu. Dar, de data aceasta, nu este pentru a întâlni roboți prietenoși sau pentru a te bucura de o priveliște cu cristale colorate. În Space Wars, ajungi în mijlocul unui grup de rase extraterestre care sunt un pic prea ocupate pentru a te întâmpina. Ele sunt în plin război pentru un cristal roz.

spacewars slot demo

Jocul de păcănele Space Wars

Acest slot machine are o structură similară cu majoritatea celorlalte sloturi de la Net Entertainment. Aici veți găsi 5 role, 3 rânduri și 40 de linii de pariu și de plată. Roțile sunt pline de figuri care reflectă tema mașinii, și anume potențialul vieții spațiale într-un ambalaj oarecum inovator.

  • Numărul de roți și rânduri: 5/3
  • Număr de linii de miză: 40
  • Miza minimă / maximă: 0,40 € / 200 €.
  • RTP: 96,8%.
  • Jackpot progresiv: Nu
  • Funcții speciale: Stacking wild și o cameră de clonare cu o rotire suplimentară gratuită
  • Furnizorul de jocuri: NetEnt

Cum se joacă

Înainte de a juca, trebuie să vă aduceți mizele la un nivel cu care vă simțiți confortabil. Începeți prin a selecta unitatea monetară cu ajutorul contorului „Coin Value”. O puteți seta la un nivel scăzut de 0,01 sau la un nivel ridicat de 0,50. Apoi, decideți câte monede doriți să pariați pe linie cu ajutorul contorului „Level”. Poți paria doar una sau chiar 10 pe linie la un moment dat. Rețineți că trebuie să jucați toate cele 40 de linii. Când sunteți gata să începeți, apăsați butonul de rotire rotundă sau apăsați „Max Bet” pentru a juca la nivelul de 10 monede. Puteți, de asemenea, să apăsați „Autoplay” și să setați jocul să se învârtă de un număr selectat de ori.

Despre autor