Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Sherlock Mystery

Sherlock Mystery

de
RTP: 94.09%
Volatilitate: Medie
Joacă Sherlock Mystery fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Sherlock Mystery demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Sherlock Mystery cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sherlock Mystery pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Sherlock Mystery slot recenzie

Dacă sunteți în căutarea unei pauze de moment de la realitatea cotidiană, atunci jocul ca la aparate de la Playtech – „Sherlock Mystery” – va fi alegerea perfectă pentru a vă petrece timpul liber. „Sherlock Mystery” este un slot cu cinci role, care are doar 20 de linii de plată de oferit, însă ne compensează cu o mulțime de bonusuri interesante și o grafică atractivă.

Jocul este conceput pentru a ne transpune în lumea descrisă în cărțile lui Sherlock Holmes, de unde și prezența simbolurilor reprezentând răufăcători mascați, cuțite, pistoale și, bineînțeles, faimoșii detectivi: Sherlock Holmes și doctorul Watson. Atunci când personajele detectivilor se „întâlnesc” pe valțuri (doctorul Watson trebuie să fie în dreapta lui Sherlock), se derulează o scurtă scenă și jucătorul primește 15 dolari gratis. Un cadou frumos, nu credeți?

Răufăcătorul este un simbol wild, ceea ce înseamnă că poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter și a celui bonus. O placă cu adresa lui Sherlock – Baker Street – acționează ca scatter. Dacă opriți rolele cu cel puțin trei simboluri cu numele străzii, veți primi un bonus de 10 rotiri gratuite. În timpul jocului gratuit, un nou simbol wild – pistolul – se activează, precum și funcția de dublare a jocului. Dar aveți grijă – această parte a jocului creează o dependență teribilă, deoarece numărul de rotiri gratuite se poate multiplica la nesfârșit, prinzându-vă într-o lume a străzilor întunecate din Londra.

În plus, cele trei lupe de pe primul, al treilea și al cincilea tambur pornesc unul dintre cele opt episoade ale romanului polițist, așa că poți intra în atmosfera jocului și poți prelua rolul unui detectiv pe urmele unui răufăcător teribil.

„Sherlock Mystery” este un joc de păcănele amuzant pentru cei care își doresc ceva mai mult de la joc decât fructe colorate intermitente care se derulează până la plictiseală pe aceleași role. Dacă îți dorești să câștigi bani fără să te plictisești de moarte, încearcă „Sherlock Mystery” – acest joc chiar te atrage!

Despre autor