Sherlock Mystery

Sherlock Mystery

de
RTP: 94.09%
Volatilitate: Medie
Joacă Sherlock Mystery fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Sherlock Mystery demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Sherlock Mystery cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Sherlock Mystery pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Sherlock Mystery slot recenzie

Dacă sunteți în căutarea unei pauze de moment de la realitatea cotidiană, atunci jocul ca la aparate de la Playtech – „Sherlock Mystery” – va fi alegerea perfectă pentru a vă petrece timpul liber. „Sherlock Mystery” este un slot cu cinci role, care are doar 20 de linii de plată de oferit, însă ne compensează cu o mulțime de bonusuri interesante și o grafică atractivă.

Jocul este conceput pentru a ne transpune în lumea descrisă în cărțile lui Sherlock Holmes, de unde și prezența simbolurilor reprezentând răufăcători mascați, cuțite, pistoale și, bineînțeles, faimoșii detectivi: Sherlock Holmes și doctorul Watson. Atunci când personajele detectivilor se „întâlnesc” pe valțuri (doctorul Watson trebuie să fie în dreapta lui Sherlock), se derulează o scurtă scenă și jucătorul primește 15 dolari gratis. Un cadou frumos, nu credeți?

Răufăcătorul este un simbol wild, ceea ce înseamnă că poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui scatter și a celui bonus. O placă cu adresa lui Sherlock – Baker Street – acționează ca scatter. Dacă opriți rolele cu cel puțin trei simboluri cu numele străzii, veți primi un bonus de 10 rotiri gratuite. În timpul jocului gratuit, un nou simbol wild – pistolul – se activează, precum și funcția de dublare a jocului. Dar aveți grijă – această parte a jocului creează o dependență teribilă, deoarece numărul de rotiri gratuite se poate multiplica la nesfârșit, prinzându-vă într-o lume a străzilor întunecate din Londra.

În plus, cele trei lupe de pe primul, al treilea și al cincilea tambur pornesc unul dintre cele opt episoade ale romanului polițist, așa că poți intra în atmosfera jocului și poți prelua rolul unui detectiv pe urmele unui răufăcător teribil.

„Sherlock Mystery” este un joc de păcănele amuzant pentru cei care își doresc ceva mai mult de la joc decât fructe colorate intermitente care se derulează până la plictiseală pe aceleași role. Dacă îți dorești să câștigi bani fără să te plictisești de moarte, încearcă „Sherlock Mystery” – acest joc chiar te atrage!

Despre autor