Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Reel Rush

Reel Rush

de
RTP: 96.96%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 960x
Joacă Reel Rush fără Înregistrare
4.7/5 - (10 votes)
Reel Rush demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Reel Rush cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Reel Rush pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Reel Rush
Reel Rush">

Joacă gratis slotul Reel Rush

Jocul de păcănele online Reel Rush s-ar putea să nu te intereseze prea mult la prima vedere pe play-fortune.ro, așa că încearcă-l și pe al doilea – demo, pentru că este excelent și ar fi păcat să nu-l joci. În primul rând, este destul de diferită de celelalte. Deși se joacă pe cinci role, este diferit de numărul de simboluri afișate vizibile în jocul de bază 1, 3, 5, 3, 3, 1. Cu toate acestea, acest număr se extinde pe orizontală atunci când câștigi, în funcție de războaiele care au făcut parte din câștig.

reel rush paytable

Cum se joacă jocul ca la aparate Reel Rush

Jocul începe simplu, cu 45 de opțiuni de câștig. Ei bine, una este suficientă, iar tu ai rotiri gratuite și, odată cu ele, alte posibilități de câștig. Incredibilele 3125 de posibilități de câștig sunt la înălțimea lor maximă, dar te apropii de a obține una dintre ele cu fiecare rotire gratuită. Poți obține maxim 5 rotiri gratuite pe joc. Dacă câștigați aceste cinci rotiri gratuite și obțineți cinci combinații câștigătoare la rând, obțineți alte opt rotiri gratuite, ceea ce reprezintă obiectivul.

Nu este nevoie de un nou depozit pentru a începe runde noi. Pentru că fiecare nouă șansă de a învârti un joc de sloturi poate însemna un câștig instantaneu, puteți obține până la un total de 480.000 de monede. Încearcă doar câteva runde, iar câștigul poate fi al tău. Ei bine, distracția jocului este, de asemenea, importantă, iar tu te vei bucura foarte mult de el. Jocul de păcănele Reel Rush oferă, de asemenea, Re-Spins, care reprezintă bonusul principal al funcției. Un Wild – simbolul, adică Jokerul, este steaua aurie menționată mai sus, care înlocuiește celelalte simboluri de bază. Acest slot online unic, care combină vechiul cu noul, merită încercat.

reel rush re spin feature

Slotul Reel Rush RTP

Jocul ca la aparate online Reel Rush oferă jucătorilor 3125 de moduri posibile de câștig, iar jackpotul maxim este de 480.000 de monede. Randamentul acestui aparat este de 97%, ceea ce reprezintă o cifră foarte decentă. Valoarea pariurilor este de zece niveluri. Pentru monede, puteți alege dintre cinci valori de la 0,01 la 0,2. Pariul minim pe care trebuie să îl plasați este de 50 de cenți pe rotire și deseori rămâneți în joc pentru câștiguri care vă înmulțesc pariul de la 0,2x la 1x. Jocul de păcănele online Reel Rush îți permite să faci acest lucru, în principal datorită frecvenței mari a rotirilor gratuite.

Despre autor