Narcos

Narcos

de
RTP: 96.23%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Narcos fără Înregistrare
4.6/5 - (10 votes)
Narcos demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Narcos cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Narcos pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Narcos
Narcos">

Narcos este jocul de păcănele bazat pe serialul Netflix, creat cu grafică animată și cu același decor ca și producția originală de televiziune. A fost conceput cu 5 rânduri, 3 role și 243 de combinații de câștig.

Premiera sa a fost programată pentru 23 mai 2019, cu un RTP de 96,23% și caracteristici care includ runde de rotiri gratuite, re-învârtiri cu wild-uri strânse, scatter-uri și wild-uri simple. Dar tot ce vă putem spune aici este puțin: va trebui să îl încercați pentru a vedea ce este.

Cum se joacă sloturile Narcos

În partea de jos a slotului puteți ajusta suma pariată, valoarea fisei și puteți verifica câte fise aveți. În centru avem țeava unui revolver cu cele 6 gloanțe. Atunci când rotiți tamburul agitatorului, se vor roti și rolele de pe aparat. Totul ține de faptul că simbolurile și personajele coincid pe diferitele linii de plată, și cum ar putea fi altfel avem personaje și jocuri speciale.

Simboluri Feature

narcos slot feature symbols

Bonusuri de joc Narcos

  • Walking Wilds: acestea sunt re-învârtiri în care wild-urile rămân stagnante în timp ce celelalte pătrate se rotesc. Acestea apar aleatoriu de fiecare dată când există un foc încrucișat. La fiecare re-învârtire, aceștia se mută cu o poziție spre stânga, până când nu mai rămâne niciunul.
  • Locked Up: începe atunci când plasezi pe aceeași linie 3 sau mai multe simboluri CATCH ME cu personajul Escobar din joc, care vor fi înlănțuite și grupate împreună, arătând 3 sume diferite de bani. Apoi sunt pornite câteva re-învârtiri: folosiți-le pentru a înlănțui mai multe simboluri Escobar și serviete aurii, adăugând câștiguri suplimentare.
  • Drive-by: Această funcție va transforma simbolurile cu valoare mai mare în wild-uri și poate fi combinată cu funcția Walking Wild

Joacă gratis jocul ca la aparate Narcos online

Nu ratați cea mai recentă lansare NetEnt și încercați acest joc de păcănele gratuit, cum? Poți avea un prim contact jucând versiunea de probă a jocului Narcos. Este o modalitate excelentă de a testa slotul online fără a risca banii.

Despre autor