Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Narcos

Narcos

de
RTP: 96.23%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Narcos fără Înregistrare
4.6/5 - (10 votes)
Narcos demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Narcos cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Narcos pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Narcos
Narcos">

Narcos este jocul de păcănele bazat pe serialul Netflix, creat cu grafică animată și cu același decor ca și producția originală de televiziune. A fost conceput cu 5 rânduri, 3 role și 243 de combinații de câștig.

Premiera sa a fost programată pentru 23 mai 2019, cu un RTP de 96,23% și caracteristici care includ runde de rotiri gratuite, re-învârtiri cu wild-uri strânse, scatter-uri și wild-uri simple. Dar tot ce vă putem spune aici este puțin: va trebui să îl încercați pentru a vedea ce este.

Cum se joacă sloturile Narcos

În partea de jos a slotului puteți ajusta suma pariată, valoarea fisei și puteți verifica câte fise aveți. În centru avem țeava unui revolver cu cele 6 gloanțe. Atunci când rotiți tamburul agitatorului, se vor roti și rolele de pe aparat. Totul ține de faptul că simbolurile și personajele coincid pe diferitele linii de plată, și cum ar putea fi altfel avem personaje și jocuri speciale.

Simboluri Feature

narcos slot feature symbols

Bonusuri de joc Narcos

  • Walking Wilds: acestea sunt re-învârtiri în care wild-urile rămân stagnante în timp ce celelalte pătrate se rotesc. Acestea apar aleatoriu de fiecare dată când există un foc încrucișat. La fiecare re-învârtire, aceștia se mută cu o poziție spre stânga, până când nu mai rămâne niciunul.
  • Locked Up: începe atunci când plasezi pe aceeași linie 3 sau mai multe simboluri CATCH ME cu personajul Escobar din joc, care vor fi înlănțuite și grupate împreună, arătând 3 sume diferite de bani. Apoi sunt pornite câteva re-învârtiri: folosiți-le pentru a înlănțui mai multe simboluri Escobar și serviete aurii, adăugând câștiguri suplimentare.
  • Drive-by: Această funcție va transforma simbolurile cu valoare mai mare în wild-uri și poate fi combinată cu funcția Walking Wild

Joacă gratis jocul ca la aparate Narcos online

Nu ratați cea mai recentă lansare NetEnt și încercați acest joc de păcănele gratuit, cum? Poți avea un prim contact jucând versiunea de probă a jocului Narcos. Este o modalitate excelentă de a testa slotul online fără a risca banii.

Despre autor