Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Mega Joker

Mega Joker

de
RTP: 99.00%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 200x
Joacă Mega Joker fără Înregistrare
4.4/5 - (26 votes)
Mega Joker demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Mega Joker cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Mega Joker pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Mega Joker
Mega Joker">

Mega Joker slot recenzie

Jocul de păcănele Mega Joker este cel pe care îl vom analiza astăzi. Acesta este cunoscut pentru volatilitatea sa ridicată și pentru RTP-ul ridicat de 99%. Studioul de jocuri NetEnt l-a lansat inițial pentru public în 2011. De atunci, nu și-a schimbat designul, iar unii jucători îl pot găsi prea demodat pentru a fi jucat. Nu există multe caracteristici, dar poți câștiga un jackpot dacă ești suficient de norocos. Află mai multe despre acest slot cu randament ridicat și stabilește dacă este potrivit pentru tine.

Detalii despre slot:

 • Rolele 3
 • Linie de plată 5
 • RTP 99%
 • Varianță mare
 • Caracteristici Modul Supermeter
 • Dezvoltator NetEnt
 • Pariul min/Max 0.10 / 10
mega joker winning bet lines
Mega Joker Winning Lines

În primul rând, să subliniem că nu este cea mai populară opțiune în rândul jucătorilor moderni, care au acces la o gamă largă de sloturi Jester în care sunt implementate rotiri gratuite și respins. Nu te vei bucura de rolele în cascadă sau nu vei fi fericit ca un copil atunci când un joc îți oferă să declanșezi mecanismul Megaways. Jocul de păcănele Mega Joker a fost ales doar pentru premiul său mare și pentru funcția unică Supermeter. În zilele noastre, nu vei mai găsi un alt aparat de fructe cu un aspect asemănător, deoarece atunci când obții un câștig, începi să învârți rolele de sus. RTP-ul și volatilitatea acestui joc sunt ambele ridicate, dar să fim sinceri: asta nu înseamnă că vei câștiga ceva. De fapt, este destul de dificil.

Chiar dacă este învechit, poate fi folosit în continuare pe gadgeturile mobile care rulează cele mai recente versiuni ale sistemului de operare. De asemenea, îl puteți încerca gratuit înainte de a vă alimenta contul de cazinou online.

mega joker mobile

Caracteristici

Modul Supermeter: Puteți juca Mega Joker Online în modul Supermeter dacă plasați pariul maxim atunci când jucați în modul standard. Aveți opțiunea de a vă colecta câștigurile în modul Supermeter sau de a juca în modul standard cu miza maximă. Modul Supermeter vă permite să pariați între 20 și 200 de monede în timp ce toate cele cinci linii de plată sunt active. Modul Supermeter oferă câștiguri mari. Poți câștiga între 100 și 200 de monede dacă plasezi 100 de monede și primești un joker în mijlocul acestuia. Puteți câștiga între 100 și 2000 de monede dacă plasați 200 de monede în modul Supermeter. Modul Supermeter are un câștig maxim de 2000 de monede, excluzând jackpotul.

supermeter

Funcția Skill Stop: Această funcție vă permite să opriți rotirea rolelor prin apăsarea butonului Spin. Rotițele se vor opri din învârtit dintr-o dată, nu pe rând ca înainte. Cu toate acestea, șansa de a câștiga este încă prezentă.

Reguli de joc pentru Mega Joker

Vei putea juca doar runde foarte simple din cauza lipsei de funcții. Butoanele de pe slot includ SPIN, COLLECT și BET. În partea de jos, veți vedea un pariu, precum și dimensiuni ale valorii fisei, cum ar fi 0,1, 0,2 și 1. Un buton de informații despre tabelul de plăți este, de asemenea, disponibil. Plasezi un pariu, învârți rola și speri să apară combinații câștigătoare de Jokeri sau fructe. Dacă obțineți un câștig, veți fi transferat pe următoarea rolă superioară, unde puteți continua să învârtiți până când nu mai apar câștiguri. Apoi poți risca cu o opțiune de pariu. Pentru a-ți multiplica câștigurile, tot ce trebuie să faci este să pariezi pe rezultatul unei cărți.

Design și sunet

Designul, așa cum s-a spus anterior, este foarte neobișnuit. Pentru început, aspectul este similar cu cel al unui slot machine obișnuit de cărămidă și mortar. Există două role: una pentru jocul de bază și una pentru Supermeter, unde puteți câștiga o sumă semnificativă de bani. Simbolurile includ struguri, lămâi, iepuri și pepeni. O mică animație ușoară este, de asemenea, inclusă. În peisajul sonor, sunt folosite doar zgomote care sună ca și cum ar fi rotirile de slot machine. Nu există niciun acompaniament muzical de fundal.

Joc demonstrativ de test

În ciuda faptului că acum poți fi declanșat pentru a câștiga un jackpot sau pentru a activa modul Supermeter, te încurajăm cu tărie să încerci mai întâi versiunea fără depunere. Playfortuneforfun.com oferă o versiune demo gratuită a acestui joc. Joacă Mega Joker pentru distracție gratuit, iar apoi folosește site-ul nostru pentru a găsi cel mai bun cazinou online cu opțiune pe bani reali, după ce ai stăpânit fluxul jocului și te-ai acomodat cu funcțiile.

Verdictul final

Mega Joker joc gratuit este un joc pentru persoanele care nu se supără de o experiență monotonă de cazinou. RTP-ul este destul de ridicat, promițând câștiguri masive (deși acestea sunt dificil de declanșat). Ar trebui să-l jucați cu siguranță pentru Supermeter, care prezintă role duble și posibilitatea de a declanșa o combinație profitabilă. În caz contrar, obțineți ceva emoții folosind o opțiune de joc de noroc în slot, care vă permite să riscați totul și, ocazional, să multiplicați câștigurile existente. În general, Play Fortune sugerează acest slot pentru jucătorii cu risc ridicat; totuși, încercați să învățați fluxul jocului folosind o versiune demo înainte de a adăuga bani în contul dvs.

Pro și contra

Pro
 • Două moduri de joc
 • Fiecare mod oferă câștiguri uriașe
 • Design retro
 • Are un Jackpot progresiv
Contra
 • Nu are funcția Free Spins
 • Sărac pe mobil

Despre autor