Magic Portals

Magic Portals

de
RTP: 96.64%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 256x
Joacă Magic Portals fără Înregistrare
4.3/5 - (15 votes)
Magic Portals demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Magic Portals cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Magic Portals pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Magic Portals
Magic Portals">

Recenzie slot Magic Portals

În jocul de păcănele Magic Portals, stai liniștit și lasă-te sedus de magia misterioasă pe care doar NetEnt ne-o poate oferi într-un joc de păcănele. Jocul de păcănele este simplu, dar totuși complet de top, iar noi îți oferim toate informațiile necesare despre joc în recenzia noastră!

magic portals slot demo

Eforturi și înființare

Magic Portals are un aspect mai mult sau mai puțin standardizat, ceea ce înseamnă că găsim 5 role, 3 rânduri și 25 de linii pe care să câștigăm premii. De asemenea, pariul poate fi ajustat exact la nivelul dorit, putând juca cu orice, de la 1-10 monede pe linie și cu o valoare a monedelor cuprinsă între 0,10 și chiar 10 credite. Pariul maxim pe rotiri va fi așadar pe până la 2500 de credite!

win lines

Portaluri magice și wild-uri favorabile

După cum am menționat deja, Magic Portals este un joc de păcănele destul de simplu, dar portalurile magice ale acestui joc de păcănele asigură două funcții speciale, iar una dintre acestea este Transformarea Wild. Dacă te uiți puțin mai atent la roți, vei vedea două cercuri mov – un cerc pe roata 1 și un cerc pe roata 5. Aceste cercuri sunt cele care joacă rolul principal în Magic Portals, iar totul este configurat într-un mod simplu, dar ingenios.

wild transformation

Pentru a activa Transformarea Wild, trebuie să ai un simbol egal în fiecare dintre cercuri, iar atunci când se întâmplă acest lucru, aceste două simboluri vor fi transformate în wilds/jokeri. În plus, toate simbolurile de pe role similare cu aceste două simboluri vor fi, de asemenea, transformate în jokeri! Aceasta este ceea ce constă în Wild Transformation și, după cum majoritatea dintre voi înțelegeți, acest lucru poate fi cu adevărat profitabil dacă obțineți simbolurile potrivite pe role. Jokerul poate forma combinații câștigătoare cu toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Free Spin.

Găsește-ți drumul spre rotirile gratuite

Cele două portaluri menționate sunt cei mai buni prieteni ai tăi în Magic Portals și, pe lângă faptul că îți oferă Transformarea Wild, portalurile îți vor putea oferi și 10 rotiri gratuite atunci când joci. Acest lucru se face prin obținerea unui simbol Free Spin în fiecare portal, iar apoi sunt pornite rotirile gratuite. În rotirile gratuite, NetEnt a extins funcția Wild Transformation astfel încât să ai până la 3 portaluri pe rola 5. Pe rola 1 aveți în continuare un portal, dar, deoarece toate pozițiile de pe rola 5 au un portal în rotirile gratuite, posibilitățile de a activa Wild Transformation cresc semnificativ!

Pe lângă toate acestea, ai ocazia să câștigi încă 10 rotiri gratuite în rotirile gratuite dacă prinzi un simbol Free Spin în portaluri – la fel ca în jocul de bază. Nu este deloc imposibil să poți câștiga zeci de rotiri gratuite suplimentare în rotirile gratuite, iar cu o Transformare Wild extinsă, aceste runde pot fi incredibil de profitabile!

magic portals slot big win

Rezumat

În concluzie, Magic Portals este un joc de păcănele incredibil de bun, care, cu grafica și muzica sa frumoasă, are exact efectul pe care Net Entertainment l-a sperat asupra noastră, a jucătorilor. Ideea de a folosi portalurile magice ca rol principal în aparatul de păcănele este genială, iar atunci când poți câștiga o mulțime de jokeri și rotiri gratuite, impresia generală este superbă!

Despre autor