Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Magic Portals

Magic Portals

de
RTP: 96.64%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 256x
Joacă Magic Portals fără Înregistrare
4.3/5 - (15 votes)
Magic Portals demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Magic Portals cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Magic Portals pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Magic Portals
Magic Portals">

Recenzie slot Magic Portals

În jocul de păcănele Magic Portals, stai liniștit și lasă-te sedus de magia misterioasă pe care doar NetEnt ne-o poate oferi într-un joc de păcănele. Jocul de păcănele este simplu, dar totuși complet de top, iar noi îți oferim toate informațiile necesare despre joc în recenzia noastră!

magic portals slot demo

Eforturi și înființare

Magic Portals are un aspect mai mult sau mai puțin standardizat, ceea ce înseamnă că găsim 5 role, 3 rânduri și 25 de linii pe care să câștigăm premii. De asemenea, pariul poate fi ajustat exact la nivelul dorit, putând juca cu orice, de la 1-10 monede pe linie și cu o valoare a monedelor cuprinsă între 0,10 și chiar 10 credite. Pariul maxim pe rotiri va fi așadar pe până la 2500 de credite!

win lines

Portaluri magice și wild-uri favorabile

După cum am menționat deja, Magic Portals este un joc de păcănele destul de simplu, dar portalurile magice ale acestui joc de păcănele asigură două funcții speciale, iar una dintre acestea este Transformarea Wild. Dacă te uiți puțin mai atent la roți, vei vedea două cercuri mov – un cerc pe roata 1 și un cerc pe roata 5. Aceste cercuri sunt cele care joacă rolul principal în Magic Portals, iar totul este configurat într-un mod simplu, dar ingenios.

wild transformation

Pentru a activa Transformarea Wild, trebuie să ai un simbol egal în fiecare dintre cercuri, iar atunci când se întâmplă acest lucru, aceste două simboluri vor fi transformate în wilds/jokeri. În plus, toate simbolurile de pe role similare cu aceste două simboluri vor fi, de asemenea, transformate în jokeri! Aceasta este ceea ce constă în Wild Transformation și, după cum majoritatea dintre voi înțelegeți, acest lucru poate fi cu adevărat profitabil dacă obțineți simbolurile potrivite pe role. Jokerul poate forma combinații câștigătoare cu toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului Free Spin.

Găsește-ți drumul spre rotirile gratuite

Cele două portaluri menționate sunt cei mai buni prieteni ai tăi în Magic Portals și, pe lângă faptul că îți oferă Transformarea Wild, portalurile îți vor putea oferi și 10 rotiri gratuite atunci când joci. Acest lucru se face prin obținerea unui simbol Free Spin în fiecare portal, iar apoi sunt pornite rotirile gratuite. În rotirile gratuite, NetEnt a extins funcția Wild Transformation astfel încât să ai până la 3 portaluri pe rola 5. Pe rola 1 aveți în continuare un portal, dar, deoarece toate pozițiile de pe rola 5 au un portal în rotirile gratuite, posibilitățile de a activa Wild Transformation cresc semnificativ!

Pe lângă toate acestea, ai ocazia să câștigi încă 10 rotiri gratuite în rotirile gratuite dacă prinzi un simbol Free Spin în portaluri – la fel ca în jocul de bază. Nu este deloc imposibil să poți câștiga zeci de rotiri gratuite suplimentare în rotirile gratuite, iar cu o Transformare Wild extinsă, aceste runde pot fi incredibil de profitabile!

magic portals slot big win

Rezumat

În concluzie, Magic Portals este un joc de păcănele incredibil de bun, care, cu grafica și muzica sa frumoasă, are exact efectul pe care Net Entertainment l-a sperat asupra noastră, a jucătorilor. Ideea de a folosi portalurile magice ca rol principal în aparatul de păcănele este genială, iar atunci când poți câștiga o mulțime de jokeri și rotiri gratuite, impresia generală este superbă!

Despre autor