Magic Mirror

Magic Mirror

de
RTP: 95.94%
Volatilitate: Ridicată
Joacă Magic Mirror fără Înregistrare
4.4/5 - (7 votes)
Magic Mirror demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Merkur sigure și de încredere unde să jucați Magic Mirror cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Magic Mirror pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Magic Mirror
Magic Mirror">

Recenzie la aparatul de sloturi Magic Mirror

Atmosfera misterioasă cu accente gotice este transmisă prin designul aparatului de sloturi Magic Mirror. Rolele sunt de culoare neagră neutru, iar fundalul jocului ne invită să ne plimbăm lângă un castel medieval și să contemplăm peisajul cu brazi și soarele apunând în spatele norilor. Acesta este momentul când fantezia începe să domine pământul: creaturile magice care au fost ascunse de lumina soarelui și de ochiul uman sunt trezite, iar toate vrăjile încep să funcționeze. Iar tu nu ai altă opțiune decât să explorezi această lume misterioasă pentru a descoperi toate secretele sale și a găsi comoara.

Specificații:

 • Rata de plată către jucător (RTP): 95.94%
 • Volatilitate: Ridicată
 • Linii de plată: 10
 • Intervalul de miză: 0,01 $ – 20 $
 • Câmpul de joc: 5×3

Design și simboluri câștigătoare ale aparatului de sloturi Magic Mirror

Designul Magic Mirror este simplu, clar și bine definit, deși poate părea puțin demodat și prea kitsch. Totuși, elementele grafice sunt animate, iar impresia este susținută de efecte sonore solide. La fel ca desenele, sunetele sunt puțin modeste, dar eficiente.

Există zece simboluri diferite care, dacă sunt găsite pe o linie de plată, oferă recompense de la stânga la dreapta. Acestea pot fi împărțite astfel:

 • 10, J și Q sunt cele trei simboluri cu cel mai mic profit. O combinație de trei simboluri plătește x0,5, o combinație de patru plătește x2, iar o combinație de cinci plătește x10 din miză.
 • K și A sunt simboluri puțin mai profitabile. O combinație de trei dintre ele aduce, de asemenea, x0,5, patru – x4, iar cinci imagini – x15 din miză.
 • Inelul și Cartea – două simboluri sunt suficiente pentru a obține o plată. Pentru două simboluri, plata va fi de x0,5 din miză, iar pentru trei va fi x3, pentru patru – x10 și pentru cinci – x75 din miză.
 • Unicornul – pentru două imagini, va aduce x0,5, pentru trei – x4, patru va plăti x40, iar cinci – x200 din miză.
 • Prințesa este simbolul cu cel mai mare plată din joc. Două simboluri Princess plătesc x1, trei plătesc x10, patru plătesc x100, iar plata maximă este x500 pentru cinci simboluri.
 • Magic Mirror acționează ca un simbol special în Magic Mirror. Serveste simultan ca simbol Wild – formând și completând combinații câștigătoare, Scatter și oferă rotiri gratuite.

Rotiri gratuite în aparatul de sloturi Magic Mirror

Jocul acordă până la 10 rotiri gratuite de fiecare dată când apar cel puțin trei simboluri Scatter pe role. La începutul rotirilor gratuite, un simbol special este selectat automat, care, dacă este câștigat în timpul jocurilor gratuite, se extinde pentru a acoperi toate pozițiile de pe role. Nu va trebui să plătești pentru rotirile gratuite, dar merită să ții minte că acestea sunt jucate la miza pe care ai plasat-o înainte de a obține rotirile gratuite.

Joc bonus suplimentar

După fiecare combinație câștigătoare, poți încerca norocul cu funcția de joc bonus de risc. Există două opțiuni, respectiv jocul cu cărți și jocul cu scări. În jocul cu cărți, trebuie să ghicești culoarea cărții închise. Dacă alegi culoarea corectă, câștigurile tale se dublează, iar dacă nu ghicești, pierzi toate câștigurile. Jocul cu scări funcționează puțin diferit. O scară va apărea pe ecran cu sume crescânde. Valoarea sub și deasupra sumei câștigate va clipi acum. Alegi una dintre trepte. Astfel, suma câștigată poate fi mărită sau pierdută complet.

Rezumat

Aparatul de sloturi Magic Mirror este un slot popular dezvoltat de Merkur Gaming. A fost unul dintre primele jocuri lansate de către acest furnizor. Cel mai bun lucru pe care îl poți câștiga în Magic Mirror este de 500 de ori miza ta, iar procentul de plată este de 95,94%. Poți avea multă distracție în acest aparat de sloturi, mai ales dacă îți plac aventurile și Evul Mediu.

Cum pot juca Magic Mirror gratuit?

Poți juca Magic Mirror gratuit în mod online, accesând site-ul cazinoului online și rulând jocul în modul demo. Dezvoltatorii oferă întotdeauna jucătorilor o versiune demo a sloturilor, astfel încât să poți învăța regulile și mecanismele jocului fără riscuri.

Magic Mirror rulează pe dispozitive mobile?

Toate aparatele de sloturi Merkur Gaming au versiuni mobile și rulează pe orice telefon în browser. Acest lucru înseamnă că nu este necesar să descarci și să instalezi software suplimentar.

Ce bonusuri sunt în aparatul de sloturi Magic Mirror?

Dezvoltatorul a adăugat simboluri speciale Wild și Scatter în aparatul de sloturi, care cresc șansele de câștig. În plus, jocul oferă rotiri gratuite și două tipuri de joc bonus de risc. Acesta devine disponibil după fiecare rotire câștigătoare și îi permite jucătorului să își dubleze suma câștigată.

Care este suma maximă pe care o poți câștiga în Magic Mirror?

Jocul nu oferă un jackpot, astfel încât câștigul maxim depinde de miză și de numărul de simboluri. Câștigul maxim de 500 de ori miza va fi adus de 5 simboluri Princess.

Pro și contra

Pro
 • Câștig maxim de x500
 • Există simboluri speciale
 • Rotiri gratuite
 • Două jocuri bonus de dublare a câștigurilor
Contra
 • Design simplu
 • 10 linii de plată
 • Miza maximă mică

Despre autor