Jumanji

Jumanji

de
RTP: 96.33%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 504x
Joacă Jumanji fără Înregistrare
4.5/5 - (21 votes)
Jumanji demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jumanji cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jumanji pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Jumanji
Jumanji">

Sloturi Jumanji recenzie

Îți plac aparatele de joc colorate cu runde suplimentare și ești un fan al SF-ului? Dacă da, ai ajuns la locul potrivit! Pe această pagină, vă vom vorbi despre un nou produs – Jumanji. Acesta este un binecunoscut joc online creat de producătorul suedez de jocuri NetEnt. Experții noștri au încercat să-și dea seama cum să joace slotul Jumanji și cât de profitabilă va fi o vizită la cazinou pentru cei care aleg acest produs special. Astfel de aspecte sunt de interes pentru mulți jucători. Prin urmare, echipa noastră a încercat să tragă concluzii cât mai obiective, luând în considerare următorii parametri: volatilitatea, numărul de roți, rata minimă și așa mai departe. Să vedem ce a ieșit din asta.

Jumanji Slot demo

Informații generale

Jumanji este un gem de marcă cu o gamă largă de caracteristici atât de caracteristice produselor Net Entertainment. Aproape nici un jucător nu a auzit vreodată de blockbusterul cult din 1995, care a fost lansat sub același nume. În acest film, Robin Williams joacă rolul principal. Dacă vorbim despre modul în care acest slot diferă de alte sloturi mobile,merită să ne referim la următoarea listă:

 • RTP: 96,33%.
 • Layout: 3-4-5-4-3
 • Volatilitate/varianță: scăzută spre medie
 • Linii de plată: Treizeci și șase
 • Joc bonus: Da
 • Câștiguri maxime: x140 pariul

Complot & Gameplay

În timp ce au creat complotul acestui slot, dezvoltatorii s-au concentrat pe popularul film Jumanji. Jucătorii vor înțelege acest lucru imediat după ce apare prima imagine. Dacă oamenii doresc să meargă în aventuri în junglă cu minunatul Robin Williams, ar trebui să facă cu siguranță clic pe butonul Start. Imaginea cu acest om din când în când apare pe roți, diversificând complotul și influențând Jumanji slot RTP. Robin Williams, care joacă în film, s-a stabilit ca un bun prieten și companion. Prin urmare, jucătorii nu vor trebui să se îngrijoreze de faptul că călătoria va fi neinteresantă. În această privință, designerii nu au dezamăgit.

Slotul video Jumanji RTP

Ați câștigat vreodată un jackpot mare? Dacă nu, este timpul să încercați! Cufundați-vă în lumea virtuală a acestui joc magic în care supraviețuirea este cea mai importantă. Să vedem cât de mult pot obține oamenii cu el. Cum pot verifica oamenii acest lucru? Alegând demo-ul Jumanji, bineînțeles! În acest caz, oamenii nu vor cheltui nici un ban, dar se asigură că recenziile pozitive despre acest slot sunt cu adevărat adevărate.

Acest joc are un RTP destul de mediu, de 96,33%, în comparație cu alte sloturi din această dezvoltare. Dar jucătorii nu ar trebui să fie supărați de acest lucru. Chiar dacă indicatorul este puțin mai mare decât standardul industriei, care este de aproximativ 96+%, dezvoltatorii au compensat acest neajuns cu o grafică colorată și o atmosferă de nedescris a jocului.

Return to Player este doar un număr teoretic care indică cât de mult vă puteți aștepta de la un slot machine. Persoanele care joacă frecvent își pot măsura câștigurile pe termen lung. Dar dacă utilizatorii încearcă doar de câteva ori, ei vor obține doar experiență. Ar fi corect să spunem că acesta este un joc cu o varianță mică spre medie, mai degrabă simplu. Acest lucru înseamnă că sunt posibile câștiguri mici în primele 10 runde.

Runde bonus

În ceea ce privește funcțiile bonus ale slotului, există o mulțime de ele. Jucătorii pot activa 4 declanșate aleatoriu în jocul principal. Blocul Free Rounds este situat în colțul jocului de masă. Oricine poate face clic pe acest buton pentru a vedea câte runde suplimentare oferă NetEnt pentru a juca. Atunci când jucătorii activează o astfel de funcție, pot alege una dintre următoarele opțiuni:

Sticky VinesJucătorii pot activa rotiri repetate, care le multiplică câștigurile. Toate simbolurile care fac parte din combinație rămân pe roți. Învârtirile repetate continuă până când se creează noi combinații sau până când se colectează întregul set de roți.
Monsoon WildsÎn acest caz, 1 sau 2 role devin wild. Designerii au furnizat imagini suplimentare. Această caracteristică afectează foarte mult RTP-ul Jumanji.
Monkey MayhemToate simbolurile sunt amestecate aleatoriu. Aceasta este cea mai misterioasă caracteristică care nu se găsește în majoritatea celorlalte sloturi online.
Wild StampedeDacă activați această rundă, fiți sigur că va fi mult mai ușor să atingeți jackpot-ul. Asta pentru că de la 4 la 9 caractere vor fi adăugate la roți.

Unde să joci în acest slot?

Jumanji este un joc gândit până la cel mai mic detaliu. Vorbim despre design, coloana sonoră și rundele bonus. Oamenii pot juca gratuit în modul demo pe site-ul oricărui cazinou Jumanji. Există zeci de astfel de instituții de jocuri de noroc, deoarece dezvoltatorul este cunoscut în întreaga lume. Această companie le oferă jucătorilor următoarele:

 • Învârtiri gratuite la fiecare rundă
 • Premii permanente
 • Posibilitatea de a atinge jackpot-ul fără a cheltui un ban
 • Gameplay interesant și captivant

Aceasta nu este prima dată când echipa NetEnt creează sloturi bazate pe intriga filmului. Dar mulți oameni care cu Jumanji joacă runde bonus cu greu vor nega superioritatea acestui produs față de alte sloturi video. Există mai multe motive pentru acest lucru. În primul rând, acest film a fost foarte popular, astfel încât interesul pentru acest slot de la jucătorii experimentați și novici este foarte mare. Acest lucru este confirmat de mii de recenzii și fluxuri. Puteți găsi capturi de ecran pentru fiecare rundă. Jucătorii ar trebui, de asemenea, să acorde atenție imprevizibilității câștigurilor. Acestea sunt principalele coapse care atrag oamenii nu numai la slot, ci și la cazinou, în gama cărora pot găsi acest produs. Acest lucru înseamnă că marile case de jocuri de noroc vor oferi întotdeauna Jumanji fără depunere. Oamenii ar trebui să refuze cu greu astfel de cadouri.

jumanji slot free spins

Design original – caracteristica principală

Acest slot video de la NetEnt este asociat cu o mulțime de soluții de design neobișnuite. Prima surpriză pentru utilizatorul care face clic pe butonul Start va fi locația roților din slot. Fiecare bloc are un număr diferit de coloane. Aceasta este o soluție cu adevărat neobișnuită și originală, iar alți dezvoltatori sunt reticenți în a implementa astfel de principii în design. În ceea ce privește designul, este de asemenea important să rețineți următoarele:

 • Imaginile colorate sunt animate
 • Simbolurile wild apar brusc și adaugă intrigă
 • Toate celulele sunt în perfectă armonie cu fundalul

Nu toți dezvoltatorii îndrăznesc să creeze astfel de sloturi colorate. Cu toate acestea, nu este vorba despre echipa suedeză NetEnt, care încearcă să impresioneze cât mai mult posibil persoanele care vizitează cazinourile online. Având în vedere popularitatea slotului Jumanji, se poate concluziona că acest brand are succes. Este puțin probabil să găsiți recenzii negative pentru acest produs.

jumanji slot game

Audio

Grafica interesantă are detalii colorate, iar animația grozavă vă va capta cu siguranță atenția. Coloana sonoră este cea care completează complotul și îi ajută pe toți să se cufunde în atmosfera junglei. Combinația de sunete ale animalelor din pădure este foarte impresionantă.

Animația superbă adaugă o atmosferă uimitoare la povestea NetEnt. Chiar dacă nu sunteți un fan al junglelor impenetrabile pline de pericole și animale sălbatice, cu greu puteți nega faptul că toți cei care joacă Jumanji gratis se vor simți bine. Prin urmare, vă recomandăm cu căldură să încercați acest slot.

Rezumat

Versiunea mobilă Jumanji, creată de foarte populara companie suedeză NetEnt, uimește orice jucător cu designul său grafic încă de la prima experiență de rotire. Fanii filmului cult cu Robin Williams vor găsi parcele caracteristice pe ecran. Maimuțe curioase, plante mortale, motive indiene – acestea sunt surprize care îl așteaptă pe jucător în fiecare rundă. Ar trebui să încercați cu siguranță acest produs acum. Persoanele care preferă sloturile video cu grafică colorată vor fi foarte impresionate de performanța Jumanji.

Despre autor