Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Jingle Spin

Jingle Spin

de
RTP: 96.48%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1000x
Joacă Jingle Spin fără Înregistrare
4.6/5 - (9 votes)
Jingle Spin demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jingle Spin cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jingle Spin pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
Videoclipul Jingle Spin
Jingle Spin">

Jingle Spin slot recenzie

Jingle Spin este un joc ca la aparate de Crăciun de la Netent, cu o grafică caldă de desene animate, plăcut și simplu de jucat. Jocul te introduce în scena festivă a grotei lui Moș Crăciun, bucurându-te de sunetele focului fierbinte și de muzica plină de viață a spiridușilor care lucrează în fundal. Acest lucru, în combinație cu culorile de toamnă și iarnă, practic strigă „Crăciun”.

Personajele festive și decorațiunile superbe pun stăpânire pe role în Jingle Spin. Alături de zgomotosul și excentricul Moș Crăciun și de piticii săi ajutători, jucătorii colectează bile de Crăciun pentru a debloca o serie de obiecte de vacanță.

Jocul ca la aparate video cu 5 role, 3 rânduri, 20 de linii de câștig, plin de distracție, captează spiritul sărbătorilor, aducând bucurie prin grafica și coloana sonoră de calitate. Jingle Spin oferă, de asemenea, un mod de rotiri gratuite cu reporniri infinite de rotiri gratuite pentru o acțiune palpitantă.

Jocul conține unsprezece simboluri. Cele cinci simboluri cu valoare redusă sunt bile de Crăciun în forma celor cinci cărți cu cea mai mare plată din pachet: A, K, Q, Q, J, 10. Simbolurile de mare valoare sunt diverse obiecte de sărbătoare. Primul este un con de pin. Al doilea este un ren, al treilea este un ornament din lemn, al patrulea este portocaliu, iar al cincilea este un ornament de Crăciun. Cu toate acestea, cel mai important simbol este simbolul Wild curent, care poate fi umplut cu diverse bile de Crăciun.

Jingle Spin vine în completarea sloturilor sezoniere de succes de la NetEnt, inclusiv Secrets of Christmas, Fruit Shop Christmas Edition și Flowers Christmas Edition.

Despre autor