Jingle Bells

Jingle Bells

de
RTP: 96.28%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 800x
Joacă Jingle Bells fără Înregistrare
4.2/5 - (6 votes)
Jingle Bells demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați Jingle Bells cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jingle Bells pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Joacă gratis slotul Jingle Bells

Toată lumea a auzit cântecul clasic de Crăciun Jingle Bells, iar acest cântec a fost sursa de inspirație pentru acest joc de păcănele de la Red Tiger Gaming. Toate culorile care au fost folosite sunt luminoase și îndrăznețe și accentuate cu roșu intens și auriu. În calitate de jucător, te poți bucura și de o coloană sonoră potrivită, cu efecte amuzante atunci când rolele se învârt, astfel încât să intri în atmosfera potrivită.

free jingle bells slot

Red Tiger Gaming nu este la fel de cunoscut ca, de exemplu, Net Ent, Microgaming și Quickspin, dar are câteva hituri grozave, și îndrăznim să spunem că jocul de păcănele Jingle Bells este unul dintre ele. Vei avea parte de o atmosferă autentică de Crăciun atunci când învârți acest slot, pur și simplu datorită graficii. Aici există un fundal roșu și un brad de Crăciun care împodobesc zona celor cinci role cu 20 de linii de plată. Simbolurile sunt clasicele 10, A, K, Q, J, dar și decorațiuni de Crăciun, ghirlande și clopoței. Simbolul Wild este un pachet de cadouri care este frumos împachetat cu frontul WILD. Acesta este un slot gratuit excelent, potrivit pentru cei care sunt puțin fericiți de Crăciun. Controlați ca de obicei valoarea fisei cu Plus și minus, și învârtiți rolele cu „spin”.

Despre autor