Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Jingle Bells

Jingle Bells

de
RTP: 96.28%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 800x
Joacă Jingle Bells fără Înregistrare
4.2/5 - (6 votes)
Jingle Bells demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați Jingle Bells cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jingle Bells pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite

Joacă gratis slotul Jingle Bells

Toată lumea a auzit cântecul clasic de Crăciun Jingle Bells, iar acest cântec a fost sursa de inspirație pentru acest joc de păcănele de la Red Tiger Gaming. Toate culorile care au fost folosite sunt luminoase și îndrăznețe și accentuate cu roșu intens și auriu. În calitate de jucător, te poți bucura și de o coloană sonoră potrivită, cu efecte amuzante atunci când rolele se învârt, astfel încât să intri în atmosfera potrivită.

free jingle bells slot

Red Tiger Gaming nu este la fel de cunoscut ca, de exemplu, Net Ent, Microgaming și Quickspin, dar are câteva hituri grozave, și îndrăznim să spunem că jocul de păcănele Jingle Bells este unul dintre ele. Vei avea parte de o atmosferă autentică de Crăciun atunci când învârți acest slot, pur și simplu datorită graficii. Aici există un fundal roșu și un brad de Crăciun care împodobesc zona celor cinci role cu 20 de linii de plată. Simbolurile sunt clasicele 10, A, K, Q, J, dar și decorațiuni de Crăciun, ghirlande și clopoței. Simbolul Wild este un pachet de cadouri care este frumos împachetat cu frontul WILD. Acesta este un slot gratuit excelent, potrivit pentru cei care sunt puțin fericiți de Crăciun. Controlați ca de obicei valoarea fisei cu Plus și minus, și învârtiți rolele cu „spin”.

Despre autor