Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

de
RTP: 96.90%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 400x
Joacă Jimi Hendrix fără Înregistrare
4.5/5 - (10 votes)
Jimi Hendrix demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jimi Hendrix cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jimi Hendrix pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Jimi Hendrix
Jimi Hendrix">

Jimi Hendrix slot recenzie

Vrei să cânți cu o legendă a muzicii? Jimi Hendrix Slot Machine îl înfățișează pe legendarul cântăreț care influențează mulți muzicieni și crește generații întregi cu muzica sa de pionierat. Probabil cel mai bun transfer realizat în domeniul jocurilor de noroc, permițând jucătorilor să se distreze câștigând. Al doilea dintre sloturile NetEnt Rocks The Tour, primul fiind excelentul slot Guns N’ Roses, este probabil una dintre cele mai bune călătorii din trecut, oferind jucătorilor o mulțime de oportunități de a câștiga mult.

Joacă slotul online Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Slot Machine a fost creat pentru a surprinde în cel mai bun mod posibil muzica unui om care a schimbat modul în care sunt scrise cântecele și a dat o altă dimensiune sunetului lor. NetEnt, care a făcut jocurile de noroc cu ajutorul tehnologiei, a proiectat fenomenul cântărețului cu ajutorul graficii pentru a crea o imagine corespunzătoare care i se potrivește. De asemenea, a adăugat mai multe caracteristici pentru ca jucătorii să aibă mai multe șanse de a câștiga și de a învăța din cântecele celebre pe care le-a scris și de a descoperi particularitățile unei alte epoci.

Jocul face parte din categoria sloturilor cu 5 role și 20 de linii de plată. Jucătorii vor regăsi imediat caracteristicile unei alte epoci ale cărei simboluri rămân relevante până în prezent. Scena de joc este concepută simplu și dă mai mult accent pe simbolurile predominante, în timp ce efectele sonore cu melodii și sunete de chitară electrică oferă o altă plăcere. Jocul de păcănele și funcțiile sale includ melodii bine cunoscute, cum ar fi Foxy Lady, Purple Haze, Crosstown Traffic și Little Wing.

Pentru jocurile mobile, Jimi Hendrix Touch are toate elementele necesare, calitatea rămânând aceeași. Seria NetEnt Rocks The Tour are, de asemenea, Guns N’ Roses care este deja disponibil, în timp ce al treilea și ultimul dintre sloturi, cu trupa Motorhead, este așteptat în curând.

Simboluri

Aparatul de joc Jimi Hendrix Slot Machine a fost creat pentru a surprinde atmosfera generală din timpul legendarului cântăreț. Ca simboluri, îl are pe cântărețul însuși, o chitară electrică roșie, o chitară electrică albă, simbolul păcii, o inimă, un disc, o floare și un ochi.

jimi symbols

Există, de asemenea, clasicele A, K, Q, J și 10, care sunt decorate cu diverse elemente de timp. Celelalte simboluri care oferă șanse suplimentare pentru profituri mai mari sunt:

  • Simbolul wild este cântărețul Jimi Hendrix, care înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, iar atunci când există o linie de plată reușită, acesta se mișcă cu grafică animată frumoasă și sunete din cântece.
  • Simbolul Purple Haze este faimosul cântăreț care cântă la chitară, iar atunci când apare pe prima roată, simbolurile 10, J, Q și K se transformă în simboluri wild pentru o anumită rotație a roților, oferind jucătorilor premii mari în bani.
  • Simbolul scatter Pick and Click este faimosul cântăreț cu un design diferit și activează jocul bonus cu multe oportunități de câștiguri în diferite jocuri, cum ar fi Coin Win, Crosstown Traffic Free Spins, Purple Haze Free Spins și Little Wing Free Spins.

Promoții, bonusuri și rotiri gratuite

Jocul de păcănele Jimi Hendrix este un joc accesibil pentru toți jucătorii, deoarece pariurile încep de la 0,01 fise pentru fiecare linie de plată și ajung până la 1 fise pe linie de plată. Jucătorii care doresc să plaseze mize mari pentru câștiguri mai mari pot paria până la 200 de monede pe rotire. Nu există jackpoturi în acest slot machine, dar câștigurile obținute în urma succeselor din combinațiile de simboluri și din jocurile bonus sunt la fel de mari.

pick and click

Diferența dintre celelalte sloturi video și inovația poate fi văzută și în jocul bonus Pick and Click, care începe atunci când cel puțin trei simboluri scatter apar pe role și are patru moduri diferite de câștig pentru jucători. Jocul bonus începe cu un nou ecran plin de difuzoare, iar jucătorii încep să aleagă până când apar trei simboluri identice pentru a determina care dintre jocuri vor juca și care sunt acestea:

  • Învârtiri gratuite Crosstown Traffic, unde simbolul este o chitară electrică cu flăcări, iar jucătorii câștigă 6 învârtiri gratuite cu roți care se învârt nebunește. La prima rotire, roata wild este a cincea. La a doua rotire gratuită roțile wild sunt a patra și a cincea, la a treia rotire roata a treia și a patra, la a patra roțile wild sunt a doua și a treia, la a cincea rotire este prima și a doua roată, iar la a șasea rotire gratuită roata wild este prima.
  • Învârtiri gratuite Purple Haze, unde simbolul este o chitară mov, iar jucătorii câștigă între 6 și 12 învârtiri gratuite, în timpul cărora simbolurile 10, J, Q, K și A sunt transformate în simboluri wild.
  • Little Wing Free Spins, unde simbolul este o chitară albastră, iar jucătorii câștigă între 6 și 12 rotiri gratuite, în care trei până la cinci simboluri pe role sunt transformate aleatoriu în simboluri wild la fiecare rotire a rolelor.
  • Coin Win, unde simbolul este o monedă reprezentând capul celebrei cântărețe, iar jucătorii colectează trei monede care au multiplicatori aleatorii de la X8 la X30 și le înmulțesc cu pariul lor inițial înainte de a intra în jocul bonus.

De asemenea, în timpul jocului normal, există o altă funcție de rotiri gratuite, și anume:

  • Red Guitar Re-Spin, unde simbolul este o chitară roșie, iar dacă pe role apar patru sau mai multe simboluri identice, se activează rotirea gratuită a rolelor. Dacă reapare cel puțin o chitară roșie, atunci rotițele se rotesc din nou liber. Aceste rotiri gratuite se opresc atunci când nu apare nicio nouă chitară roșie la următoarea rotire a roților.

Jimi Hendrix Slot Machine Rezumat

Dintre aparatele de păcănele din cazinourile online pe care le-am văzut până acum, jocul de păcănele Jimi Hendrix Slot Game iese în evidență cu o mare diferență, deoarece reunește un număr mare de caracteristici pe care jucătorii le cer în acest tip de joc. Dacă cineva este un fan al legendarului cântăreț, cu siguranță îi va plăcea acest slot machine, în timp ce pentru cei care nu îl cunosc este o bună ocazie de a face cunoștință cu muzica sa. Unul dintre sloturile pe care le recomandăm tuturor jucătorilor este să se distreze cu o experiență de joc diferită, pe care cu greu o vor găsi într-un joc similar.

Despre autor