Guns N Roses

Guns N Roses

de
RTP: 96.98%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1125x
Joacă Guns N Roses fără Înregistrare
4.5/5 - (10 votes)
Guns N Roses demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Guns N Roses cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Guns N Roses pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Guns N Roses
Guns N Roses">

Revizuirea jocului ca la aparate Guns N’ Roses

La începutul anului 2016, Net Entertainment a lansat jocul ca la aparate Guns and Roses – primul dintr-o trilogie de jocuri cu muzică celebră ca temă principală. Mulți dintre noi aproape că am aplaudat când a apărut jocul plin de caracteristici interesante și muzică autentică a trupei aproape legendare. Jocul oferă o grafică bună, animații cool. Când ajungi la una dintre diferitele runde bonus, este aproape ca și cum ai merge la un concert cu ei. Puteți selecta piesele muzicale în timp ce jucați, astfel încât să decideți ce melodii doriți să ascultați în timp ce învârtiți roțile.

Dispunerea jocului

Este o structură clasică a aparatului de joc ca la aparate. Aveți 5 role cu trei simboluri vizibile pe fiecare rolă și 20 de linii de plată pe care pariați bani. Poți alege între diferitele valori nominale 0,10, 0,20, 0,50, 1 monedă, 2 monede, 5 monede și 10 monede pentru a paria pe fiecare linie. De asemenea, poți schimba nivelul de joc între 1 și 10, ceea ce înseamnă că poți alege un nivel de pariu între 2 și 2.000 pe rotire. Guns and Roses este un slot care se potrivește atât celor care vor să joace pentru sume ceva mai mici, cât și celor cu mulți bani.

winning lines guns n roses
Linii de câștig

Simbolurile jocului sunt obișnuitele 10, J, Q, K și A, care oferă câștiguri puțin mai mici, două camere de selecție diferite și trei membri ai trupei, unde Slash și Axl Rose sunt cele două simboluri care plătesc cel mai bine. Alte simboluri găsite în joc sunt un simbol wild, un simbol bonus care arată ca un vechi LP și o funcție aleatorie care îți poate multiplica câștigul curent. Două runde bonus separate vin la întâmplare și nu trebuie să fie activate de simbolul bonus. Acestea se numesc Appetite for Destruction și Legend Spins.

Paytable guns n roses
Tabelul de plată

Multiplicator aleatoriu: Funcția este activată aleatoriu pe o linie câștigătoare și îți poate oferi un câștig de 4 până la 10 ori mai mare.

Simbolul wild: Poate ateriza complet aleatoriu pe toate rolele din joc și, atunci când apare, se extinde astfel încât să acopere întreaga rolă. Pot exista mai mult de unul la un moment dat! Singura excepție este în runda bonus „Pofta de distrugere”, unde nu poate apărea pe rola 3 în timpul rundei bonus.

Pofta de distrugere: Acesta este un simbol wild care arată ca o cruce care mătură ecranul. Dacă aterizează în mijloc, întreaga roată 3 devine wild, iar roțile 2 și 4 au un wild. Va exista o grămadă întreagă de linii câștigătoare în acest fel și dacă obțineți un wild obișnuit pe orice altă rolă în afară de rola 3, mult noroc! Apare în mod aleatoriu.

Legend Spins: O altă rundă bonus aleatorie în Guns N Roses Slot constând în trei rotiri gratuite care se rostogolesc automat. La rotirea 1, primești rola 3 acoperită cu un wild stivuit. Învârtirea 2 îți oferă rolele 1 și 5 ca wild stivuite, iar ultima învârtire are rolele 2 și 4 ca wild stivuite. În această rundă puteți obține wild-uri obișnuite, plus că membrii trupei pot fi, de asemenea, simboluri înlocuitoare.

Runda bonus LP: Pentru a ajunge aici, trebuie să obțineți trei LP-uri pe rolele 1,3 și 5. Veți fi apoi dus la o placă turnantă unde puteți roti un disc și rămâne în trei poziții posibile. Poți obține un premiu în bani, Encore Free Spins și Crowd Pleaser Bonus.

Encore Free Spins: Este exact ceea ce pare, primești 10 rotiri gratuite, iar fiecare rotire este întotdeauna începută de un membru al trupei care devine un wild stivuit pe rolele 2, 3 sau 4. Membrul corespunzător al trupei devine apoi un simbol wild în toate celelalte locuri. Simbolurile wild obișnuite pot fi activate aleatoriu.

Crowd Pleaser: Aici trebuie să alegeți trei instrumente muzicale sub care se află câștiguri în bani. Pentru a trece la nivelul următor, trebuie să atingeți o anumită sumă. Câștigurile pot avea, de asemenea, câștiguri suplimentare, deoarece aveți șansa de a alege instrumente și de a restrânge trei simboluri de rotiri gratuite care vă fac să ajungeți în runda de rotiri gratuite. Ajungeți până la o anumită sumă, iar câștigul dvs. va fi dublat!

Opinie

Simpla idee de a crea un joc care se învârte complet în jurul muzicii este ingenioasă. Să faci apoi din el o colecție de jocuri cu mai multe titluri este genial și a avut un mare succes. Faptul că au primit permisiunea de a folosi muzică autentică și secvențe de film reale în joc este, de asemenea, absolut minunat. Chiar ai o senzație de hard rock adevărat atunci când joci acest joc. Îl puteți încerca gratuit ca versiune demo la play-fortune.ro.

Despre autor