Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Jackpot 6000

Jackpot 6000

de
RTP: 98.9%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 6000x
Joacă Jackpot 6000 fără Înregistrare
4.3/5 - (12 votes)
Jackpot 6000 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jackpot 6000 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jackpot 6000 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Jackpot 6000
Jackpot 6000">

Jackpot 6000 slot review

Jackpot 6000 este un joc ca la aparate cu 3 role și 5 linii. Are jokeri și două funcții suplimentare care îți pot crește câștigurile: „cap sau pajură” (coroană sau monedă), precum și un mod Supermeter. Toate câștigurile pot fi dublate cu ajutorul mini-jocului „cap sau pajură”. La Jackpot 6000 puteți câștiga până la 6000 de monede pe rundă de joc. Aici vă puteți bucura de jocul demonstrativ de la Jackpot6000 atât timp cât doriți.

Baza

Poți paria pe până la cinci linii pe rundă (rotire a rolelor). Pariul minim este de o monedă pe o linie, iar pariul maxim este de zece monede, acoperind toate cele cinci linii cu două monede pe linie. Efortul maxim este necesar pentru a obține modul Supermeter. Rândurile câștigătoare apar în tabelul de plăți din colțul din stânga sus al mașinii. Tabelul wildcard arată plățile pentru trei wilds pe o linie pentru diferitele niveluri. Dacă pariați doar o monedă, câștigurile vor fi înjumătățite.

jackpot 6000 free spins

De fiecare dată când câștigi la jocul de păcănele Jackpot6000, ai ocazia să pariezi tot sau o parte din câștiguri pe Cap sau Pajură pentru o șansă de 50/50 de a le dubla. Atâta timp cât câștigi, poți alege să continui jocul sau să retragi câștigurile.

Dacă pariați pariul maxim și câștigați, puteți intra și în modul Supermeter. Aici miza este mai mare, pariul este automat de 20 de monede cu toate cele 5 linii active. Răsplata este că ai șansa de a câștiga dacă există doi jokeri vizibili oriunde pe role, pe lângă câștigurile obișnuite. Fiecare combinație de jokeri oferă un câștig misterios între 10 și 6000 de monede.

Jackpot 6000 Instrucțiuni de joc

Începeți prin a alege pe câte linii să pariați. Nivelurile de pariere disponibile sunt 1, 2, 4, 6, 8 și 10. Pariul începe automat cu 1 monedă pe 1 linie. Apăsați Bet pentru a crește pariul la 2 monede pe o linie, apoi la 2 pe fiecare dintre cele patru linii rămase. Tabelul wildcard se aprinde în funcție de pariu. Pentru a obține imediat pariul maxim, apăsați Max Bet.

Dacă apăsați Max Bet, rolele se învârt automat. Pentru alte pariuri, apăsați Spin. Atunci când câștigați, liniile de plată se aprind, apar câștigurile, iar butoanele pentru coroană și monede se aprind.

Heads or Tails

Câștigurile dvs. sunt pariate automat pe cap sau pajură. Pentru a paria întregul câștig, apăsați pe coroană sau pe monedă. Pentru a paria o parte din câștiguri, apăsați Transfer o dată la fiecare 20 de monede pe care doriți să le economisiți, apoi apăsați coroana sau moneda pentru a juca pentru restul câștigurilor. Dacă nu doriți să jucați cap sau pajură, apăsați Collect (Colectare) pentru a transfera câștigurile în credit și pentru a vă întoarce la aparatul de joc.

După ce ați selectat o coroană sau o monedă, aceasta este aruncată, iar partea câștigătoare se aprinde. Dacă câștigați, puteți continua să jucați sau puteți apăsa Collect pentru a transfera câștigurile în credit și a vă întoarce la aparatul de joc.

Supermeter

Dacă pariezi 10 fise și câștigi, poți alege să joci cap sau pajură sau să treci în modul Supermeter. De asemenea, puteți intra în Supermeter sub formă de cap sau pajură. Pentru a porni Supermeterul apăsați Spin. Câștigurile tale, inclusiv ceea ce ai economisit din coroane și monede, sunt adăugate la creditul Supermeter care apare în partea de sus a jocului și 20 de monede sunt pariate automat-Presați Spin pentru a învârti rolele.

În Supermeter, fiecare combinație de două wild-uri vizibile oriunde pe role îți va oferi un câștig aleatoriu cuprins între 10 și 6.000 de bănuți. Pentru a opri Supermeterer, apăsați Transfer pentru a juca cap sau pajură, sau apăsați Collect pentru a adăuga câștigurile la creditul dvs. și a vă întoarce la aparatul de joc.

Setări de joc

Meniul de setări al jocului și butoanele de pe bara de instrumente vă permit să activați și să dezactivați sunetul și să folosiți redarea rapidă (atunci când este disponibilă). Atunci când jocul rapid este activat, rolele se învârt mai repede și durează mai puțin timp pentru a juca o rundă.

Despre autor