Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Hercules and Pegasus

Hercules and Pegasus

de
RTP: 96.5%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 2500x
Joacă Hercules and Pegasus fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
Hercules and Pegasus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Hercules and Pegasus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Hercules and Pegasus pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Hercules and Pegasus
Hercules and Pegasus">

Joacă la slotul Hercules and Pegasus

Slotul Hercules și Pegasus prezintă o temă inspirată din mitologia romană și greacă. Are o configurație cu 5 role și 20 de linii de plată, acordă premii de până la 5.000 de monede și include două simboluri Wilds diferite. Bonusul de rotiri gratuite oferă rotiri gratuite nelimitate și multiplicatori de plată de până la 5x.

Grafica din „Hercules and Pegasus” de la Pragmatic Play este pur și simplu adorabilă. Jocul este plasat pe Muntele Olimp, cu un fundal frumos și mistic. Personajele jocului sunt concepute cu o grafică 3D uimitoare, Hercules și Pegasus arătând ca personaje dintr-o serie animată cu buget mare. În general, este un joc captivant, care cu siguranță te va face să câștigi.

hercules and pegasus slot demo

Iar în timpul rotirii gratuite Pegasus, poți primi multiplicatori de până la x5, care se încheie atunci când simbolul bonus special apare pentru a cincea oară pe rola 5. Pentru a-l genera, trebuie să colectezi două simboluri Bonus pe rolele 1 și 3, împreună cu un Pegasus Wild pe tamburul 5.

Despre autor