Heidi’s Bier Haus

Heidi’s Bier Haus

de
RTP: 96.13%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 150x
Joacă Heidi’s Bier Haus fără Înregistrare
4.3/5 - (6 votes)
Heidi’s Bier Haus demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri SG Gaming sigure și de încredere unde să jucați Heidi’s Bier Haus cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Heidi’s Bier Haus pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Heidi’s Bier Haus
Heidi’s Bier Haus">

Heidi’s Bier Haus slot recenzie

Dacă ați fost vreodată la Oktoberfest sau vă doriți teme festiviste tipic germane, cu tone de bere și doamne frumos îmbrăcate, Heidi’s Bier Haus ar fi o potrivire perfectă. Sunteți transferat într-o casă de bere unde sunteți tratat cu cea mai mare curtoazie. Joacă acest slot pe internet și bucură-te de bere în mod virtual.

Detalii despre slot

 • 6 role;
 • 50 de linii de plată;
 • Pariuri disponibile – 0,75$/ 45$;
 • Cel mai mare câștig observat – 200.000.

Slotul Bier Haus nu este un produs nou în domeniu, însă, apreciat de mulți pariori. Acesta este proiectat de Scientific Games. Rotirile gratuite, funcția wilds, roata bonus și un jackpot maxim de 200.000 pot fi declanșate aleatoriu. Puteți manipula cu valori de miză de 0,75 – 45 de monede. Privind înainte, acest slot de internet este cea mai bună alegere pentru versiunile mobile pentru smartphone/tabletă jucate în modul portret. În caz contrar, trebuie să sacrificați ceva confort în timp ce jucați gratuit pe un desktop.

Jocul vine cu jackpoturi neprogresive în care simbolul lui Heidi în sine îți poate aduce până la 240.000 de monede. Poți găsi Heidi’s Bier Haus atât în versiunea demo, cât și în cea cu bani reali.

Plata Heidis Bier Haus

RTP-ul lui Heidi’s Bier Haus online este de 96%, în timp ce varianța este medie spre mare. Marja casei este de aproximativ 3,87%. Există 4 jackpot-uri neprogresive, fiecare legat de anumite simboluri, inclusiv Heidi, Hans, acordeon și covrig.

Tabelul de plăți al acestui slot de internet arată în felul următor:

BerePrin aterizarea a 3 dintre ele, primești 9 din pariul pariat, 4=15, 5=45 și 6=120
Hans3=9, 4=15, 5=45, 6=90
Beerhouse, steins, accordeon3=6, 4=12, 5=30, 6=60
Trompetă, pălărie verde, covrig3=6, 4=9, 5=24, 6=45
Carotele, trefle, inimă și pică3=3, 4=6, 5=15, 6=30

Grafică și sunet, temă

În primul rând, așa cum s-a sugerat mai sus, ar fi bine să jucați jocul ca la aparate online Bier Haus în modul portret, din cauza lipsei unei compatibilități orizontale îmbunătățite pe desktop-uri. Acesta este primul dezavantaj. Întreaga temă este dedicată caselor de bere tradiționale germane, unde servitorii în persoana unor fete frumos îmbrăcate înveselesc oaspeții. Decorul de fundal este dedicat unui bar, în timp ce grila prezintă 6 role sub forma unor recipiente de bere. Gazda principală este Heidi, care oferă bunătăți.

Pe grila de sloturi cu bere, veți întâlni simboluri precum Heidi, Hans, covrigi, steins, instrumente muzicale, alături de pălării verzi. Dincolo de acestea, există simboluri clasice de cărți, cum ar fi diamante, trefle, inimi și pică.

Jucătorului i se prezintă posibilitatea de a obține jackpoturi pe antet. Veți vedea un panou de navigare cu butoanele de – Play, AutoPlay, informații și setări pe footer. În cele din urmă, efectul audio este dedicat orelor aglomerate din orice berărie din Germania, cu vocile oaspeților.

heidis bier haus

Simboluri câștigătoare Heidi’s Bier Haus

Este greu de vorbit despre factorul de câștig cu cele mai multe simboluri în comparație cu alte sloturi avansate de pe internet, deoarece simbolurile Bier Haus au valori destul de mici. Cu toate acestea, totul este compensat cu 4 caracteristici de jackpot. Principalul obiectiv al cuiva este de a ateriza cât mai multe simboluri Heidi, Hans, acordeon și covrig pentru a obține un jackpot cât mai mare posibil. Sau altfel să formeze o combinație câștigătoare cu simbolurile Beer.

Funcții bonus

Jocul gratuit al slotului Heidi vă va familiariza cu multe caracteristici bonus. Să începem mai întâi cu Wilds și Scatters disponibile. Simbolul wild în cadrul acestui slot de internet este Beer Glass alături de Hans însuși. Mecanismul este standard, înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role, cu excepția unui scatter. Heidi este scatter-ul, iar acesta vine în culorile roșu, verde și violet. Ținta scatter-ului este de a te ajuta să declanșezi rotiri gratuite.

Apoi, merită să menționăm Tapper Wilds, care este o funcție complet aleatorie. În timpul jocului de bază, Heidi poate umple la întâmplare până la 6 pahare de bere, iar aceasta te va ajuta să formezi o combinație câștigătoare, uneori una foarte mare.

Heidi’s Bier Haus bonus de rotiri gratuite sunt disponibile și ele. Tot ce trebuie să faci este să colectezi cel puțin 3 simboluri scatter pe grilă. Heidi violet și scatter-ul verde apar doar pe 6 role, în timp ce cel roșu poate cădea pe rola 4. În consecință, cu cât prinzi mai multe scatter-uri, cu atât mai multe rotiri bonus sunt acordate. De exemplu, 5 scatters=5 rotiri, 10 scatters=20 de rotiri, 14 scatters=50 de rotiri, 24 de scatters=100 de rotiri și așa mai departe. Dacă doriți mai multe rotiri bonus, aveți din nou posibilitatea de a reactiva Tapper Wilds în timpul rundelor bonus.

Tapper Wilds sunt active în timpul rundei de rotiri bonus și vă pot aduce mai multe rotiri gratuite. Dacă prindeți un Heidi roșu pe a 4-a rolă, veți fi direcționat către un ecran unde puteți învârti roata norocului.

bier haus wheel of fortune

În cele din urmă, există, așa cum s-a sugerat mai sus, funcția jackpot a jocului de păcănele Bier slots. Dacă plasezi pariul maxim pe 18 linii de plată, poți debloca ocazional jackpotul de 200.000 de Heidi.

Gânduri finale

Joacă slotul Heidis Bier Haus dacă îți plac temele Oktorbest și nu ești un fan al fructelor copilărești sau al sloturilor aventuroase pe internet. Acest joc te va înveseli cu 4 jackpoturi și o oală de caracteristici în care cel mai probabil îți va plăcea un număr imens de rotiri bonus. Furnizorul a proiectat slotul de internet în felul în care amintește de o berărie tradițională imitând vocile oaspeților. Gazda principală, frumoasa Heidi, te va premia cu rotiri și o funcție de roată bonus care poate apărea aleatoriu pe role. În ceea ce privește dezavantajele, nu veți găsi acest joc foarte actualizat spre jocul pe desktop, deoarece se va lansa doar în modul portret. Apoi, jackpoturile cazinourilor de jocuri online sunt neprogresive, însă, un RTP ridicat și o varianță medie spre mare vor oferi și câștiguri uriașe.

Este posibil să jucați acest joc gratuit?

Heidi’s Bier Haus gratuit poate fi găsit cu multe site-uri de jocuri de noroc unde puteți sări peste înregistrare și contribuții de depunere. Dacă căutați astfel de partide, nu ezitați să vă bazați pe site-ul nostru și pe recenziile noastre unde acest slot de internet este disponibil pentru jocuri fără bani. De exemplu, se referă la Playfortuna, unde vă puteți exersa abilitățile.

Cum să jucați jocul de cazino Heidi pentru bani reali?

Vă recomandăm să procedați cu astfel de site-uri de cazino precum PlayFortuna, Jozz și Booi. Acolo puteți juca contribuind cu banii dvs. reali și puteți obține un câștig potențial profitabil. Acești furnizori sunt licențiați și de încredere, fără evenimente de trucare a jucătorilor lor. Vă rugăm să vă înregistrați, să faceți prima depunere, să găsiți acest joc și să continuați cu pariurile.

Există rotiri gratuite?

Da, acest slot pe internet vine cu rotiri bonus. Spre deosebire de multe alte jocuri bonus, există posibilitatea de a declanșa până la 100 de rotiri bonus dacă prindeți 24 de simboluri scatter pe role. În timpul rundelor bonus, rotirile bonus pot fi din nou redeclanșate dacă reușești să prinzi Tapper Wilds. Așadar, este ca o funcție infinită oferită de un furnizor.

Este acest slot de internet mobile-friendly?

Da, este pe deplin potrivit pentru jocul în versiunea mobilă cu multe site-uri de sloturi. Se referă la smartphone-urile și tabletele dvs. pe sistemele de operare iOs și Android. Vă rugăm să rețineți, jocul vine doar în modul portret, în timp ce vederea orizontală lipsește.

Pro și contra

Pro
 • Marele slot cu tematică de bere cu simboluri tradiționale tipice pentru cultura germană, și design. Jocul va prezenta vocile reale ale oaspeților, ca în orice Beerhouse aglomerat;
 • Proiectat de un furnizor de încredere și licențiat WMS;
 • 4 jackpot-uri neprogresive sunt disponibile pentru cele mai profitabile câștiguri;
 • Multe caracteristici bonus care ar putea fi declanșate atât în timpul rundei de bază, cât și în timpul rundei bonus;
 • Compatibilitatea cu versiunea mobilă se joacă pe smartphone-uri și tablete iOs și Android;
 • Este disponibil atât în varianta de joc demo, cât și în varianta de joc pe bani reali cu multe site-uri de jocuri de noroc;
 • RTP ridicat și varianță medie spre mare;
 • Număr uriaș de rotiri bonus.
Contra
 • Jackpoturile sloturilor online sunt neprogresive;
 • Versiunea desktop vine doar în modul portret. Vă recomandăm să jucați doar prin intermediul smartphone-urilor și tabletelor.
 • Nu există ofertă de joc de noroc;
 • Întreaga interfață ar putea părea un pic depășită pentru jucătorii pretențioși. Aceasta se referă în special la simboluri și la lipsa tehnologiei/animării 3D.

Despre autor