Halloween Jack

Halloween Jack

de
RTP: 96.28%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 3000x
Joacă Halloween Jack fără Înregistrare
4.2/5 - (12 votes)
Halloween Jack demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Halloween Jack cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Halloween Jack pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Halloween Jack
Halloween Jack">

Joacă gratis slotul Halloween Jack

Oferind o atmosferă înfricoșătoare, slotul Halloween Jack a fost lansat în cinstea Halloween-ului. Jocul de păcănele captivant de la NetEnt păstrează un mare simț al groazei și nu este ușor să găsești un slot cu o singură rotire de scârbă.

Jocul cu cinci role are trei linii orizontale, iar câștigurile sunt servite pe un total de 20 de linii înfricoșătoare. Rolele sunt, de asemenea, pline de atmosferă, deoarece atât fundalul jocului, cât și simbolurile se potrivesc perfect cu tema.

Categorii câștigătoare, niveluri de miză și jackpot

Cele cinci role se învârt pe trei rânduri în armonie, iar liniile de plată din acest joc de păcănele cu temă de groază pot fi găsite în fața a 20 de piste. Nivelurile de miză sunt setate la un model foarte bun, în stilul familiar NetEnt, iar slotul poate fi savurat în cea mai bună formă cu un pariu de doar 0,20 pe rotire. La maxim, rolele lui Jack se rotesc pentru 100 de monede, ceea ce înseamnă că cei care operează la case de marcat mai mari nu au fost uitați.

Deși mecanica amintește de Jack și vrejul de fasole în ceea ce privește mecanica, acest lucru nu a fost încă realizat. Bineînțeles, simbolurile de bază ale jocului sunt 10, J, Q, K și A, cunoscute din cărțile de joc. Alte obiecte care se învârt pe role sunt legate de groază și de Halloween într-un fel sau altul. Printre acestea se numără un dovleac, un liliac, o cutie misterioasă, o potcoavă extrem de înfricoșătoare, un corb, un vampir și un cal. Halloween Jack în sine acționează ca un wild de joc care se poate transforma în orice alt simbol.

halloween jack paytable
Paytable

Caracteristici suplimentare

Jocul Halloween Jack include o mână de extra-uri grozave. Datorită acestora, jocul poate deveni cât se poate de profitabil și distractiv.

Învârtirile gratuite sunt disponibile la scatter. Atunci când cel puțin 3 scatter-uri se vor afla pe role, vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite. Dacă în timpul turelor primești din nou 3 scatters pe role, vei primi încă 10 ture. Dacă primești lămpi pe role în timpul rotirilor, vei avea parte de una dintre cele trei funcții. Acestea se numesc Hell Hound, Jack-o-Lanternă și Death Reaper.

Hell Hound Wild primește trei lămpi, Jack-o-Lanternă șase și nouă lămpi lansează Death Reaper. Acestea vă pot costa profituri de pluș.

halloween jack slot wild scatter

În practică, te poți bucura de wild-uri speciale atunci când numărul necesar de felinare este adunat și următorul wild obișnuit este pe cale să apară pe role. Acesta este în mod automat un simbol stivuit sau expansiv.

Jocul include, de asemenea, wild-uri ambulante. Atunci când prinzi dovleacul pe role, vei fi recompensat cu o reluare, iar wild-ul se va muta spre stânga cu o rolă. Repetați rundele rulate până când wild-ul cade de pe role.

Rezumat

Deși Halloween Jack este deja, prin numele său, foarte clar orientat către o anumită sărbătoare, jocul său nu trebuie să se limiteze la trecerea dintre octombrie și noiembrie. Jocul are o atmosferă de intimidare excelentă și cu siguranță va distra și în afara Halloween-ului.

Despre autor