Halloween Fortune

Halloween Fortune

de
RTP: 97.06%
Volatilitate: Medie
Joacă Halloween Fortune fără Înregistrare
4.4/5 - (5 votes)
Halloween Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Halloween Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Halloween Fortune pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Halloween Fortune
Halloween Fortune">

Joacă Halloween Fortune slot gratis

Aceasta este o zi fantastică pentru a juca jocul videoslot Halloween Fortune dezvoltat de PlayTech. Acest excepțional joc de cazinou online cu cinci role și douăzeci de linii de plată oferă mai mult divertisment decât ar putea face un truc sau un tratament de noapte! Dacă procedați la versiunea de joc a jocului și câștigați un jackpot uriaș, puteți câștiga să vă cumpărați toate bomboanele pe care vi le-ați putea dori vreodată!

Halloween Fortune Slot Joc de bază

Au fost folosite în total 8 simboluri de bază. De exemplu, puteți obține câștiguri mai mici cu un borcan cu otravă, o lumânare, un corb și o pisică. Puteți prinde câștiguri mai mari cu trei vrăjitoare unice, wild și scatter. Există, de asemenea, 1 simbol bonus inclus.

halloween fortune slot symbols
Paytable

Grafica este de înaltă calitate și realizată în detaliu. Ele sunt plăcute vizual și completează execuția jocului este uimitoare.

Caracteristicile jocului video ca la aparate Halloween Fortune

Este o noapte mohorâtă și furtunoasă când în fața ta se deschide un ecran de joc 5×3. Aventura ta de sperietoare de spini începe cu un pariu minim de 0,01 și un pariu maxim de 80 de monede. Este posibil să vă controlați pariul prin alegerea atât a numărului de linii de plată, cât și a pariului pe linie. Este posibil să folosiți între 1 și 20 de linii de plată.

halloween fortune paylines
Paylines

Pentru a vedea regulile acestui joc, precum și tabelul de plăți, faceți clic pe butonul Info în formă de carte din stânga jos. Dacă doriți, puteți chiar să activați modul Turbo, în care rolele se învârt mai repede. Apăsați butonul Auto Play pentru a seta între 10 și 99 de rotiri automate. Dar poți oricând să oprești turele automate, dacă vrei, apăsând butonul Stopdeasupra căruia vei putea observa cantitatea de ture rămase.

Felinarul dovleac grimasă este simbolul wild din joc, înlocuind toate simbolurile fundamentale în combinațiile câștigătoare. Logo-ul jocului, pe de altă parte, funcționează ca simbol scatter, de la care se plătesc câștigurile indiferent de poziția sa pe role. Există, de asemenea, un al treilea simbol special inclus, și anume simbolul vrăjitoarei potbonus sau simbolul bonus, care pornește jocul bonus. Să vorbim mai multe despre acesta în continuare!

Există, de asemenea, un plus de încântare la rotația rolelor, prin servirea unei funcții Gamble pe care o poți folosi după toate bonusurile, inclusiv jocul bonus! În joc, jucătorul trebuie să ghicească dacă cartea de joc este roșie sau neagră. Un pariu este o dublă față sau chitanță, ghicitul corect dublează plata, iar cel greșit resetează situația.

Rezumat

Jocul de păcănele Halloween Fortune de la Playtech, care atrage atenția și este bine executat, merită jucat în orice moment al anului, indiferent dacă este o sărbătoare, 1 Mai sau Anul Nou! Mâncarea atrăgătoare pentru ochi este disponibilă în tipul de vrăjitoare delicate rare, cu toate acestea, există mult mai mult în joc decât o vizualizare uimitoare. Simbolul Wild lanternă de dovleac simbol vă ajută să formați amestecuri câștigătoare, urmând toate simbolurile de bază.

Logo-ul jocului, sau simbolul scatter, îți plătește câștigurile indiferent de locul lor pe role, în timp ce simbolul bonus „mugure de vrăjitoare” te duce la un joc bonus în care trebuie să alegi o fecioară vrăjitoare și o poțiune magică – acestea arată numărul de rotiri gratuite și șansele de câștig. Poți să-ți descoperi norocul și norocul în acest joc? Veniți să le urmăriți pe vrăjitoare și să aflați!

Pro și contra

Pro
  • Runda bonus captivantă;
  • Wilds și Scatters introduc diferite moduri în care jucătorii pot câștiga mult.
Contra
  • Opțiunile de pariuri pe linie sunt relativ limitate.

Despre autor