Great Rhino

Great Rhino

de
RTP: 96.53%
Volatilitate: Medie
Joacă Great Rhino fără Înregistrare
4.6/5 - (10 votes)
Great Rhino demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Great Rhino cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Great Rhino pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Recenzie la jocul ca la aparate Great Rhino

Jocul ca la aparate Great Rhino face parte din categoria jocurilor populare oferite de Pragmatic Play. Acesta seamănă cu sloturile tradiționale datorită unui layout 3×5. Slotul oferă șansa de a selecta numărul dorit de monede pe linie de plată și un pariu. Are douăzeci de poziții pentru combinații norocoase. RTP-ul nu este rău. Furnizorul de jocuri oferă 96,53% jucătorilor. În plus, volatilitatea medie garantează câștiguri mai mari și mai frecvente decât produsele cu varianță mare.

Demonstrația Great Rhino impresionează cu culori vii, simboluri distincte, animații cool și suport sonor potrivit. Numele său îi lasă pe jucători să ghicească faptul că tema principală este dedicată animalelor sălbatice. Câștigul maxim înmulțește pariul de 500 de ori. Este ușor de jucat, deși este necesar să citiți informațiile despre tabelul de plăți și ofertele bonus.

great rhino demo

Tot ce trebuie să știți pe scurt despre Great Rhino

  • Dispunerea simbolurilor – 3×5
  • RTP – 96,53%
  • Caracteristici specifice – două runde bonus
  • Dep maxim – 100
  • Min Dep – 0.20
  • Valoarea fisei – 0.01-0.50 (de la 1 la 10 fise pe linie de plată)
  • Joc demo – disponibil
  • Recompensă maximă – 500x

Slotul video are un feedback pozitiv din partea jucătorilor. Este ușor de configurat și de jucat. Cu toate acestea, ar trebui să citiți regulile pentru a ști ce se întâmplă în ofertele bonus și cât de mult plătesc simbolurile pe combinații norocoase.

Care este strategia de joc Great Rhino?

Nu există un secret specific despre cum să declanșezi cea mai profitabilă combinație. Cazinoul online se lansează rapid și oferă un layout cu animale și simboluri tradiționale de cărți. Jucătorii se învârt și așteaptă ca rotația simbolurilor să se oprească. Este posibil să se menționeze numărul dorit de monede pe linie și să se parieze în aparatul de păcănele Great Rhino. Acesta nu oferă o opțiune pentru a selecta numărul de linii de plată. Toate acestea sunt active în timpul fiecărei rotiri.

Dacă o persoană dorește să atingă mega câștigul, va fi necesar să devină un big roller mare și să mizeze 100 de unități convenționale. Afișajul are butoane + și – în acest scop. Dacă o persoană nu dorește să activeze rotația de fiecare dată, există o pictogramă Autospin. Se poate selecta între 10 și 100 de rotiri automate și se pot face setări suplimentare. Pictograma cu trei linii orizontale deschide o fereastră cu regulile de joc, un tabel de plăți și alte detalii. În plus, se poate activa sau dezactiva muzica cu ajutorul unui indicator specific din colțul din stânga jos al jocului gratuit Great Rhino.

great rhino mobile

Este Great Rhino riscant? Cât să pariezi și care sunt șansele?

Acest cazinou popular are o varianță medie. Aceasta înseamnă că sistemul are un beneficiu pentru sistemul de plată al jucătorilor. În plus, indicatorul de 96,53% de returnare pentru jucător este de asemenea bun. Din păcate, caracteristicile RTP ridicat și volatilitatea medie nu oferă jackpot-uri progresive mari. Cazinoul Great Rhino se potrivește celor cărora le place să câștige des, dar nu se așteaptă la recompense de milioane de dolari.

O persoană selectează între 0,20 și 100 de pariuri. Se bifează, de asemenea, valoarea dorită a monedei și numărul acesteia pe linie. Dacă o persoană selectează o miză de 100, cel mai bun câștig va fi de 50000 de unități convenționale. Douăzeci de linii de plată garantează peste 4000 de moduri de câștig. Așadar, șansele nu sunt rele.

Ce este special la Great Rhino?

Demo-ul slotului Great Rhino le permite oamenilor să-și testeze Lady Fortune fără depunere. Este o oportunitate excelentă de a experimenta emoția jocului. Experții noștri au încercat atât versiunea sa cu bani reali, cât și cea fără costuri. Play-fortune.ro recomandă selectarea celui mai mare pariu pentru a obține mai repede rotiri gratuite în două jocuri bonus și pentru a fi martorii funcției de jackpot. O persoană are nevoie de mai mult timp pentru a atinge aceste caracteristici cu mize mai mici.

Caracteristică unicăDescriere
WildO monedă albastră cu personajul principal al jocului în jocul obișnuit și Rhino este bonus FS.
ScatterRhino
Super Respin BonusO combinație norocoasă de Scatters pe o rolă duce la un joc separat doar cu rinoceri. Unii dintre ei devin lipicioși, în timp ce alții li se pot alătura în timpul FS. Vor exista cel puțin trei FS. Dacă cineva este norocos să obțină 14-15 scatters, sistemul va oferi cel mai mare câștig.
JackpotSe poate juca Great Rhino pentru a obține fie Major, care multiplică pariul 375, fie Grand Jackpot, care recompensează un jucător cu 500x.
Free SpinsSimbolurile bonus apar pe trei role și activează 10 FS. De data aceasta, personajul principal devine Wild, iar câștigul corespunde tabelului de plăți.
Symbolsanimale (rinocer, jaguar, flamingo, hienă, aligator), tradiționale (A-J), Bonus (copacul Sahar), Wild (moneda albastră), Scatter (rinocer)

Cum rămâne cu designul, muzica și grafica?

Nu este greu de ghicit tema jocului Great Rhino. Animalele sălbatice și impunătoare răcnesc, aleargă și oferă sunete în „limba” lor. Efectele speculative sunt, de asemenea, la un nivel înalt, ca în toate celelalte produse Pragmatic Play. Modelele de culori se potrivesc perfect și corespund temei principale a jocului. Același lucru trebuie spus și despre muzică și sunete. Acestea nu sunt iritante și amintesc de desenele animate Cartea Junglei sau Regele Leu, ceea ce face ca jocul să fie mai distractiv.

Este ușor de găsit setările și instrumentele necesare în joc. Ecranul afișează soldul jucătorului, pariurile selectate, pictograma de rotire, muzica și pictogramele Info. Așadar, este nevoie de unul-două minute pentru a ajusta jocul la preferințele fiecăruia.

Marele Rhino joacă gratis pe Play-fortune.ro

Jocul demonstrativ nu îi răsplătește pe jucători cu bani adevărați. Cu toate acestea, cei care joacă gratuit Great Rhino for fun pot testa produsul fără riscuri financiare. O persoană poate încerca diferite mize, valori ale monedelor și momente ale zilei pentru a vedea când sistemul oferă cele mai bune avantaje. Dacă cuiva îi place jocul, avem o listă de cazinouri de renume pentru a juca pe bani reali.

Gânduri finale

Jucătorilor le-ar putea plăcea jocul de păcănele datorită graficii excelente, sunetelor, efectelor speciale și rotirilor gratuite pe Great Rhino. Am reușit să atingem jackpotul major și FS în primele 30 de minute de joc gratuit. A fost o șansă excelentă de a vedea cum funcționează totul. Așadar, puteți încerca să faceți același lucru pe site-ul nostru înainte de a trece la jocuri reale pe site-uri de încredere.

În acest slot online, jucătorul are posibilitatea de a câștiga două jackpoturi acumulate excepționale, prin combinații de cel puțin 2 simboluri, deși numai în unele cazuri, deoarece numărul normal este de 3, care merg de la stânga la dreapta și completează oricare dintre cele 20 de linii de plată disponibile pe cele 5 role ale slotului.

Una dintre cele mai izbitoare caracteristici ale slotului este Super Free Spins. Se declanșează atunci când simbolul rinocerului ocupă două role în același timp. Odată ce se întâmplă acest lucru, începe debandada și se joacă 3 rotiri gratuite exclusiv pe simbolul rinocer. De fiecare dată când reușim să umplem un gol cu un rinocer, ne bucurăm din nou de o rotire gratuită suplimentară.

Dacă la finalul rundei obținem 14 rinoceri, câștigăm jackpotul în locul premiului liniilor câștigătoare. Jackpotul constă în multiplicarea de 375 de ori a pariului inițial.

RTP-ul jocului Great Rhino este ridicat?

Este Ok și este de 96,53%.

Ce lucruri unice pot găsi în Great Rhino?

Slotul 5×3 oferă 20 de șanse de câștig. Are animale ca personaje principale. Rinocerul este un personaj principal care promite câștiguri mari în jocurile bonus, în plus față de simbolurile Bonus și Wild.

Care sunt pariurile maxime și minime?

Totul depinde de setările unui jucător. Aceștia pot selecta de la 0,20 până la 100 de unități convenționale.

Cine a creat jocul?

Pragmatic Play. Este un producător de jocuri de mare reputație. Este renumit pentru produsele de înaltă calitate care surprind prin grafică și oferte de bonusuri.

Pot să joc fără bani?

Experții noștri analizează cazinourile și le adaugă pe cele mai bune la lista platformelor iGaming de renume.

Este jocul prietenos cu mobilul?

Da, funcționează bine pe toate dispozitivele aferente, inclusiv smartphone-uri, PC-uri și tablete.

Despre autor