Great Rhino Deluxe

Great Rhino Deluxe

de
RTP: 96.54%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Great Rhino Deluxe fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Great Rhino Deluxe demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Great Rhino Deluxe cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Great Rhino Deluxe pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Great Rhino Deluxe
Great Rhino Deluxe">

Slotul Great Rhino Deluxe

Pragmatic Play lansează o nouă debandadă cu jocul ca la aparate Great Rhino Deluxe. Rinocerul va fi familiar pentru mulți jucători care joacă sloturi Pragmatic Play, iar acest nou titlu este al treilea dintr-o serie. Predecesorii săi sunt Great Rhino Megaways și jocul ca la aparate original Great Rhino. Dar nu vă așteptați la schimbări masive între acest joc și primul din serie. Mai degrabă, cel de-al treilea joc din serie are câteva adăugiri grozave și cele mai bune caracteristici Great Rhino Deluxe.

3X5 și 20 de linii de joc pentru a aduna creaturile sălbatice din Serengeti pe rolele slotului Great Rhino Deluxe. Un spectacol dinamic, în care monedele „Golden Rhino” acționează ca wild-uri în desfășurarea jocului, iar simbolurile „rinocer” activează SuperSpin, pe lângă adăugarea multiplicatorului de doi pentru fiecare „rinocer” suplimentar.

great rhino deluxe demo play

Dacă ceva iese în evidență în acest nou episod din Great Rhino Deluxe, este coloana sonoră. Încă de la început, aceasta te face părtaș la junglă și la sunetele sale caracteristice. Putem observa chiar că muzica este aluzivă și are instrumente tipice africane.

Efectele de debandadă, sunetele animalelor conving și ele și creează un context fermecător, adevărul este că este unul dintre lucrurile care te țin concentrat pe joc. De asemenea, contrastează foarte bine cu efectele tipice de câștiguri și câștiguri care caracterizează aceste sloturi.

Despre autor