Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Great Rhino Deluxe

Great Rhino Deluxe

de
RTP: 96.54%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Great Rhino Deluxe fără Înregistrare
4.5/5 - (4 votes)
Great Rhino Deluxe demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Great Rhino Deluxe cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Great Rhino Deluxe pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Great Rhino Deluxe
Great Rhino Deluxe">

Slotul Great Rhino Deluxe

Pragmatic Play lansează o nouă debandadă cu jocul ca la aparate Great Rhino Deluxe. Rinocerul va fi familiar pentru mulți jucători care joacă sloturi Pragmatic Play, iar acest nou titlu este al treilea dintr-o serie. Predecesorii săi sunt Great Rhino Megaways și jocul ca la aparate original Great Rhino. Dar nu vă așteptați la schimbări masive între acest joc și primul din serie. Mai degrabă, cel de-al treilea joc din serie are câteva adăugiri grozave și cele mai bune caracteristici Great Rhino Deluxe.

3X5 și 20 de linii de joc pentru a aduna creaturile sălbatice din Serengeti pe rolele slotului Great Rhino Deluxe. Un spectacol dinamic, în care monedele „Golden Rhino” acționează ca wild-uri în desfășurarea jocului, iar simbolurile „rinocer” activează SuperSpin, pe lângă adăugarea multiplicatorului de doi pentru fiecare „rinocer” suplimentar.

great rhino deluxe demo play

Dacă ceva iese în evidență în acest nou episod din Great Rhino Deluxe, este coloana sonoră. Încă de la început, aceasta te face părtaș la junglă și la sunetele sale caracteristice. Putem observa chiar că muzica este aluzivă și are instrumente tipice africane.

Efectele de debandadă, sunetele animalelor conving și ele și creează un context fermecător, adevărul este că este unul dintre lucrurile care te țin concentrat pe joc. De asemenea, contrastează foarte bine cu efectele tipice de câștiguri și câștiguri care caracterizează aceste sloturi.

Despre autor