Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Grand Casanova

Grand Casanova

de
RTP: 96.00%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1500x
Joacă Grand Casanova fără Înregistrare
4.4/5 - (7 votes)
Grand Casanova demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amatic sigure și de încredere unde să jucați Grand Casanova cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Grand Casanova pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Grand Casanova
Grand Casanova">

Grand Casanova slot recenzie

Amatic vă oferă șansa de a descoperi povestea lui Casanova cu acest nou titlu care vă permite să obțineți recompense de până la 100.000. Personajul principal al acestui joc este seducătorul Casanova, iar rolurile secundare sunt trei femei frumoase. Cele trei femei pot produce premii de top de până la 500, iar Casanova poate atrage cel mai mare premiu al jocului, x5 din aceste simboluri te recompensează cu 1.000.

Jocul ca la aparate online Grand Casanova are o structură tradițională cu coloane 5×3 și până la 20 de moduri de câștig. Simbolul Casanova acționează ca un simbol wild și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului mască, care este un simbol scatter și plătește în orice poziție.

Atunci când trei, patru sau cinci măști aterizează oriunde pe role, începe runda de rotiri gratuite și îți oferă șansa de a obține între 10 și 25 de rotiri speciale. De asemenea, cu cinci simboluri mască pe o linie câștigătoare poți obține un total de 2.000.

Despre autor