Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

de
RTP: 95.97%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 3750x
Joacă Gonzo’s Quest fără Înregistrare
4.5/5 - (10 votes)
Gonzo’s Quest demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Gonzo’s Quest cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gonzo’s Quest pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Gonzo’s Quest
Gonzo’s Quest">

Recenzia slotului Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest este nimic mai puțin decât un slot video legendar care are fani din întreaga lume. Jocul cu fermecătorul conchistador Gonzo în rolul principal este imediat asociat cu studioul NetEnt și este într-o oarecare măsură considerat logo-ul neoficial și ambasadorul celebrului furnizor suedez de jocuri.

Slot machine Gonzo’s Quest gratis a fost lansat în noiembrie 2013, devenind primul joc care a introdus caracteristica inovatoare NetEnt Avalanche. Simbolurile blocurilor grele de piatră vor avalanșa de sus, distrugând simbolurile câștigătoare și înlocuindu-le cu altele noi. Această caracteristică, împreună cu imagini excelente, volatilitate ridicată și multe caracteristici bonus neobișnuite, face jocul minunat și de neuitat, făcându-vă să reveniți la joc din nou și din nou.

Tema și complot

Pacanele Gonzo’s Quest începe cu un scurt scurt introductiv 3D care vă va ajuta să vedeți esența jocului. O adevărată figură istorică, Gonzalo Pizarro, a inspirat dezvoltatorii să creeze acest slot; te poți alătura aventurilor lui Gonzo în căutarea comorilor ascunse în Orașul Pierdut „de aur”. Gonzo însuși va fi mereu alături de tine, încurajându-te să cauți comori mari ascunse în rolele de pe terenul de joc.

Grafice, sunete și animații

Funcția Avalanche, sau caracteristica Avalanche, face ca inima să bată mai repede la fiecare rotire a rolei, iar grafica 3D și nivelul de detaliu sunt încă uluitoare chiar și la 5 ani de la lansarea jocului. Prezența lui Gonzo în joc este atât distractivă, cât și încurajatoare și nu te vei sătura niciodată de micile lui bufnițe. Dacă conchistadorul își face dansul victoriei, este un semn că te descurci bine.

Blocurile grele de piatră sunt sculptate frumos și complicat în măștile Maya, o veche civilizație mezoamericană. În loc de rolele rotative pe care obișnuim să le vedem în majoritatea jocurilor de sloturi, simbolurile din acest joc sunt în cascadă de sus în jos, stivuindu-se una peste alta. A fost o senzație de la lansarea jocului; această caracteristică a terenului de joc a fost adoptată de atunci de multe alte studiouri de jocuri.

Sunetele înăbușite pe care le auziți pe măsură ce fiecare simbol aterizează pe loc adaugă la mistica jocului, în timp ce cascada în cascadă și Gonzo însuși urmărind rolele învârtindu-vă și încurajându-vă, fac acest slot să prindă viață. Furnizorul NetEnt a făcut o treabă grozavă cu efectele audiovizuale in pacanele Gonzo’s Quest gratis, oferind jucătorilor un acompaniament plăcut în timpul jocului și o experiență generală pozitivă.

Opțiuni de pariere

Puteți paria pe o linie de la o monedă (pariu minim) la cinci, în timp ce valoarea monedei poate fi de la 0,01 la 0,5. Dacă nu doriți să apăsați butonul care începe rotația de fiecare dată, puteți utiliza opțiunea „redare automată”. Tot ce trebuie să faceți este să setați mărimile pariurilor și să lăsați slot machine să se ocupe de restul.

Gonzo’s Quest RTP și volatilitate

Înainte de a privi de ansamblu asupra caracteristicilor bonus care vă vor încânta și vă vor surprinde cu siguranță, să aruncăm mai întâi o privire la principalele date tehnice:

  • RTP: 96%
  • Volatilitate: mare

RTP-ul slot machine este considerat a fi doar mediu. Majoritatea sloturilor au un procent RTP de aproximativ 96%, așa că Gonzo’s Quest free este considerat cel mai comun joc în acest sens (dar acest lucru nu se aplică altor caracteristici și caracteristici bonus). Termenul RTP înseamnă Return to Player și este o măsură teoretică a procentului de plată pe care un anumit slot va reveni jucătorilor pe termen lung.

Volatilitatea ridicată a lui Gonzo’s Quest slot este aproape la fel de legendară ca și jocul în sine. Acest slot este ideal pentru jucătorii care pot face față fluctuațiilor din contul lor bancar, deoarece urmăresc câștiguri mari și nu vor renunța pur și simplu.

Funcții bonus Gonzo’s Quest

Simbolurile măștilor de piatră mayașă se suprapun în cascadă și se suprapun pentru a forma combinații câștigătoare. Toate simbolurile din combinațiile câștigătoare explodează și fac loc altor simboluri să cadă pe spațiile goale. Funcția Avalanșă va fi activă atâta timp cât veți continua să colectați noi combinații câștigătoare.

În partea dreaptă sus a ecranului, veți vedea scala multiplicatorului. Urmărește-l pentru că pentru fiecare Avalanșă consecutivă multiplicatorul tău va crește de la 1x la 5x. După cum ați înțeles deja, suma totală a câștigurilor dvs. depinde de valoarea multiplicatorului.

Simboluri Wild

Wild in Gonzo`s Quest este singurul simbol animat; poate apărea pe role oriunde și oricând. Wild din acest slot machine este special prin faptul că poate imita toate celelalte simboluri (inclusiv simbolul Free Fall) pentru a crește câștigurile pe toate cele 20 de linii de plată.

Rotiri gratuite în Gonzo`s Quest

Funcția de rotiri gratuite din Gonzo`s Quest se numește Free Falls (pentru că simbolurile cad în loc să se rotească aici). Atingeți cel puțin 3 simboluri Free Falls pe o linie de plată și veți primi 10 rotiri gratuite (sau Free Falls, după cum preferați). În plus, puteți obține 20 de rotiri gratuite dacă aveți norocul să colectați 3 sau mai multe simboluri Free Falls în același timp pe 2 linii de plată separate.

Funcția Free Falls este, de asemenea, însoțită de o animație care îl arată pe  Gonzo trecând prin poartă și îndreptându-se spre piramida aurie strălucitoare din fundal.Puteți reactiva funcția de rotiri gratuite dacă obțineți din nou 3 sau mai multe simboluri Free Falls.

Multiplicatorul în timpul acțiunii acestei caracteristici ajunge până la 15x, iar la sfârșitul funcției de rotiri gratuite, vei aprecia o altă animație frumoasă.

Încercați Gonzo’s Quest gratuit în modul demo acum!

Gonzo`s Quest este un joc unic de interesant și echilibrat de care majoritatea oamenilor se îndrăgostesc aproape imediat. Pentru a vă bucura de jocul acestui slot, trebuie să aveți curaj să faceți față volatilității ridicate. Încercați-vă norocul în Gonzo’s Quest demo – încercați-vă ca un conchistador!

Concluzii

Gonzo’s Quest online este un joc unic de interesant și echilibrat de care majoritatea oamenilor se îndrăgostesc aproape imediat. Pentru a vă bucura de jocul acestui slot, trebuie să aveți curaj să faceți față volatilității ridicate. Punctul meu de vedere, acest aparat de slot este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase, iar intrările și animațiile 3D dau o poftă literalmente cinematografică acestui joc. O decizie ingenioasă a fost să adaugi personajul Gonzo în joc, care va deveni nu numai partenerul tău fidel în joc, ci și un simbol al „norocului să trăiești”.

Funcția revoluționară Avalanșă este perfectă pentru tema antică Maya și te ține mereu pe picioare. Emoția este debordantă, deoarece nu știi niciodată ce îți va aduce următoarea rotire sau cât va dura runda. O mulțime de multiplicatori vă cresc în mod constant câștigurile, atât în jocul de bază, cât și în caracteristica Cădere liberă.

Nu tuturor le place să aștepte mult timp pentru câștiguri mari in Gonzo’s Quest joc gratis. Cu toate acestea, dacă aveți răbdare și pregătiți pariuri solide, acest joc vă va arăta cu siguranță calea cea bună către comorile din El Dorado, iar caracteristica Free Fall Free Spins vă va ține pe drum.

Unde pot juca slotul Gonzo’s Quest gratuit?

Joc Gonzo’s Quest este disponibil gratuit pe site-ul de cazinou online Play Fortuna. Aici veți găsi aceasta și multe alte mașini interesante.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Gonzo’s Quest?

În runda bonus, toți multiplicatorii sunt triplati. Simbolurile superbe vă garantează un joc interesant și captivant fără el. Și deoarece acest slot are o variație scăzută, așteptați câștiguri frecvente.

Pot juca slotul Gonzo’s Quest pe telefon sau tabletă?

La fel ca toate jocuri aparate Gonzo’s Quest este complet optimizat pentru dispozitive mobile și tablete. Puteți juca oriunde și oricând, atâta timp cât aveți o conexiune la internet mobil sau Wi-Fi. Astfel, te poți bucura de joc atât pe dispozitivele Android, cât și pe iPhone sau iPad, deoarece dezvoltatorii s-au asigurat că jocul funcționează perfect pe toate dispozitivele.

Pro și contra

Pro
  • Joc legendar de la dezvoltatorii NetEnt
  • Grafică 3D și animație uimitoare
  • Funcția de avalanșă (mecanism de câștig în cascadă)
  • Funcție incitantă de rotiri gratuite cu cădere gratuită
  • Volatilitate ridicată cuplată cu câștiguri mari
Contra
  • Nu toată lumea este potrivită pentru un slot cu volatilitate ridicată

Despre autor