Golden Grimoire

Golden Grimoire

de
RTP: 96.44%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 200x
Joacă Golden Grimoire fără Înregistrare
4.3/5 - (3 votes)
Golden Grimoire demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Golden Grimoire cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Golden Grimoire pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Golden Grimoire
Golden Grimoire">

Golden Grimoire slot recenzie

Cine a spus că vrăjile nu pot fi făcute în mod pozitiv? Poți încerca acum un joc produs de NetEnt care oferă caracteristici unice, simboluri atractive și povești captivante. Intră în lumea vrăjitoarelor și joacă gratis Golden Grimoire Slot chiar acum.

Jocuri precum Golden Grimoire sunt un exemplu perfect de combinare a magiei și simbolismului cu premii mari pentru o experiență perfectă. Elementele 3D și simbolurile perfect definite fac din Golden Grimoire un slot foarte plăcut ochiului. Efectele sonore și muzica de fundal se îmbină perfect cu acțiunea jocului, creând o atmosferă perfectă de cazinou.

Golden Grimoire slot netent

Caracteristicile slotului Golden Grimoire

Jocul de păcănele, oferit de NetEnt, se remarcă prin designul său atractiv, plin de culoare și simboluri atractive. Cu 40 de linii de plată (fixe), 5 role și 4 rânduri, acest slot cu varianță medie vine cu o temă destul de macabră adresată în principal fanilor genului. Jocul de păcănele are un RTP de 96% și le oferă jucătorilor posibilitatea de a paria între 0,20 și 200 de monede. Funcția de joc automat le permite jucătorilor să rotească rolele fără întrerupere între 10 și 1000 de ori.

Golden Grimoire slot paylines

Și simbolurile din Golden Grimoire sunt diferite de alte jocuri de păcănele, deoarece fiecare dintre ele este reprezentat cu un design diferit, evitând simbolurile clasice din pachetul de cărți de joc, de la 9 la As. Chiar dacă regăsim culorile cărților de joc, acest lucru este binevenit, deoarece clubul, inima roșie, rombul sau inima neagră sunt mult mai plăcute din punct de vedere vizual. Simbolurile speciale ale slotului sunt reprezentate de cel Wild, prin craniul sau scatter care poate apărea doar pe rolele 1,3 și 5 și care activează rotirile gratuite.

Simboluri speciale la Golden Grimoire

Simbolurile câștigătoare strălucesc în lumină colorată și sunt diferențiate în funcție de valoarea lor: mov, albastru, verde și inimioare cu o nuanță de roșu aprins. La capătul opus se află cele patru pietre prețioase colorate, fiecare fiind ținută de o creatură mistică – o bijuterie mov ținută de un gândac, o bijuterie albastră ținută de un șarpe, o bijuterie verde ținută de o creatură asemănătoare unui kraken și o bijuterie roșie ținută de un păianjen.

Golden Grimoire win symbols

Funcțiile bonusurilor

Runda de învârtiri gratuite Golden Grimoire oferă jucătorilor 8 învârtiri gratuite cu aceeași miză, odată ce funcția a fost activată. În timpul acestor rotiri gratuite va fi activat și un simbol lipicios Mystery. Acest lucru înseamnă că, odată ce apare, își va păstra poziția până la terminarea rotirilor gratuite. Descoperă toate șansele de câștig jucând Golden Grimoire chiar acum gratuit la PlayFortune For Fun!

Despre autor