Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Gems Bonanza

Gems Bonanza

de
RTP: 96.55%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Gems Bonanza fără Înregistrare
4.6/5 - (5 votes)
Gems Bonanza demo play DEMONSTRAȚIE

Acesta este un joc ca la aparate video popular cu grilă 8×8, dezvoltat de Pragmatic Play. Slotul Gems Bonanza se învârte în jurul temei aztece și este destul de generos când vine vorba de funcții (cu excepția rotirilor gratuite). Volatilitatea ridicată se adresează câștigurilor regulate și, ocazional, te poți trezi stând și experimentând rotiri automate care îți aduc bani. Consultați această recenzie pentru a afla dacă acest slot aztec se distinge cu adevărat de alternative.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Gems Bonanza cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Gems Bonanza pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Gems Bonanza
Gems Bonanza">

Revizuirea slotului Gems Bonanza

Jocul de păcănele Gems Bonanza a fost dezvoltat, luând în considerare principalele caracteristici din jocurile Aztec de la Play’N Go. S-ar putea să fiți surprins de o mulțime de caracteristici, simboluri, modificatori. Fiecare nouă rotire vă va întâmpina cu 64 de simboluri care cad pe grilă. Deoarece este un slot de grup, veți vedea o funcție de tumble declanșată atunci când aveți 5 simboluri identice conectate. Există pietre prețioase cu câștiguri diferite care vă pot plăti de la 50 până la 1.000x din miză. Dincolo de asta, o funcție de cumpărare te poate ajuta să activezi cât mai multe funcții deodată dacă prinzi simboluri profitabile.

Acest slot video este potrivit pentru jocurile mobile folosind gadgeturile iOs sau Android. Puteți continua cu jocul fără depunere prin intermediul tabletei sau vă puteți bucura de o experiență pe bani reali prin intermediul telefonului mobil. Una peste alta, așa cum sugerează și numele, așteptați-vă la o mulțime de pietre prețioase.

gems bonanza mobile

Cum să joci Gems Bonanza?

La deschiderea jocului, s-ar putea să fiți oarecum nedumerit de widget-urile suplimentare de pe laterale dacă nu ați mai jucat niciodată Bonanza Aztec slots înainte. Vedeți rolele din mijloc cu 64 de simboluri care cad. În partea stângă, există un tabel în care puteți trece cu vederea ceea ce vă poate aduce combinația câștigătoare cu caracteristici. În partea dreaptă, există un contor de widget-uri, care prin faptul că este complet acoperit de culori poate aduce un jackpot uriaș.

gems bonanza demo

Navigația atunci când joci Gems Bonanza pentru distracție gratuită pe rolele de joc prezintă butoanele SPIN și AUTOPLAY. Puteți, de asemenea, să reglați sunetele și să accesați fila de informații cu regulile jocului și simbolurile din tabelul de plăți.

Jocul ca la aparate Gems Bonanza: Caracteristici cheie

Prima caracteristică pe care ar trebui să o cunoști este Tumble. Aceasta șterge rola de simboluri câștigătoare pentru a lăsa să cadă altele noi și pentru a forma, potențial, o combinație câștigătoare din nou. Se oprește atunci când nu cade niciun simbol câștigător.

De asemenea, trebuie să treci cu vederea panoul widget cu semne colorate, unde fiecare culoare declanșează anumite modificatoare. De exemplu:

  • Culoarea albastră declanșată declanșează simbolurile Nucleare / rotiri;
  • Culoarea roz declanșează Wild Gems – un simbol aleatoriu devine WILD:
  • Yellow/Brown declanșează Squares – 2 blocuri aleatorii sunt fixate pentru a forma un combo cu următoarea rotire;
  • Filele roșii declanșează simbolurile Colossal – 3 blocuri aleatorii sunt fixate pentru a forma o combinație cu următoarea rotire;
  • Verde declanșează Lucky Wilds – poți găsi între 5 și 15 wild-uri adăugate pe rolă pentru a forma o combinație câștigătoare.

Apoi, vă puteți bucura de funcția progresivă. Principalul tău obiectiv în timpul funcției TUMBLE activate este să colectezi 114 simboluri lucrative și să atingi jackpotul.

Bonusul Gold Fever vine, de asemenea, cu un multiplicator care îți poate crește câștigurile cu 4, 6, 8 și 10x.

În cele din urmă, există funcția BUY FEATURE. Dăruiești 100x și primești un contor widget plin la următoarea rotire. Din păcate, nu există rotiri gratuite pe Gems Bonanza, cu toate acestea, sunt de acord că caracteristicile sunt suficiente pentru a vă alimenta cu bani.

Temă, design și audio

Tema demonstrativă a slotului Gems Bonanza slot este templele aztece, pietre prețioase și statui care te transferă literalmente în timpuri străvechi. Este vizibil mai ales atunci când joci cu coloane sonore care seamănă cu un fel de transă. Întregul aspect al grilei este colorat, cu animații pe ambele părți cu lumini și fântâni de aur.

Testați Gems Bonanza în jocul demo

Acest slot este avantajos din punct de vedere al banilor, însă, de asemenea, puteți pierde cu ușurință totul. Așadar, este foarte recomandat să testați versiunea demo. Găsiți-o pe play-fortune.ro și jucați-o fără depunere și fără înregistrări. După aceea, puteți trece la opțiunea pe bani reali și să vă luați jackpotul.

Verdictul final

Este un slot fantastic care are ca temă cultura aztecă. Poți să te folosești de caracteristici precum 64 de simboluri care cad deodată și care pot duce la un câștig, precum și de o opțiune BUY care te poate ajuta să accesezi mai repede toate câștigurile potențiale. Datorită RTP-ului ridicat și a volatilității, există mai puține pierderi de bani; cu toate acestea, ar trebui să exersezi mai întâi în demo pentru a avea o idee la ce să te aștepți. În general, ar trebui să se afle în fruntea listei tale de sloturi aztece care plătesc cu puțin efort.

Cine a dezvoltat acest Gems Bonanza?

Pragmatic Play a proiectat și dezvoltat acest slot de internet.

Care este RTP-ul anunțat de dezvoltator?

Slotul de cazino Gems Bonanza are 96,55% din RTP și o varianță mare.

Care sunt caracteristicile majore?

Alegeți între rotiri bonus, progresive, simbol colosal și wilds, printre altele.

Care sunt pariurile min/max disponibile?

Puteți manipula cu 0,20 / 100 de pariu.

Unde îl poți testa doar pentru distracție?

Joacă acest slot video pe play-fortune.ro. Altfel, verifică lista noastră de cazinouri online cu furnizorii unde este disponibil și acest joc.

Pot juca un joc pe telefonul mobil sau pe tabletă?

Da, este construit pe tehnologia HTML5, ceea ce înseamnă că poți accesa jocul gratuit Gems Bonanza prin intermediul telefoanelor mobile și tabletelor.

Despre autor