Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fruit Party 2

Fruit Party 2

de
RTP: 96.53%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Fruit Party 2 fără Înregistrare
4.4/5 - (11 votes)
Fruit Party 2 demo play DEMONSTRAȚIE

Amestecă câștiguri suculente în Fruit Party 2, un joc de păcănele video cu plată pe grupe, în care simbolurile acordă premii pentru blocuri de cel puțin 5 fructe identice. Bucurați-vă de rotiri gratuite, în timpul cărora orice simbol poate fi lovit cu un multiplicator aleatoriu de 2x sau 4x care se aplică la câștigul total pentru blocul din care face parte.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Fruit Party 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fruit Party 2 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Fruit Party 2
Fruit Party 2">

Bucurați-vă de câteva victorii suculente cu Pragmatic Play Fruit Party 2

Pragmatic Play este cunoscut pentru că lansează până la cinci sloturi noi în fiecare lună. Dar dacă există o temă de care agregatorul pare să nu se sature în afară de cea asiatică, aceasta este tema emblematică a fructelor.

De această dată, Pragmatic Play continuă cu slotul online Fruit Party cu a doua lansare. Fruit Party vine cu multipli multiplicatori și o plată maximă de 5.000 de ori pariul inițial.

Prezentare generală a slotului online Fruit Party 2

Fruit Party 2 vine cu o zonă mare de joacă pe o grilă 7×7 plină cu fructe colorate. Simbolurile disponibile includ un scatter împreună cu căpșuni, mere, prune, portocale, inimioare și stele. Cu toate acestea, simbolurile nu sunt atât de atractive, deoarece sunt clasice. Dar designul general este frumos și simplu, excelent pentru a juca la cazinoul tău mobil preferat.

Jocul are un ritm rapid și folosește faimosul sistem de plăți în cluster. Aici dați un câștig prin aterizarea a cinci sau mai multe simboluri potrivite pe verticală sau pe orizontală.

Căpșuna roșie este simbolul cu cea mai mare plată, oferind jucătorilor un multiplicator de 1x la primul lor pariu după ce au obținut cinci. Crește constant, deoarece puteți obține de 150 de ori primul pariu prin aterizarea de 15 sau mai mult.

Interesant este că jocul introduce simbolul sălbatic reprezentat de fructul auriu. După cum era de așteptat, înlocuiește orice simbol standard de pe linia de plată atunci când aterizează. Wilds vor apărea și cu multiplicatori, pe care îi veți vedea în secțiunea următoare.

Caracteristici bonus Fruit Party 2

Pictogramele noi vor cădea pe role în funcția Tumbling Reels, creând o combinație câștigătoare și înlocuind toate simbolurile care revin. În mod surprinzător, funcția se reactivează de fiecare dată când faci o combinație câștigătoare nouă. Acest lucru vă crește șansele de a câștiga de zece ori.

Apoi obțineți funcția Multiplicator aleatoriu. Când funcția de răsturnare este activată, un wild cade împreună cu simbolurile standard. Rezultatul? Un multiplicator în creștere! Multiplicatorul poate fi de 2x până la 256x pariul inițial. Dacă un jucător aterizează mai mult de un singur simbol, se calculează numărul total de multiplicatori. Încrucișați degetele pentru a obține mai multe pahare de activat.

În cele din urmă, puteți crește șansele de câștig cu funcția de rotiri gratuite. Aici puteți obține mai mult de zece rotiri bonus după aterizarea de la trei până la șapte simboluri scatter sau fructe de aur. Landing the wilds îți oferă 10 până la 25 de rotiri bonus plus o plată de 3 până la 100 de ori pariul tău inițial.

De asemenea, este important să rețineți că această funcție poate fi reactivată. Cu alte cuvinte, obțineți același număr de rotiri suplimentare atunci când obțineți același număr de scatters.

Recompensele nu se termină aici încă. În timpul rundelor de rotație bonus, wild-urile aleatoare continuă să se activeze. Ca de obicei, au un multiplicator de 729x pe fiecare wild. În plus, trei sau mai multe scatters aterizează din nou runda bonus.

Fruit Party 2 Volatilitate, RTP și limite de pariuri

Conform Pragmatic Play, volatilitatea jocului este evaluată la 5/5. Acum, asta înseamnă că volatilitatea este pe partea superioară a lucrurilor. Cu toate acestea, jocul compensează acest mic blip cu un RTP peste medie de 96,53%.

Între timp, puteți paria până la 0,20 USD și până la 100 USD per rotire. Având în vedere aceste mize și un randament maxim de 5000x, asta înseamnă că jucătorii norocoși ar putea lua acasă 500.000 USD. Dacă acest premiu nu te motivează, nimic altceva nu te va motiva.

Fruit Party 2: Evaluare finală

Tema clasică a acestui joc poate fi o cădere pentru mulți jucători. Dar, pe lângă asta, pachetul conține tot ce are nevoie un jucător de sloturi pasionat pentru a se distra. Funcția de rotiri gratuite oferă multiplicatori masivi, deși câștigul maxim pe care îl puteți obține este de 5000 de ori pariul dvs. inițial. Deci, ești pregătit pentru partea cu fructe și pentru a cere schimbarea? Sper!

Despre autor