Fat Rabbit

Fat Rabbit

de
RTP: 96.45%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10233x
Joacă Fat Rabbit fără Înregistrare
4.6/5 - (10 votes)
Fat Rabbit demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Push Gaming sigure și de încredere unde să jucați Fat Rabbit cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Fat Rabbit pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Fat Rabbit
Fat Rabbit">

Joacă gratis Fat Rabbit slot

Push Gaming a prezentat recent un nou bandit virtual cu un singur braț, a cărui prezentare a avut loc în ajunul sărbătorilor de Paște. Personajul acestui slot online nu seamănă deloc cu un iepuraș de Paște drăguț. Utilizatorii vor vedea un monstru insațiabil, gata să distrugă toți morcovii de pe câmp. Ești capabil să ajuți acest animal astăzi? PlayFortune oferă începătorilor posibilitatea de a încerca modul demo.

Fat Rabbit slot machine este un produs pe care mii de jucători îl așteaptă. Când o companie bine-cunoscută și-a anunțat intenția de a crea o nouă versiune, mulți dintre ei și-au dat seama că aceasta va fi cu siguranță mult mai interesantă decât alte sloturi mobile ale acestui brand. Să vedem dacă acest lucru este așa.

fat rabbit demo slot

Informații generale

Demonstrația Fat Rabbit este disponibilă pentru utilizatorii care preferă să joace fără riscuri. Utilizatorii nu trebuie să plătească pentru primele pariuri, chiar dacă doresc bani. Surprize nu mai puțin plăcute au fost pregătite de dezvoltatori pentru cei care sunt foarte meticuloși în ceea ce privește alegerea unui design.

Ciudățenia complotului este că designerii au făcut personajul unul malefic. Acest animal vrea să rănească toți locuitorii. O astfel de ostilitate poate dăuna foarte mult umanității și trebuie să faceți ceva! Echipa Push Gaming a prevăzut un astfel de impuls și, prin urmare, această companie invită pe fiecare dintre noi să îndeplinească o misiune umană. Oricine devine un fermier care se luptă cu un monstru. Pentru o astfel de muncă, ei vor primi recompense.

fat rabbit big win

Originalitatea ideii este cu adevărat impresionantă. Hrănim iepurele, greblăm câmpul și recoltăm legumele pe care le cultivăm. În acest sens, noul joc seamănă cu o distracție distractivă pentru copiii de 4-6 ani. Push Gaming a intenționat să readucă pe toată lumea la estetica distractivă și directă a jocurilor pentru copii și la emoțiile tinerești sincere.

Ce premii vor activa rundele suplimentare?

Pentru a permite jucătorilor să câștige premii suplimentare, creatorii Fat Rabbit au adăugat imagini multifuncționale. După ce porniți un astfel de instrument prin intermediul terigerului, un tractor conduce prin câmp. Unele pictograme devin imediat Wild și ajută la formarea de linii. Funcția de joc gratuit este declanșată atunci când momeala și personajul principal sunt combinate pe ecran. În ceea ce privește metoda de combinare a bonusurilor, ar trebui să acordați atenție următoarelor:

 • Iepurele alb merge la rundele suplimentare după ce apare imaginea morcovului (simbol Wild). Pe măsură ce utilizatorii învârt roțile în continuare, animalul va mânca, ceea ce activează un cronometru suplimentar de numărătoare inversă. În acest timp, trebuie să culegeți cât mai mult din recoltă.
 • Simbolurile Wild sunt o imagine expandabilă. Rotirile gratuite sunt multiplicate atunci când apare o celulă.
 • Tractorul (funcția de recoltare) care ară câmpul va săpa morcovi suplimentari pentru jucători, ceea ce înseamnă că oamenii primesc hrană pentru iepure, care va crește prin apucarea de noi celule.

Nu trebuie să faceți munca grea de a crește morcovi, așa cum ar putea părea la prima vedere. Dar nu fiți surprinși dacă pe ecran apare un tractor care ară un câmp. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să vă așteptați ca simbolurile Wild să apară pe ecran și oamenii să culeagă fructele. Este momentul să sărbătoriți și să vă numărați monedele.

fat rabbit slot wild

Slot Fat Rabbit RTP și caracteristici de design

Acest produs îl va impresiona chiar și pe cel mai meticulos utilizator. Acest lucru se aplică în principal la grafică. Designerii au creat mai multe categorii de celule. Prima colecție include imagini care pot fi văzute în multe sloturi video populare. Vorbim despre cărți de diferite costume.

În plus, toate cele patru modele sunt realizate în urma temei alese. Nu putem decât să lăudăm echipa Push Gaming pentru o astfel de armonie. Dar este acesta singurul lucru care impresionează? În plus față de astfel de obiecte, există celule tematice pe teren.

Designul plin de culoare este principalul motiv pentru a juca slotul Fat Rabbit. Aproape nimeni nu ar nega acest lucru. Toate elementele sunt atent gândite pentru a le oferi jucătorilor sentimentul de a fi pe o plantație reală. Vrei să primești diamante ca recompensă? Având în vedere că recenziile despre produs sunt în mare parte pozitive, se poate concluziona că o astfel de sarcină nu va fi dificilă. Această versiune dispune de Wild Cells: Rabbit, Carrot. Căutați doar astfel de imagini și veți reuși în mod inevitabil.

fat rabbit paytable

Cât de des ar trebui ca oamenii să hrănească animalul?

Iepurașul alb arată ca un animal de companie pe care îl îngrijim. Oamenii trebuie să recolteze pentru a hrăni acest animal. Poate vă amintiți de Furby, celebra jucărie care își mișca ochii și rostea cuvinte dulci pentru a-și exprima recunoștința? Acest iepure se comportă în mod similar. Dacă hrăniți acest animal, celula principală crește la proporții gigantice, aducând jucătorului câștiguri mari! După începerea jocului, utilizatorii înțeleg imediat cum să folosească butoanele de pe ecran. Astfel de instrumente sunt plasate destul de intuitiv, și anume:

 • Joc automat (pictograma triunghiulară). Cu un astfel de instrument, oamenii pot activa jocul automat și, de asemenea, pot seta numărul de runde automate.
 • Pariu (pictograma monedei). Oricine poate alege unul dintre cele 12 pariuri prin simpla apăsare a butonului corespunzător.
 • Diverse setări. Jucătorii pot seta muzica și efectele audio.
 • Informații suplimentare despre joc (semnul întrebării).

Care este capacitatea de plată a lui Fat Rabbit?

Merită să joci acest bandit virtual cu un singur braț? O astfel de întrebare este adesea interesantă chiar și pentru cei care folosesc moneda virtuală. Este puțin probabil ca oamenii să dorească să-și piardă timpul și să fie dezamăgiți că monedele s-au terminat rapid. Dacă țineți cont de faptul că RTP, sau return to player, este de 96,45%, răspunsul este fără echivoc – Da, desigur! Cel mai mare câștig pentru această versiune este de 6.405 rate, care variază de la 0,25 (rata minimă) la 100 (maximă). Acest lucru înseamnă că câștigurile tale pot fi foarte mari și poți obține acești bani în doar câteva secunde.

Unde este cel mai profitabil să joci această versiune?

Pentru a vă bucura de un joc distractiv și interesant, trebuie doar să găsiți cazinoul Fat Rabbit potrivit. Jucătorii pot obține recomandări pentru alegerea unor astfel de companii pe paginile resursei noastre web. Oricine trebuie să citească astfel de reguli pentru a deschide un cont. Nu este nimic complicat în procedura de înregistrare. Dar oamenii ar trebui să verifice ce metode de plată sunt disponibile și câte bonusuri pot obține. Următoarele sunt, de asemenea, importante:

 • Orele serviciului de asistență
 • Disponibilitatea plăților instantanee
 • Limba în care răspund operatorii

Disponibilitatea versiunii mobile a Fat Rabbit Fat Rabbit – Principalul criteriu pentru alegerea unui cazino potrivit

Fără îndoială, o companie atât de cunoscută precum Push Gaming este capabilă să ofere jocuri de cazino mobil. În acest caz, jocul va rula la fel de bine ca și pe PC. Astfel, oamenii se pot bucura de recoltare chiar și în timpul unei pauze de la birou. Nu contează dacă folosesc un laptop, o tabletă, divertismentul va fi disponibil atâta timp cât există o conexiune la rețea.

Versiunea Fat Rabbit fără depunere a fost pe piața jocurilor de noroc din 2018, deci este un produs relativ nou. Privind designul acestui joc, aveți impresia că a fost realizat în format 3D. Este, în esență, o trecere de la pixel art la redarea 3D. Aceasta este versiunea optimă pentru orice smartphone și tabletă. În plus, oamenii nu trebuie să descarce fișiere pe dispozitivul lor. Trebuie doar să găsească numele în gama de cazinouri și să facă clic pe butonul de pornire.

Pentru cei care vor să vadă la prima mână ce fel de produs este și dacă grafica sa de desene animate este potrivită pentru a juca pe un mobil, Fat Rabbit este disponibil sub formă de demo. Datorită modului gratuit, oamenii vor înțelege caracteristicile acestui joc și o vor face cu monede virtuale. Cu toate acestea, chiar înainte de a începe jocul fără a se înregistra, oricine are posibilitatea de a citi următoarea noastră descriere, care va permite jucătorilor să înțeleagă mai exact avantajele și dezavantajele acestui produs.

Viața unui fermier poate fi banală, dar asta nu înseamnă că aventura este exclusă. Designerii Push Gaming risipesc astfel de stereotipuri. Noul lor produs este unul dintre cele mai originale sloturi online pe care le-am analizat vreodată. Vremea recoltei a început deja! Urcă-te în tractor și pregătește-te pentru o distracție suplimentară cu iepurașul gras ca personaj principal al complotului. Plantează legume și colectează morcovi delicioși și câștigă mult! Performanța Fat Rabbit este foarte promițătoare.

Runde suplimentare

Sesiunea de rotiri suplimentare este declanșată dacă iepurele apare pe celule simultan cu morcovul. Câștigul va fi mărit în orice caz, indiferent de modul în care sunt amplasate aceste cărți. În plus, dacă pe roți apar mai mulți morcovi în timpul acestor runde suplimentare, Iepurele alb se va îndrepta spre ei și va lua tot ce poate duce. Numărul de celule colectate se adaugă la contor și se afișează pe un mic ecran. Atunci când obțineți toată hrana disponibilă pentru acest animal, contorul se va opri. În acel moment, personajul principal a ocupat mai multe poziții. Dar chiar și pentru un astfel de gigant, sunt oferite următoarele bonusuri:

 • 5 morcovi suplimentari echivalează cu 10 rotiri gratuite.
 • 10 morcovi în plus – 15 rotiri gratuite
 • 15 morcovi – 20 de rotiri gratuite

Fat Rabbit Joacă acum!

Acest joc nou impresionează prin grafica frumoasă și originală. Majoritatea imaginilor arată puțin caricatural. Toate obiectele grafice amintesc de stilul basmelor lui Walt Disney. Dar atmosfera din acest slot video este idilică. Păsările cântă, muzica cântă încet, totul te face să te relaxezi și să te odihnești. Dar, oricât de tentant ar fi acest slot, experții noștri recomandă să învârtiți roțile cel puțin o duzină în modul demo înainte de a juca pe bani reali. Această tactică vă va crește nivelul de încredere, așa că încercați demo-ul jocului, verificând cu atenție toate caracteristicile sale.

Pro și contra

Pro
 • Dezvoltatorii au ales un stil cu adevărat original
 • Caracteristici inovatoare și recompensatoare
 • Fiecare utilizator poate activa runde suplimentare
 • Gameplay dinamic
 • Interfață simplă și convenabilă
Contra
 • Simboluri standard ale costumelor de cărți
 • Designul desenului animat este original, dar nu toată lumea îl va plăcea
 • Animațiile și coloanele sonore nu sunt atât de grozave
 • Funcțiile bonus nu apar prea des

Despre autor