EggOMatic

EggOMatic

de
RTP: 96.48%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 473x
Joacă EggOMatic fără Înregistrare
4.5/5 - (8 votes)
EggOMatic demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați EggOMatic cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca EggOMatic pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul EggOMatic
EggOMatic">

Joacă gratis slotul EggOMatic

Atunci când populația de găini suferă un declin îngrijorător din cauza consumului masiv de ouă, doar un geniu poate evita tragedia. Dar el nu este un geniu ca oricare altul, ci un uriaș pui mecanic care intenționează să construiască o mașină care să transforme din nou păsările de curte în călăi în loc de victime. Grație ingeniozității sale, el poate produce oricâte găini robotizate dorește. Cu această premisă amuzantă și curioasă, începe EggOMatic, un slot 3d uimitor care a ajuns să rămână în lobby-ul PlayFortune.

Cu o estetică apropiată de filme precum „Robots” și alte comedii animate amuzante din ultima vreme, grafica sa atentă este o mostră de design rafinat. Figurine cu viață autentică, fundaluri perfecte și o coloană sonoră sugestivă fac din fiecare joc o călătorie în viitor, într-o lume dominată de roboți care se joacă în același timp cu conceptul de viitor- trecut, acel an 2000 văzut din deceniul cincizeci.

eggomatic paytable
Tabela de plată a slotului EggOMatic

Dar să nu ne oprim prea mult la descrierea mașinii, pentru că în curând o veți testa și dumneavoastră și vă veți minuna de detaliile sale. Detalii care încep cu designul cutiilor lor, o galerie autentică de păsări robotizate de care vă veți bucura ca un pitic. În primul rând, vom avea cele cinci clase de pui de găină ale căror bresle pot varia de la cinci la șaptezeci și cinci de monede și continuă cu frații lor mai mari, tocilarul, frumoasa găină cloșcă, mama găină sau puiul de cupru proscris care poate ajunge să ne ofere până la 1000 de monede într-o singură rotire. Douăzeci de linii de miză fac posibilă câștigarea unor premii uriașe, care se combină și cu operațiunea specială, mașina EggOMatic care produce ouă puțin câte puțin pentru a ne ajuta să câștigăm sume mult mai mari de bani.

În comparație cu majoritatea aparatelor de joc cu care suntem obișnuiți, jocurile speciale ale jocului de păcănele EggOMatic nu sunt, de obicei, direct pe role, ci depind mai degrabă de combinația ouălor din partea de sus cu caseta Wild. Aceasta este singura care apare direct pe role și acționează pe de o parte ca un înlocuitor universal pentru toate celelalte căsuțe, iar pe de altă parte, în combinație, oferă acces la fiecare dintre jocurile suplimentare ale aparatului de păcănele.

eggomatic win lines
Linii de câștig

Ouăle ies din EggOMatic și trec în fiecare rând dintr-o poziție a rolelor în alta, iar atunci când un joker este plasat sub unul dintre ele, oul cade, iar noi primim premiul suplimentar pe care îl implică. Poate fi vorba de bani, o modalitate ușoară de a câștiga, dar poate fi și oul care ne oferă wildcarduri extinse, făcând ca toate căsuțele din jurul câștigătorului să devină înlocuitoare, la fel ca și oul albastru. Dar ne poate oferi, de asemenea, o rundă de până la 50 de rotiri gratuite, precum oul verde. Și cel pe care, fără îndoială, îl veți îndrăgi, oul surpriză pe care ni-l poate oferi oricare dintre cele de mai sus, trebuie doar să așteptăm să se deschidă pentru a descoperi ce ne rezervă soarta.

Jocul de păcănele Eggomatic va rezolva pentru voi toți, și definitiv, dilema clasică a ceea ce a fost mai întâi, oul sau găina, pentru că dacă vorbim despre găini robotizate, ne va fi evident, prima a fost o găină inventatoare ca cea din această aventură tehnologică nebună care vă va ține ore întregi în fața calculatorului. Suntem mereu la zi pentru a vă oferi cele mai bune sloturi pentru distracție. Bucură-te de acest joc și de alte sloturi video minunate în casino gratis play-fortune.ro.

Despre autor