Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Dragon Spark

Dragon Spark

de
RTP: 96.31%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 10000x
Joacă Dragon Spark fără Înregistrare
4.4/5 - (10 votes)
Dragon Spark demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Dragon Spark cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Dragon Spark pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Dragon Spark
Dragon Spark">

Dragon Spark slot recenzie

Jocul ca la aparate Dragon Spark este o nouă versiune în care jucătorii au posibilitatea de a câștiga în 3.125 de moduri. În plus, oferă și alte câteva caracteristici interesante de luat în considerare. Vrei să le afli cu ajutorul play-fortune.ro? Atunci, continuă să citești acest ghid, deoarece astăzi, vom trece în revistă unele dintre cele mai importante.

mobile

Cum se joacă Dragon Spark: un scurt ghid de pe play-fortune.ro

Deoarece acesta este un slot în cascadă, fiecare participant are suficiente oportunități de a obține bani reali prin joc. După cum a fost menționat anterior, aparatul reprezintă 3.125 de linii de plată. Cu toate acestea, această cifră nu ar trebui să fie considerată ca fiind cea finală, deoarece în modul de rotiri gratuite, numărul de modalități de câștig crește până la 16.807. Acest lucru este cauzat, de asemenea, de adăugarea a încă două rânduri în care ar putea fi aterizate simbolurile plătitoare.

Practic, nu este nimic complicat în a juca acest slot specific, dar dacă doriți, aflați mai multe detalii analizând regulile menționate într-una dintre secțiuni. Scopul tău rămâne același pentru toate titlurile – să nimerești combinația de simboluri care îți va aduce cea mai mare recompensă în valoare de fise. Declanșează cascadele făcând clic pe butonul „spin”. Le vei face să se pună în mișcare și, dacă se vor opri pentru a crea o combinație recompensatoare, s-ar putea să-ți înmulțești semnificativ pariul.

Limitele de miză, RTP și varianța

Înainte de a începe să pariezi, la orice titlu, trebuie să precizezi ce sume de miză vei plasa pe linie. Acest lucru este foarte simplu de făcut. Trebuie doar să aruncați o privire în partea de jos a ecranului, unde veți vedea butoanele „-” și „+”. Alegeți suma pe care sunteți gata să o puneți la risc, dar nu uitați că nu puteți paria mai puțin de 0,20$ și mai mult de 200$.

RTP înseamnă foarte mult pentru jucătorii de noroc. Aceștia încearcă să joace acele titluri care îi ademenesc cu cele mai mari rate, deoarece acest lucru înseamnă că este posibil să returneze un anumit procent din pierderile lor. Playtech este renumit și popular pentru dezvoltarea de jocuri cu RTP ridicat, iar Dragon Spark nu este o excludere – RTP-ul slotului Dragon Spark este de 96,31%.

Ultimul aspect care trebuie analizat în acest paragraf este volatilitatea dezvoltării. Unii jucători, în special începători, nu înțeleg complet de ce trebuie să acorde atenție acestei caracteristici. Și aici avem o explicație simplă – volatilitatea definește intervalul posibil între câștig și pierdere. Acest lucru are un impact asupra șanselor de a câștiga recompense specific mari. Deci, este destul de bine că Dragon Spark reprezintă o volatilitate ridicată.

Specialitățile Dragon Spark

În afară de simbolurile obișnuite, există 3 categorii interesante: Simbolurile Wild, Bonus și Fire Blast.

Wilds în Dragon Spark se numesc Wild Fire. Ca de obicei, wild-urile pot lua orice poziție pentru a înlocui orice piesă din combinația aterizată. În jocul de păcănele Dragon Spark, Wild Fire poate apărea pe a doua, a treia, a patra sau a cincea rolă. Acestea sunt benefice, deoarece apariția lor vă poate salva pariul.

Al doilea grup reprezintă simbolul Bonus. Dacă ești suficient de norocos pentru a declanșa 3 astfel de piese care se ating în partea de jos a angrenajului, vei fi recompensat cu 10 încercări gratuite. Asta înseamnă că veți primi recompense reale chiar și fără a pune în pericol bani reali. 10 rotiri Dragon Spark sunt foarte des suficiente pentru a adăuga bani în plus la soldul tău total. Cu excepția acestui lucru, vor fi adăugate 2 rânduri, ceea ce va crește numărul de oportunități de recompensare.

dragon spark free spins

Funcția simbolului Fire Blast este de a elimina simbolurile adiacente din jur. Cele Wild și Bonus nu pot fi explodate. Ceea ce este curios este că fiecare explozie a Fire Blast duce la creșterea multiplicatorului cu +x1.

wild

În cele din urmă, acest slot cu 5 role oferă funcția de prăbușire a tuturor simbolurilor. Fiecare prăbușire crește multiplicatorul cu +x1. Acest lucru ar putea fi cauzat de simbolurile descrise mai sus. Numărul total de prăbușiri în timpul unei singure învârtiri nu poate depăși 50.

Caracteristici vizuale și audio

Playtech este cu adevărat dornic să creeze designuri grozave, iar Dragon Spark este încă un exemplu care dovedește acest lucru. Tema titlului este realizată în stilul peșterii dragonului. Decorurile sunt întunecate și sumbre, ceea ce este destul de atrăgător în ceea ce privește jocurile de noroc online. Fiecare simbol are propriul său design unic. Veți vedea diferite artefacte pe tabela de plăți. Acestea par să vină aici direct din poveștile fantastice!

Coloana sonoră se potrivește extrem de bine cu tema fanteziei. Acest lucru vă va permite să intrați mai adânc în atmosfera titlului.

Joacă Dragon Spark pentru distracție gratis

Nu ar trebui să vă grăbiți niciodată atunci când vă gândiți să jucați un anumit slot pe bani reali. Acest lucru este relevant mai ales pentru cei care sunt abia începători în jocurile de noroc online și nu știu cum să găsească o opțiune care să le placă. Pentru astfel de jucători, am creat posibilitatea de a juca modul demo Dragon Spark. În acest fel, nimeni nu este obligat să plaseze bani reali, ci doar să dea click pe butonul „Play” și să se bucure de una dintre cele mai recente lansări promovate de Playtech. Nu există o modalitate mai bună de a vă familiariza cu titlul și de a învăța caracteristicile sale de bază. Nici măcar ghidul nostru nu poate fi la fel de informativ ca propria experiență de joc.

Concluzie

Jocul ca la aparate Dragon Spark merită cu siguranță atenția ta. Acesta oferă o grafică și o coloană sonoră cool și le combină cu o varietate de caracteristici bonus. Jocul este extrem de captivant în sine, iar numărul de linii de plată vă poate motiva foarte mult să îl jucați mai mult timp. Sperăm că veți obține un câștig valoros!

Care este RTP-ul jocului Dragon Spark?

96.31%

Care sunt sumele necesare?

Când iei o decizie cu privire la o sumă de joc, poți selecta de pe o scară între 0,20$ și 200$.

Cine a creat slotul Dragon Spark?

Slotul a fost lansat de Playtech.

Este disponibil pentru a încerca jocul gratuit Dragon Spark?

Joacă fără depunere pe play-fortune.ro sau pe orice cazinou Dragon Spark, inclusiv Booi sau Jozz.

Este legal să joci pe platformele online?

Atunci când alegeți un cazinou online pentru a juca, luați în considerare mai multe aspecte. Unul dintre ele este licența din partea organismelor de reglementare din țara ta. Dacă platforma aleasă obține una, puteți juca.

Cum să jucați această arcadă fără riscuri?

Fiecare utilizator poate paria la jocul demonstrativ Dragon Spark slot demo pe site-ul nostru sau pe unul dintre site-urile sugerate.

Este accesibil pentru dispozitivele mobile?

Fără îndoială, jocul Dragon Spark slot demo este ușor accesibil de pe gadgeturile mobile cu orice sistem de operare. Nu sunt necesare descărcări, trebuie doar să accesați platforma noastră de pe orice dispozitiv introducând adresa noastră numele titlului dvs. preferat în căutarea din browser.

Pro și contra

Pro
  • Vizual remarcabil și temă unică
  • Număr foarte extins de posibilități de a atinge suma de jackpot
  • Posibilitatea de a juca de pe orice gadget doriți - atât versiunea desktop cât și cea mobilă sunt optimizate pentru dispozitivele dumneavoastră
  • RTP și volatilitate ridicate
  • Funcții bonus
  • Învârtirile gratuite pe Dragon Spark adaugă 2 rânduri suplimentare
  • Învârtiri gratuite la Dragon Spark
Contra
  • Nu este chiar ușor să intri în modul de rotiri gratuite

Despre autor