Divine Fortune

Divine Fortune

de
RTP: 96.59%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 600x
Joacă Divine Fortune fără Înregistrare
4.6/5 - (7 votes)
Divine Fortune demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Divine Fortune cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Divine Fortune pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Divine Fortune
Divine Fortune">

Revizuirea slotului Divine Fortune

Ființele umane își doresc întotdeauna să deslușească misterul. Ei vizitează muzee istorice pentru a afla mai multe despre lumea antică și despre creaturi misterioase. Sloturi cu astfel de teme sunt la modă în rândul jucătorilor. Cu excepția bonusurilor, o persoană are șansa de a se bucura de designul hipnotizant al rolelor, fundalului și simbolurilor.

Atunci când jocul fuzionează cu ceva mistic, un jucător va dori să fie martor la Lady Fortune, indiferent de situație. Slotul Divine Fortune nu este o distracție monotonă. Acesta aduce o persoană înapoi în vremurile creaturilor antice. Gorgonul Medusa, Minotaurul, Șoimul, Pegasus și Leul Nemean transmit lumea miturilor grecești. Ei întâmpină un jucător să încerce, să lovească rotiri gratuite și să triumfe.

Profilul slotului

 • Role – 5;
 • Linii de plată – 20;
 • Furnizor – NetEnt;
 • Jackpot – 3 tipuri, n/a + Mega Jackpot;
 • Licitație minimă disponibilă – 0.01x pe linie
 • Licitație maximă disponibilă – 0.5x pe linie

O persoană activează jocul cu un buton central mare sau selectează între zece și cincizeci de rotiri automate. Dacă un parior dorește să devină din nou un jucător activ, va fi necesar să oprească rotirile automate. Butonul „i” îi permite unui nou venit să învețe regulile jocului. Indicatorii de lângă butonul „spin” introduc valoarea monedelor, pariurile, nivelurile și un sold. Un jucător este liber să configureze jocul în ceea ce privește dorințele personale.

Cazinoul Divine Fortune oferă un joc clasic, dar implică o experiență nouă. Acesta colectează simboluri cu cei mai faimoși reprezentanți antici ai mitologiei grecești. Cel mai periculos simbol Medusa aduce cel mai mare câștig. Pe lângă ființele mitice, se pot vedea litere clasice precum K, Q, J și un simbol al Deltei ⍙. În plus, un jucător poate obține Free Spins datorită simbolului mâinii lui Zeus cu fulgere în ea și o coroană de lauri în jurul ei. Este un simbol al jocurilor gratuite olimpice pe care cineva poate deveni norocos să le încerce.

divine fortune slot jackpot

Grafică și efecte audio la sloturile Divine Fortune

NetEnt este renumit pentru grafica de bună calitate. Acest produs nu are culori strălucitoare și iritante. Modelul de culori corespunde temei alese. Fiecare simbol din demo-ul Divine Fortune este distinct pe fundalul bej tandru. Dacă o persoană obține combinația câștigătoare de caractere, creaturile mitice vor deveni vii. Leul răcnește, calul magic zboară, Medusa își deschide ochii terifianți, iar șerpii încep să danseze pe capul ei. Astfel de efecte 3D nu lasă pe nimeni rece.

În ceea ce privește muzica și efectele sonore, acestea sunt, de asemenea, decente. Fiecare creatură grecească este susținută de un efect sonor corespunzător. Fundalul muzical de bază transmite atmosfera tematică. În plus, combo-urile de lovituri sunt, de asemenea, susținute de sunete interesante. Datorită acestui fapt, un prizman se simte în vârful Olimpului.

play demo divine fortune

Simbolurile Divine Fortune

Jocul de aparate Divine Fortune permite unui concurent să observe trei tipuri de simboluri. Primul grup include semnele medii ale cărților de joc precum K, J, Q și A, asemănătoare cu Delta greacă. Combinația lor în cadrul unei linii oferă câștiguri mai mici în comparație cu personajele mitologice. Fiecare simbol are o valoare diferită. Secvența de 5 ași și regi multiplică miza de 80 de ori, în timp ce aceeași combinație de dame și valeți garantează un câștig de x60. Mai jos, se pot vedea alte combinații câștigătoare.

 • 3 K sau A = miza x 7;
 • 3 Q sau J = miză x 6;
 • 4 K sau A = miza x 18;
 • 4 Q sau J = miza x 15.

Următorul grup de simboluri mobile Divine Fortune sunt personaje mistice antice. Acestea sunt Gorgon, Leul Nemean, Minotaurul și Șoimul. Valoarea lor diferă, de asemenea, diferă.

 • Medusa: 3 = x douăzeci; 4 = x optzeci; 5 = x șase sute;
 • Leul Nemean: 3 = x optsprezece; 4 = x șaizeci; 5 = x patru sute;
 • Minotaurul: 3 = x șaisprezece; 4 = x cincizeci; 5 = x trei sute;
 • Șoimul: 3 = x paisprezece; 4 = x patruzeci; 5 = x două sute.

În cele din urmă, al treilea tip de simbol creează un grup bonus. Printre acestea, un provocator va găsi un scatter cu mâna și iluminarea Zeului Suprem, un simbol wild cu un cal alb magic și un simbol bonus care este moneda de aur care are Pegasus pe ea. Jocul oferă rotiri gratuite și câștiguri neașteptate datorită celui de-al treilea grup de simboluri.

divine fortune slot symbols

Bonusuri

Învârtirile gratuite Divine Fortune sunt o alegere perfectă pentru persoanele cărora le plac o varietate de bonusuri și oportunități mari de câștig. Pentru a primi o recompensă minimă, un concurent trebuie să potrivească trei pictograme cu litere similare de la stânga la dreapta.

Bonusul Jackpot începe în cazul în care o persoană se potrivește cu trei monede Pegasus. Avantajul incontestabil aici este că toate rotirile sunt fără costuri! Fiecare rolă inițiază o rotire independentă. Numărul minim de rotiri gratuite este de trei. Dacă un parior nimerește mai multe simboluri bonus aici, vor exista mai multe rotiri gratuite. În plus, simbolurile bonus rămân pe role.

Un alt avantaj profitabil al jocului este șansa de a face față unui jackpot progresiv. Cinci caractere egale în cadrul unei linii oferă un jackpot minor și multiplică câștigul de douăzeci de ori. Două linii de simboluri similare duc la un jackpot major care garantează o creștere de 100 de ori a mizei. Mega jackpot-ul apare atunci când un câștigător vede trei linii de combinații câștigătoare și este progresiv.

Mai jos, puteți vedea alte bonusuri grozave.

 • Pegasus înlocuiește simbolurile lipsă într-un bonus sau într-o combinație de lovituri;
 • Pegasus alb pe prima rolă multiplică rotirile automate oferind mai multe lovituri;
 • Calul alb din vârful rolei înseamnă că se vor obține mai multe re-învârtiri, deoarece se va deplasa în jos, iar fiecare mișcare duce la învârtiri gratuite suplimentare;
 • Wild on wild se întâmplă atunci când Pegasus apare succesiv după ce se termină rotirile celui anterior;
 • Pumnul divin garantează rotiri suplimentare. Mai mulți pumni oferă jucătorului cinci, opt sau douăsprezece rotiri fără costuri.

Combinațiile de diverse simboluri oferă câștiguri diferite în funcție de valoarea monedei.

Divine Fortune RTP

În ceea ce privește RTP-ul Divine Fortune, acesta este destul de ridicat și face 96,59%. Volatilitatea slotului online variază de la mediu la mare. În consecință, atât începătorii, cât și jucătorii avansați s-ar putea aștepta la recompense frecvente. Jackpotul său progresiv este o caracteristică primitoare și atractivă. Împreună cu simbolurile Wild multifuncționale, acesta transformă jocul simplu într-o adevărată vânătoare de comori.

Încercați gratuit în versiunea demo

Este posibil să jucați Divine Fortune pentru distracție pe acest site. Este o oportunitate excelentă de a învăța cum să spargi biciul fără investiții inițiale. Nou-veniții pot descoperi combinații și strategii norocoase. Site-ul nostru nu cere înregistrare și depozite din partea provocatorilor online. Practicarea gratuită este favorabilă pentru persoanele care doresc să joace pentru bani adevărați. Testarea fără costuri ar putea duce la rezultate mai bune.

Acest slot prevalează în caracteristici pozitive. Deși, unii jucători găsesc dezavantaje care ar putea frustra. Înainte de a se decide să joace Divine Fortune, va fi mai bine să se familiarizeze cu avantajele și dezavantajele sale.

Verdictul privind Divine Fortune NetEnt

Divine Fortune gratuit depășește cu mult activitatea tradițională de agrement. Regulile jocului sunt simple, iar șansele sunt destul de mari. Tema sa mitologică și grafica de calitate superioară nu lasă un jucător să se plictisească. Cu excepția diferitelor bonusuri, se așteaptă să se obțină mega jackpot-ul. Slotul cu versiune completă promite recompense monetare bune. Acest slot machine este compatibil cu toate dispozitivele digitale.

Pro și contra

Pro
 • Jocul simplu împreună cu un program bogat de bonusuri este cel mai atractiv lucru aici;
 • Funcționează cu succes pe computere personale, tablete și smartphone-uri;
 • Jackpotul progresiv îl face pe parior să fie răbdător, dar recompensa merită așteptarea;
 • Jackpot Bonus Game este plin de surprize plăcute;
 • Caracterele antice devin vii atunci când se reușește;
 • Promite un RTP și o volatilitate ridicată.
Contra
 • Nu există un punctaj de multiplicare;
 • Modul normal de joc nu promite câștiguri mari și frecvente.

Despre autor