Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Diamond Strike

Diamond Strike

de
RTP: 96.48%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1246x
Joacă Diamond Strike fără Înregistrare
3.9/5 - (11 votes)
Diamond Strike demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Diamond Strike cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Diamond Strike pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Diamond Strike
Diamond Strike">

Recenzie slot Diamond Strike

Diamond Strike este un joc de păcănele de la Pragmatic Play. Acesta are cinci role, trei rânduri și până la cincisprezece linii de plată, care afișează șase simboluri de bază și trei simboluri suplimentare. Diamond Strike oferă două funcții bonus.

diamond strike paylines

Diamond Strike combină un gameplay clasic, similar cu cel pe care cazinourile terestre îl ofereau în trecut, dar cu caracteristici moderne.

Tema și grafica

Aspectul jocului Diamond Strike este o combinație între un joc de păcănele clasic și o grafică modernă. Tamburii rotativi au fost plasați în centru pe un fundal destul de uniform. O astfel de procedură necesită să vă concentrați atenția asupra a ceea ce este cel mai important, adică simboluri cu culori strălucitoare și dimensiuni mari.

diamond strike slot demo

Sunet și experiență de joc

Coloana sonoră se bazează pe un sunet asemănător unui clopot care se transformă într-o melodie puternică, ritmată și ușor agresivă atunci când începi să joci. În plus, există, de asemenea, sunete specifice mașinilor, cum ar fi atunci când tobele se rotesc. De asemenea, scurte motive muzicale îi însoțesc pe învingători. Pe de altă parte, în cazul jocurilor bonus și al câștigurilor, situația se schimbă – dacă anterior ați crezut că orice sunet din acest joc este puternic, vă veți schimba cu siguranță părerea în acest moment.

Cum să câștigi

Simbolurile aurii Lucky 7 pot debloca jocul bonus Jackpot, în timp ce simbolul Free Spins declanșează runda Free Spins, care adaugă simboluri wild suplimentare pe role.

Rotiri gratuite

Ai nevoie de 3 simboluri Scatter pe role pentru a declanșa această rundă. Jocul vă acordă 8 rotiri gratuite. O mulțime de simboluri wild suplimentare sunt adăugate pe role la începutul rundei. Astfel, aveți mai multe oportunități de a forma combinații câștigătoare. Dacă nimerești 3 simboluri Free Spins suplimentare, vei primi alte 8 Free Spins.

Joc bonus Jackpot

Adună 3 simboluri Lucky 7 aurii pe ecran pentru a declanșa această rundă. Diamantele din partea de jos a simbolurilor se adună în centrul ecranului, unde se sparg într-un milion de bucăți. Jocul vă cere să alegeți diamantele pentru a dezvălui simbolurile Jackpot. Dacă potrivești 3 simboluri Jackpot identice, jocul plătește premiul în bani corespunzător.

Diamond Strike are o temă clasică care amintește de primele jocuri de păcănele fizice. În timp ce aparatele moderne ar putea dori ceva mai interesant, acest joc adaugă cu adevărat diversitate la colecția Pragmatic Play și este excelent pentru jucătorii cu gusturi mai tradiționale.

Pro și contra

Pro
  • Bonusuri Jackpot
  • Disponibil pe toate dispozitivele mobile
  • Ușor de înțeles
Contra
  • Funcția Free Spins este dificil de activat

Despre autor