Diamond Strike

Diamond Strike

de
RTP: 96.48%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1246x
Joacă Diamond Strike fără Înregistrare
3.9/5 - (11 votes)
Diamond Strike demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Diamond Strike cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Diamond Strike pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Diamond Strike
Diamond Strike">

Recenzie slot Diamond Strike

Diamond Strike este un joc de păcănele de la Pragmatic Play. Acesta are cinci role, trei rânduri și până la cincisprezece linii de plată, care afișează șase simboluri de bază și trei simboluri suplimentare. Diamond Strike oferă două funcții bonus.

diamond strike paylines

Diamond Strike combină un gameplay clasic, similar cu cel pe care cazinourile terestre îl ofereau în trecut, dar cu caracteristici moderne.

Tema și grafica

Aspectul jocului Diamond Strike este o combinație între un joc de păcănele clasic și o grafică modernă. Tamburii rotativi au fost plasați în centru pe un fundal destul de uniform. O astfel de procedură necesită să vă concentrați atenția asupra a ceea ce este cel mai important, adică simboluri cu culori strălucitoare și dimensiuni mari.

diamond strike slot demo

Sunet și experiență de joc

Coloana sonoră se bazează pe un sunet asemănător unui clopot care se transformă într-o melodie puternică, ritmată și ușor agresivă atunci când începi să joci. În plus, există, de asemenea, sunete specifice mașinilor, cum ar fi atunci când tobele se rotesc. De asemenea, scurte motive muzicale îi însoțesc pe învingători. Pe de altă parte, în cazul jocurilor bonus și al câștigurilor, situația se schimbă – dacă anterior ați crezut că orice sunet din acest joc este puternic, vă veți schimba cu siguranță părerea în acest moment.

Cum să câștigi

Simbolurile aurii Lucky 7 pot debloca jocul bonus Jackpot, în timp ce simbolul Free Spins declanșează runda Free Spins, care adaugă simboluri wild suplimentare pe role.

Rotiri gratuite

Ai nevoie de 3 simboluri Scatter pe role pentru a declanșa această rundă. Jocul vă acordă 8 rotiri gratuite. O mulțime de simboluri wild suplimentare sunt adăugate pe role la începutul rundei. Astfel, aveți mai multe oportunități de a forma combinații câștigătoare. Dacă nimerești 3 simboluri Free Spins suplimentare, vei primi alte 8 Free Spins.

Joc bonus Jackpot

Adună 3 simboluri Lucky 7 aurii pe ecran pentru a declanșa această rundă. Diamantele din partea de jos a simbolurilor se adună în centrul ecranului, unde se sparg într-un milion de bucăți. Jocul vă cere să alegeți diamantele pentru a dezvălui simbolurile Jackpot. Dacă potrivești 3 simboluri Jackpot identice, jocul plătește premiul în bani corespunzător.

Diamond Strike are o temă clasică care amintește de primele jocuri de păcănele fizice. În timp ce aparatele moderne ar putea dori ceva mai interesant, acest joc adaugă cu adevărat diversitate la colecția Pragmatic Play și este excelent pentru jucătorii cu gusturi mai tradiționale.

Pro și contra

Pro
  • Bonusuri Jackpot
  • Disponibil pe toate dispozitivele mobile
  • Ușor de înțeles
Contra
  • Funcția Free Spins este dificil de activat

Despre autor