Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Diamond Cats

Diamond Cats

de
RTP: 96.00%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1000x
Joacă Diamond Cats fără Înregistrare
4/5 - (10 votes)
Diamond Cats demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amatic sigure și de încredere unde să jucați Diamond Cats cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Diamond Cats pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Jozz
4,5 rating
100% până la $500 + 30 Rotiri Gratuite

Revizuirea slotului Diamond Cats

Diamonds Cats este un alt joc de păcănele creat de Amatic Industries cu un jackpot de 10.000 de monede și o funcție specială care îți oferă acces la 10 runde gratuite simultan. Dacă sunteți un iubitor de pisici, atunci acest joc online este o oportunitate excelentă de a câștiga premii mari. Jocul include simboluri cu valoare mai mare, cum ar fi o fată frumoasă, 6 simboluri pisică de diferite rase și simbolurile standard de 10, J, Q, K și As. Aceste din urmă simboluri pot genera premii mai mici, între 70 și 1.000 de monede.

Jocul ca la aparate Diamond Cats are un set de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată. Pariul total maxim pe rotire permite până la 100 de monede. Simbolurile speciale ale jocului sunt jokerul și scatter-ul. Inima roz este jokerul jocului și înlocuiește alte simboluri, cu excepția pictogramei bonus. 3 sau mai multe pictograme bonus inițiază funcția de rotiri gratuite. Fiecare jucător va ajunge până la 10 jocuri gratuite.

În timpul rotirilor gratuite, toate wild-urile vor rămâne la locul lor pentru a crea oportunități de câștig suplimentare.

Diamond Cats este un joc de păcănele care se joacă complet în modul demo. Distracție plăcută jucând Diamond Cats online de pe computer, tabletă sau mobil. Alege mărimea pariului și numărul de linii de joc și apoi învârte-te pentru a câștiga.

Despre autor