Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Diamond Blitz

Diamond Blitz

de
RTP: 94.74%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Diamond Blitz fără Înregistrare
4.5/5 - (35 votes)
Diamond Blitz demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați Diamond Blitz cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Diamond Blitz pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
Videoclipul Diamond Blitz
Diamond Blitz">

Diamond Blitz slot recenzie

Diamond Blitz este un joc de păcănele creat de Red Tiger Gaming, care a creat un joc foarte interesant cu 5 role și 20 de linii de plată. Colectați simboluri potrivite în acest titlu luminos și colorat, unde diamantele și aspectul clasic sunt principalii protagoniști.

Aici vei găsi rotiri gratuite și runde bonus pentru a-ți mări câștigurile printr-un joc 5×4, unde te poți distra jucând gratis sau poți accesa cazinoul tău online de încredere pentru a juca pe bani reali. Diamond Blitz este un joc de păcănele compatibil cu telefoanele mobile, astfel că te poți juca pe iOS sau Android.

Vei găsi simboluri clasice precum clopote, potcoave și fructe, cu posibilitatea de a plasa pariuri de la 0,20 € la 6 €. Oferă o volatilitate scăzută, astfel că poți juca la aparate cu încredere și poți plasa pariuri mici care îți vor prelungi sesiunea de joc într-un mod excelent.

Există simbolul wild diamant, care înlocuiește alte simboluri din joc și este completat de elemente precum „7” norocos, clopotul, potcoava, steaua, simbolul BAR și fructe pepeni, struguri, lămâi și cireșe. Joacă cu încredere prin intermediul titlurilor Red Tiger Gaming și accesează adrenalina pe care o găsești în Diamond Blitz.

Despre autor