Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Book of Xmas

Book of Xmas

de
RTP: 95.90%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Book of Xmas fără Înregistrare
4.8/5 - (13 votes)
Book of Xmas demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Spinomenal sigure și de încredere unde să jucați Book of Xmas cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book of Xmas pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Book of Xmas
Book of Xmas">

Book of Xmas Slot Recenzie

Jocul de păcănele Book of Xmas ne propune să sărbătorim Crăciunul într-o atmosferă de basm.

Acest titlu are un mediu grafic deosebit. În fundal, putem contempla un peisaj magnific alcătuit din numeroși brazi, câmpii înzăpezite, aurore boreale și mii de fulgi de zăpadă care coboară din cer.

Rolele sunt compuse din simboluri convenționale și câteva elemente vizuale legate de această temă. Astfel, regăsim un grimoar, Moș Crăciun, un om de zăpadă viu, un ren, o ceașcă de ciocolată caldă, o prăjitură, un A roșu, un K portocaliu, un Q galben, un J verde și un 10 albastru.

Book of Xmas Slot Demo

Book of Xmas are o interfață sonoră încântătoare. De fapt, între fiecare joc, avem ocazia să ascultăm o melodie interpretată de un pian, un bas, percuții și un violoncel.

Atunci când găsim o combinație câștigătoare pe o linie de plată activă, descoperim sunete frumoase, note noi și o animație care prezintă simbolurile câștigătoare.

Caracteristici

Slotul video Book of Xmas are cinci role și zece linii de plată.

Pentru a rămâne accesibil, acest titlu ne permite să modificăm valoarea pariului înainte de a lansa rolele. Este posibil să configurați suma investită pe fiecare dintre cele zece linii de plată fixe. Astfel, pariul poate varia cu ușurință între 0,10 € și 100 € pe rotire.

Reprezentat de un grimoire, wild-ul are puterea de a înlocui toate simbolurile. Atunci când trei cărți sunt prezente pe ecran, câștigăm zece jocuri bonus. Rata de plată teoretică este de 95,90%.

Opinia noastră

Jocul ca la aparate Book of Xmas ar trebui să îi încânte pe jucători în perioada sărbătorilor, cu designul său atrăgător și funcțiile frumoase.

Despre autor