Book of Xmas

Book of Xmas

de
RTP: 95.90%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Book of Xmas fără Înregistrare
4.8/5 - (13 votes)
Book of Xmas demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Spinomenal sigure și de încredere unde să jucați Book of Xmas cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book of Xmas pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Book of Xmas
Book of Xmas">

Book of Xmas Slot Recenzie

Jocul de păcănele Book of Xmas ne propune să sărbătorim Crăciunul într-o atmosferă de basm.

Acest titlu are un mediu grafic deosebit. În fundal, putem contempla un peisaj magnific alcătuit din numeroși brazi, câmpii înzăpezite, aurore boreale și mii de fulgi de zăpadă care coboară din cer.

Rolele sunt compuse din simboluri convenționale și câteva elemente vizuale legate de această temă. Astfel, regăsim un grimoar, Moș Crăciun, un om de zăpadă viu, un ren, o ceașcă de ciocolată caldă, o prăjitură, un A roșu, un K portocaliu, un Q galben, un J verde și un 10 albastru.

Book of Xmas Slot Demo

Book of Xmas are o interfață sonoră încântătoare. De fapt, între fiecare joc, avem ocazia să ascultăm o melodie interpretată de un pian, un bas, percuții și un violoncel.

Atunci când găsim o combinație câștigătoare pe o linie de plată activă, descoperim sunete frumoase, note noi și o animație care prezintă simbolurile câștigătoare.

Caracteristici

Slotul video Book of Xmas are cinci role și zece linii de plată.

Pentru a rămâne accesibil, acest titlu ne permite să modificăm valoarea pariului înainte de a lansa rolele. Este posibil să configurați suma investită pe fiecare dintre cele zece linii de plată fixe. Astfel, pariul poate varia cu ușurință între 0,10 € și 100 € pe rotire.

Reprezentat de un grimoire, wild-ul are puterea de a înlocui toate simbolurile. Atunci când trei cărți sunt prezente pe ecran, câștigăm zece jocuri bonus. Rata de plată teoretică este de 95,90%.

Opinia noastră

Jocul ca la aparate Book of Xmas ar trebui să îi încânte pe jucători în perioada sărbătorilor, cu designul său atrăgător și funcțiile frumoase.

Despre autor