Book of Aztec

Book of Aztec

de
RTP: 97.63%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 5000x
Joacă Book of Aztec fără Înregistrare
3.9/5 - (10 votes)
Book of Aztec demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Amatic sigure și de încredere unde să jucați Book of Aztec cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Book of Aztec pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Book of Aztec
Book of Aztec">

Book of Aztec slot recenzie

Doriți să jucați Book of Aztec gratuit sau sunteți curios în legătură cu funcția diferitelor butoane? Aveți puțină experiență cu aceste tipuri de sloturi Amatic sau jucați pentru prima dată sloturi online în general? Ne-am asigurat cu manualul Book of Aztec că știi exact la ce să te aștepți, astfel încât să nu ai surprize. În schimb, poți începe să te ocupi de acest slot machine într-un mod foarte concentrat, făcând clic pe butoanele potrivite și asimilând informațiile.

book of aztec demo

Butoane

În momentul în care porniți jocul ca la aparate Book of Aztec, veți observa imediat că apar câteva butoane. De exemplu, aveți posibilitatea de a face clic pe un steguleț, astfel încât să puteți schimba limba de joc. De exemplu, setați Book of Aztec slot machine în limba engleză. De asemenea, puteți face clic pe MORE GAMES/ EXIT, un buton care vă permite să vă întoarceți la prezentarea generală a jocurilor de la Amatic, pentru a alege un alt slot. INFO/ HELP vă duce la un ecran de informații, unde puteți găsi, de exemplu, mai multe informații despre istoricul jocului, ecrane de ajutor și statistici despre jocul dvs.

În plus, veți găsi pe ecran butonul GAMBLE. Cu acesta vă puteți asigura că în timpul Book of Aztec puteți dubla sumele pe care le câștigați. Puteți face acest lucru după o rundă pe role, prezicând dacă va apărea o carte neagră sau una roșie. Cu cât reușești mai bine acest lucru, cu atât mai mari sunt șansele ca câștigurile tale la jocul ca la aparate Book of Aztec să crească destul de rapid.

Vei găsi un buton AUTOSTART pe slotul Book of Aztec, deși este înțelept să nu îl implementezi până când nu ai mai multă experiență cu slotul. Jocul rulează apoi în mod automat, așa că trebuie să configurați totul în mod corespunzător pentru a nu fi nevoit să faceți ajustări între timp. Cu BET aveți opțiunea de a vă ajusta pariul pe rundă. Este totul configurat corect și înțelegi ce informații vezi pe ecran? Apoi dați click pe START, pentru ca jocul de păcănele Book of Aztec să pornească și rolele să înceapă să se învârtă.

Informațiile de pe ecran

În timpul jocului, vei vedea pe slotul Book of Aztec slot diverse surse de informații. Printre acestea se numără LAST WIN (ULTIMUL CÂȘTIG), care îți spune ce ai reușit să câștigi în runda anterioară. Acest lucru vă permite să vă urmăriți cu ușurință progresul. Mulțumită CREDIT, puteți vedea exact câte credite v-au mai rămas, creditul cu care puteți juca slotul. LINII reprezintă numărul de linii de plată pe care le-ați activat, iar BET/LINE vă arată cât pariați pe fiecare linie de plată activă. Mulțumită PARIULUI TOTAL, poți vedea dintr-o privire suma totală cu care joci pentru a câștiga o sumă frumușică la jocul ca la aparate Book of Aztec.

Jocul Book of Aztec

De îndată ce apăsați START pe slotul Book of Aztec, jocul începe. Rolele încep să se învârtă și duc la o combinație de simboluri pe diferitele linii de câștig. În funcție de numărul de linii de plată pe care le activați și de rotirea pe care o faceți, acest lucru vă poate oferi o combinație câștigătoare. În acest caz, linia câștigătoare se va aprinde pentru scurt timp, iar profitul dvs. va fi adăugat automat la soldul dvs. de credit din acel moment. În acest fel, aparatul de păcănele Book of Aztec se asigură că primești profitul imediat, nu trebuie să faci nimic pentru el.

Apoi puteți juca o nouă rundă, cu excepția cazului în care ați activat GAMBLE. În acest caz, după un câștig pe rolele aparatului de păcănele Book of Aztec, se deschide un nou ecran. Pe acest ecran, aveți opțiunea de a începe să vă dublați câștigurile. Puteți prezice ce carte de culoare va cădea, pentru a vă mări câștigurile. Doriți să vă asumați mai multe riscuri? Puteți prezice și tipul de carte care va apărea, în timp ce HALF vă oferă opțiunea de a limita riscul. Aceasta din urmă vine în detrimentul sumei maxime pe care o poți câștiga cu GAMBLE pe slotul Book of Aztec.

Despre autor