Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Blood Suckers

Blood Suckers

de
RTP: 98.0%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 900x
Joacă Blood Suckers fără Înregistrare
4.5/5 - (6 votes)
Blood Suckers demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Blood Suckers cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Blood Suckers pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Blood Suckers
Blood Suckers">

Joacă gratis Blood Suckers slot acum

Blood Suckers Online este un joc ca la aparate video cu 5 role și 3 rânduri, cu o atmosferă foarte întunecată. Jocul este creat în culori întunecate, iar pe lângă vampiri, vom vedea și sicrie, poțiuni misterioase și femei speriate, precum și atribute pentru a lupta împotriva sugătorilor de sânge – o Biblie, usturoi, un țăruș sau o praștie.

Unele simboluri au puteri speciale. Și anume, aranjarea lor pe o linie crește câștigurile și activează bonusuri.

Cele mai mari câștiguri pot fi obținute în timpul unui joc bonus sau al unei runde de rotiri gratuite, dar jocul de păcănele Blood Suckers poate arunca bani și la rotiri „normale”. Simbolurile wild sunt disponibile aici, care sunt extrem de utile pentru a „face” layout-urile mai atractive. Pariul minim care poate fi jucat pe toate cele 25 de linii.

În panoul de control inferior, setați rata pentru o singură rotire a rolelor. În acest scop, alegem valoarea nominală (Coin Value) și numărul (Level) de monede. Această valoare este înmulțită cu 25, care este numărul de linii active. Acesta este pariul total pe tură. Butonul Info vă permite să vedeți descrierile funcțiilor bonus și tabelul de plăți. Putem învârti tamburii cu ajutorul butonului verde cu săgeți. Slotul Blood Suckers are și un mod de rotire automată.

Despre autor