Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza

de
RTP: 96.71%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 2100x
Joacă Big Bass Bonanza fără Înregistrare
4.8/5 - (80 votes)

Dorința de a ateriza comori subacvatice? Jocul de păcănele Big Bass Bonanza este cunoscut pentru designul său de pescuit de înaltă calitate, cu animație grozavă și o mulțime de oferte care, atunci când sunt declanșate și pariate până la 250, pot aduce până la 2.100x din miza inițială. Veți găsi un RTP decent și o varianță med-înaltă cunoscută pentru câștiguri regulate. Alături de simbolurile obișnuite (sau cu valoare scăzută), puteți obține rotiri bonus sau puteți accesa multiplicatori căutați. Citiți acest ghid pentru a afla dacă acest slot de internet merită.

Big Bass Bonanza demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați Big Bass Bonanza cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Big Bass Bonanza pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Big Bass Bonanza
Big Bass Bonanza">

Big Bass Bonanza Slot Review

Sloturile cu tematică de pescuit atrag cu o poveste interesantă și personaje pline de culoare. În Big Bass Bonanza trebuie să prindeți câștiguri mari. În timp ce pescarul își aruncă firul, începeți să vă învârtiți. Fiecare simbol prins într-o combinație consecutivă va aduce o recompensă cu un anumit coeficient.

Slot machine Big Bass Bonanza de la Reel Kingdom poate fi jucat în modul demo, complet gratuit. Lansarea jocului a avut loc în 2020. Slotul Big Bass Bonanza are următoarele caracteristici: procent de plată de 96,71%, 5 role rotative, 10 linii de plată, volatilitate medie/mare a jocului. Nu există jocuri bonus, există rotiri gratuite, există un simbol Wild, există un simbol Scatter și există un multiplicator. Puteți juca slotul Big Bass Bonanza în modul manual, există un mod „Quick Spin”. Dimensiunea pariului este de la 0,1 la 250 $, €, £. Câștigul maxim în slot este de 2100x din pariul jucătorului.

Pacanele Big Bass Bonanza au 5 role. Aveți doar 10 linii fixe pentru a obține câștiguri. Imaginile din grupul de bază sunt plasate trei la rând, apărând de la stânga la dreapta. O captură mare este adusă de simbolurile care declanșează funcții bonus.

Randamentul teoretic al slotului ajunge la 96,71%. Randamentele mari cuplate cu volatilitatea medie spre mare garantează câștiguri frecvente. Pentru a verifica, rulați mașina în versiunea demo. Jocul gratuit cu funcționalitate completă este excelent pentru dezvoltarea unei strategii de succes.

Tema și complot

Jocuri aparate Big Bass Bonanza este dedicat tematicii pescuitului. Acțiunea poveștii se petrece pe plajă. Un personaj colorat pleacă în căutare de biban de mare. Alăturați-vă unui pescar, găsiți combinațiile maxime câștigătoare pe cinci role.

Simbolurile care se aliniază în combinație vă vor ajuta. Fiecare imagine este dotată cu propriul coeficient. Dacă combinațiile consecutive de trei sau mai multe imagini care se potrivesc dispar, veți primi plăți. Recompensele sunt calculate în funcție de multiplicator și de valoarea pariului făcut. Simbolurile cărților, peștele, mâncarea și echipamentul se rotesc pe role.

Grafică, sunete și animație

big bass bonanza demo

În exterior, Big Bass Bonanza slot este foarte frumos. Multe personaje sunt animate, grafica este de înaltă calitate și animațiile sunt netede. Efectele sonore sunt, de asemenea, la un nivel foarte înalt, ceea ce creează o atmosferă uimitoare de joc. Slotul este realizat în stil marin, rolele sunt plasate pe fundalul apei. Simbolurile mari sunt desenate în detaliu, animația este redată atunci când simbolurile se încadrează în combinații câștigătoare. Sunete de muzică calmă, se creează o atmosferă unică datorită zgomotului surfului.

Opțiuni de pariu

Limita de pariere in pacanele Big Bass Bonanza gratis permite atât începătorilor, cât și jucătorilor înalți să joace slotul. Minimul acceptat este de 0,10, maximul de 250 de monede. Undița aduce cel mai mare câștig. Prinde cinci simboluri de la stânga la dreapta, câștigă un premiu multiplicator x2100 la cazinou.

Un pescar zâmbitor care își ține captura înlocuiește toate pictogramele, cu excepția Scatter. În timpul rotirilor gratuite, Jokerul apare și este fixat pe toate rolele. Scatter-ul este folosit pentru a declanșa rotiri gratuite. Simbolul scatter dă 10 până la 20 de rotiri. Multiplicatorii renunță la nivelul bonusului. Câștigurile sunt mărite de până la 10 ori. Există un alt simbol special în joc: bibanul oferă premii în bani instantanee.

Big Bass Bonanza RTP și volatilitate

Parametrii slotului sunt:

 • Big Bass Bonanza RTP: 96,17%
 • Volatilitate: mare
 • Frecvența câștigurilor: Nu există date de la furnizorul Pragmatic Play

Vă sfătuim să țineți cont de aceste date atunci când alegeți pariul și strategia optime pentru a juca în cazinou. Vă rugăm să rețineți că volatilitatea ridicată nu vă va permite să câștigați foarte des, dar premiile pot fi mari.

Caracteristici bonus Big Bass Bonanza

Toate simbolurile din Big Bass Bonanza slot pot fi împărțite în două categorii condiționate.

 • Special: Scatter și Wild;
 • Simplu: toate celelalte caractere.

Caracterul de înlocuire este universal, așa că poate fi folosit în orice combinație, inclusiv mai multe simultan. Rolul simbolului Scatter va fi discutat mai târziu.

Big Bass Bonanza nu are caracteristici speciale.

Joc Big Bass Bonanza are rotiri gratuite:

Rotiri gratuite – se activează când aterizează 3 sau mai multe Scatters. Jucătorul primește rotiri gratuite, timp în care fiecare simbol Wild va umple contorul și va colecta toate premiile prezentate pe simbolurile peștilor. Dacă colectați 4 Wilds, veți primi 10 rotiri suplimentare și plăți sporite.

Jackpot-urile progresive de cazinou nu sunt jucate în Big Bass Bonanza demo.

În acest joc, totul este centrat în jurul rundei bonus, deoarece nu există alte caracteristici bonus în jocul de bază. Declanșați runda de rotiri gratuite atunci când aterizați între 3 și 5 scatters oriunde pe ecran, ceea ce vă va oferi 10, 15 sau, respectiv, 20 de rotiri gratuite.

Fiecare wild pe care îl obțineți va fi adăugat, de asemenea, la contorul de deasupra setului de role, iar fiecare al 4-lea simbol wild pe care îl obțineți va declanșa rotiri gratuite suplimentare și va crește multiplicatorul progresiv. Puteți face acest lucru de cel mult 3 ori și de fiecare dată veți primi 10 noi rotiri gratuite. Multiplicatorul crește la 2x pentru prima repornire a bonusului, apoi la 3x și în final la 10x când obțineți 12 simboluri wild în total.

Încercați acum Big Bass Bonanza gratis în modul demo!

 Joacă Big Bass Bonanza online demo, distrează-te. Am dezvoltat o strategie câștigătoare – asigurați-vă că vă asumați un risc în joc pentru bani reali. Ai posibilitatea de a retrage câștiguri mari de la cazinou. Prinde o captură mare! Dacă prinzi o grămadă de pești, poți câștiga aici premii grozave, până la 2100 de pariuri! De asemenea, jocul are rotiri gratuite grozave cu multiplicatori suplimentari care vor crește șansa unui premiu mare.

Big Bass Bonanza joc gratis este un slot grozav pentru distracție și bani.

Unde pot juca slotul Big Bass Bonanza gratuit?

Puteți juca Big Bass Bonanza slot gratuit pe site-ul cazinoului online. Aici vă puteți încerca mâna și vă puteți încerca norocul, obțineți un profit bun.

Ce bonusuri și caracteristici voi găsi în Big Bass Bonanza?

Undița aduce cel mai mare câștig. Scatter-ul este folosit pentru a declanșa rotiri gratuite. Simbolul scatter dă 10 până la 20 de rotiri. Multiplicatorii renunță la nivelul bonusului. Câștigurile sunt mărite de până la 10 ori. Există un alt simbol special în joc: bibanul oferă premii în bani instantanee.

Cine a dezvoltat acest slot video?

A fost dezvoltat de Pragmatic Play.

Unde să joci doar pentru distracție?

Găsiți versiunea de joc gratuit cu Play-fortune.ro.

Pot juca slotul Big Bass Bonanza pe telefon sau tabletă?

Slot machine se lansează și pe dispozitivele mobile. Pentru a juca, veți avea nevoie de un smartphone sau o tabletă care rulează sistemul de operare iOS, Android sau Windows Phone. Dispozitivul mobil trebuie să accepte un browser, precum și să aibă o conexiune stabilă la rețea. Regulile jocului nu se schimbă, dar interfața se poate scala și se poate adapta la dimensiunea ecranului unui dispozitiv mobil.
Versiunea mobilă a slotului rulează și în browser, ceea ce înseamnă că nu trebuie să descărcați un client separat.

Care sunt principalele caracteristici ale slotului de internet?

Cea căutată pentru a declanșa este rotirile gratuite pe Big Bass Bonanza, alături de multiplicatori.

Pro și contra

Pro
 • Grafică și sunet excelente;
 • Gamă largă de tarife;
 • Disponibilitatea rotirilor gratuite;
 • Posibilitatea unui mare câștig;
 • Rotiri gratuite interesante cu multiplicatori suplimentari.
 • O rundă de bonus multiplicator progresiv în care poți câștiga premii de pește.
 • Puteți alege între volatilitate medie și mare
Contra
 • Nu este cel mai mare RTP.

Despre autor