Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Aviator

Aviator

de
RTP: 97%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 1000000x
Joacă Aviator fără Înregistrare
4.7/5 - (3 votes)
Aviator demo play DEMONSTRAȚIE

Aviator – un joc de cazino cu o experiență multiplayer uimitoare. Provenit din industria jocurilor video, acest format a devenit popular în cazinourile cripto, datorită simplității sale și a experienței interesante de joc.

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Spribe sigure și de încredere unde să jucați Aviator cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Aviator pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
Videoclipul Aviator
Aviator">

Joaca Aviator gratuit

Emulatorul a fost lansat de furnizorul Spribe în mai 2021. Acesta este un nou tip de slot machine intuitiv, cu reguli simple și un gameplay dinamic. Acest slot online se caracterizează prin randamente ridicate. Raportul RTP publicat pe site-ul oficial al dezvoltatorului este de 97%. Noile cazinouri online oferă două moduri ale mașinii Aviator cu un joc pentru bani sau credite gratuite. A doua versiune – demo, rulează fără înregistrare.

Scopul jocului este de a determina cel mai de succes moment pentru a sparge banca. În timp ce avionul virtual câștigă altitudine, crescând continuu rata de plată. Dacă tasta este apăsată la timp, utilizatorul obține un câștig în funcție de multiplicatorul curent. Dacă avionul zboară mai devreme, pariul este pierdut. Timpul în care continuă zborul plătit este determinat aleatoriu de RNG.

Cum se joacă corect Aviator

Regulile mașinii sunt simple – prin plasarea unei sume, așteptați, faceți clic și luați banii dacă intuiția dvs. funcționează. Dinamic și corect jucați Aviator va ajuta un ghid pas cu pas:

  • Așteptați începerea rundei.
  • Alegeți un mod de joc manual sau automat. În cea de-a doua opțiune pentru a seta parametrii pentru suma în joc și încasarea.
  • Faceți unul sau două pariuri în intervalul specificat.
  • Urmăriți multiplicatorul în creștere.
  • Apăsați butonul „Bet” pentru a opri zborul și pentru a vă lua câștigurile.

Reguli de joc

Intervalul de pariere este de obicei stabilit de cazinou. Luați banii poate fi atâta timp cât avionul rămâne pe traiectorie. Dacă avionul a zburat mai devreme, pariul este pierdut. Mărimea câștigurilor este determinată de produsul dintre suma pusă în joc și rata de plată.

Se permite să jucați în modul automat. Rundele se desfășoară fără participarea jucătorilor. Jucătorul preliminar stabilește doi parametri. Primul – un pariu automat, suma plasată pe linie. Al doilea este cashout, o valoare a multiplicatorului, la care butonul „Bet” este apăsat automat, iar banii se duc la soldul slotului dacă avionul nu a zburat mai devreme.

Concluzie

Slotul Aviator este un joc dinamic, cu un payout ridicat de 97%. Jocul este disponibil în cele mai populare cazinouri online din România pentru pariuri în numerar și divertisment gratuit. Sub slotul este real pentru a vă dezvolta propriul sistem bazat pe indicatorii statistici ai rundelor anterioare.

Unde este mai bine să joci Aviator?

Pentru pariurile în bani ar trebui să aleagă cazinouri licențiate cu un istoric solid și un procent ridicat de recenzii pozitive. Cazinouri recomandate cu depozit redus Joacă Fortuna, Booi, Jozz.

Cum se determină zborul aviatorului în joc?

Deasupra câmpului de joc al mașinii se află istoricul runelor. Panoul conține durata zborurilor, exprimată în multiplicatori de plată. Funcția disponibilă de ștergere a istoricului.

Cum să câștigi în jocul Aviator? Tacticile și strategiile funcționează?

Sisteme de succes pentru joc nu există. Printre tactici merită interes analogul de Martingale, dar strategia necesită un echilibru solid.

Despre autor