Atlantis

Atlantis

de
RTP: 95.77%
Volatilitate: Ridicată
Câștig maxim: 5000x
Joacă Atlantis fără Înregistrare
4.3/5 - (7 votes)
Atlantis demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Red Tiger sigure și de încredere unde să jucați Atlantis cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Atlantis pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.

Atlantis slot recenzie

Ți s-a povestit vreodată un mit despre o civilizație antică subacvatică care ascundea multe comori? Conform mitologiei, Atlantida s-a scufundat și a ajuns sub apă din cauza unui număr de cutremure. Până în prezent, nimeni nu a găsit acest oraș, dar oamenii care sunt îndrăgostiți de soluțiile caselor de joc pot încerca să descopere și ei acest loc misterios. Ne referim la un slot Atlantis creat, și proiectat în mod inovator de Red Tiger. Dornici să jucați Atlantis cu comorile sale?

Atlantis este un slot video care prezintă o civilizație subacvatică, mitologică, cu aventuri și cufere de comori. Pe lângă cuferele de aur declanșate, și cuferele, se poate dubla câștigul prin aterizarea unor simboluri speciale găsite pe role. Se pot găsi cochilii, telescoape, simboluri cool cu jocul Atlantis, printre altele. Cu toate acestea, nu se va potrivi celor care caută jocuri cu mulți bani. Cu toate acestea, RTP-ul este destul de ridicat.

Detalii despre slot:

 • Role – 5;
 • Linii de plată – 30;
 • Furnizor – Red Tiger;
 • Jackpot – 5.000x;
 • Pariuri disponibile – 0.10-200.

Grafică și audio

Red Tiger este cunoscut pentru că își echipează produsele cu grafică avansată și efecte sonore excelente. Acest joc nu face excepție. Veți întâlni multe simboluri tematice și premii. Complotul se învârte în totalitate în jurul lumii subacvatice, unde puteți găsi cufere de comori de pe navele scufundate, precum și lingouri de aur care se pot ascunde în nisip. Muzica prezentată în cadrul jocului poate aminti cântecele și sunetele sirenelor care te prind să înoți cu ele. Efectele sonore sunt destul de calme, fără schimbări rapide.

atlantis slot free

Simbolurile slotului Atlantis

Jocul implică multe simboluri care sunt legate individual de combinații potențial câștigătoare. De exemplu, este posibil să întâlnești treflă, caro, inimă, pică, ghiocei, telescoape, ancore și castele. Principalul tău obiectiv este să aterizezi cât mai multe castele, deoarece aceste simboluri sunt capabile să îți alimenteze buzunarul cu 150x din miză. În ceea ce privește pictogramele de treflă, acestea sunt cele mai puțin profitabile.

Puteți găsi, de asemenea, rolele wild de joc gratuit Atlantis și wild-uri obișnuite, însă nu sunt disponibile alte caracteristici unice. Învârtirile gratuite sunt activate în timpul rundelor bonus Gold.

atlantis slot symbols

Bonusuri

Nu există atât de multe bonusuri disponibile în cadrul jocului, în comparație cu soluțiile de joc ale altor furnizori. Dincolo de asta, așa cum s-a sugerat mai sus, nu este o alegere pentru jucătorii cu rulaje mari. Cu toate acestea, prin aterizarea unor astfel de avantaje, cum ar fi wilds cufărul cu comori, puteți accesa un multiplicator de 5x care vă poate face potențial fericit cu un câștig mare. Apoi, există o rundă bonus Gold. Unul ar trebui să aterizeze cel puțin 3 sau mai multe scatter-uri de aur. Aceasta ajută la declanșarea rotirilor gratuite. În consecință, dacă reușiți să declanșați anterior multiplicatorul și aveți o rundă bonus cu rotiri gratuite, există premii uriașe.

Nu sunt disponibile jackpoturi progresive cu slotul Atlantis. Rețineți că, la obținerea unui combo profitabil, acele simboluri apar pe role și sunt imediat înlocuite cu alte simboluri. Aceasta ajută la accesarea unui lanț de câștiguri. Aceasta înseamnă, de asemenea, că fiecare rotire poate fi alimentată cu unul sau un alt câștig și cu un multiplicator activat.

În cele din urmă, să ne scufundăm în detaliu într-un bonus de cufăr de comori. Aterizând pe role, acesta le extinde până când ajunge în partea de jos. Deci, cu cât mai mult cufărul locuiește pe rolele medii, cu atât mai multe câștiguri sunt posibile. Din nou, acest bonus al slotului Atlantis slot machine poate fi susținut de un multiplicator.

Slot Atlantis RTP

În ceea ce privește RTP-ul Atlantis, acesta este destul de mare – 95,77%. Fiind pe deplin conștient de fluxul de joc, vă puteți umple buzunarul cu un jackpot de 5.000x. Când vine vorba de nivelul de volatilitate, acesta este, de asemenea, ridicat. Pe baza declarației oficiale a furnizorului găsită pe site-ul lor, volatilitatea este de 5 din 5.

Încercați gratuit în versiunea demo

Puteți juca gratis Atlantis cu ajutorul site-ului nostru. Oferim versiunea demo Atlantis, astfel încât veți evita înregistrările obositoare și primele depuneri. Experiența de joc gratuită ajută la învățarea fluxului de joc și la evitarea fraudelor cu case de jocuri de noroc de neîncredere. Site-ul nostru se adresează doar jocurilor de noroc corecte și responsabile.

Verdictul pentru Atlantis Red Tiger

Slotul mobil Atlantis nu va oferi impresii WOW, totuși, este o opțiune excelentă pentru cei care iubesc jocurile simpliste și cu tematică mitologică. Acesta poate oferi rotiri gratuite, simboluri scatter și wild-uri care sunt toate legate de câștiguri dublate, mai ales dacă se declanșează un multiplicator de 5x. RTP-ul și volatilitatea sunt, de asemenea, decente. Așadar, dacă nu ești un jucător de mare rulaj, dar vrei să accesezi jocuri cu câștiguri moderate, Atlantis ascunde multe cufere de comori sub apă pentru ca tu să le găsești.

Pro și contra

Pro
 • Trame captivante de mitologie subacvatică cu cufere de comori, telescoape;
 • rotiri gratuite Atlantis fără depunere în care îți poți dubla câștigurile;
 • O serie de case de jocuri care oferă posibilitatea de a juca acest joc atât pentru bani, cât și pentru distracție;
 • Design grozav, dar un design simplist care va atrage jucătorii neexigenți, precum și coloane sonore calme, și catchy pentru a vă face experiența plină de vibrații din lumea subacvatică;
 • RTP ridicat și niveluri ridicate de volatilitate;
 • Se poate juca folosind smartphone-uri și tablete.
Contra
 • Nu există multe bonusuri, inclusiv jackpoturi progresive;
 • Nu se potrivește jucătorilor cu mulți bani;
 • Învârtirile gratuite Atlantis pot fi greu de declanșat, dar totuși sunt posibile.

Despre autor