Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Asgardian Stones

Asgardian Stones

de
RTP 96.31%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 500x
Joacă Asgardian Stones fără Înregistrare
4/5 - (10 votes)
Asgardian Stones demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Asgardian Stones cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Asgardian Stones pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Asgardian Stones
Asgardian Stones">

Asgardian Stones Slot Recenzie

Vreți jocuri cu tematică nordică care să vă absoarbă în joacă? Jocul ca la aparate Asgardian Stones este un divertisment cu 5 role și 20 de linii de plată pentru tine, creat de NetEnt. Slotul te duce în mitologia antică, înconjurat de caracteristicile Asgard, inclusiv pietre, și rune care protejează intrarea la zei, și puterea lor. Joacă Asgardian Stones pentru distracție și dezvăluie mai multe fețe de zei cu pietre până când vei câștiga o intrare în Asgard.

Asgardian stones slot demo

Asgardian Stones Slot Limite de monede:

  • Mărimea minimă a monedelor pe linie – 0.01
  • Dimensiunea maximă a monedelor pe linie – 1
  • Monede minime pe linie – 1
  • Monede maxime pe linie – 10
  • Jackpot – 500

Pentru a începe cu rola, trebuie să setați valoarea nominală a fisei, dând click pe valoarea fisei +/- de mai jos, precum și nivelul +/- pentru fisele pe linie. În caz contrar, este posibil să petreceți câteva rotiri cu valorile nominale setate. Puteți accesa rotiri gratuite Asgardian Stones fără depunere pentru a experimenta și voi o joacă.

Ce le place cel mai mult utilizatorilor? Jocul de păcănele are o funcție Avalanche cu multiplicatorii săi, care constă în câștiguri multiple în timp ce stai și te bucuri de bonusuri. Ideea principală sau sarcina din spatele slotului este ca un utilizator să câștige o intrare în Asgard.

Versiunea mobilă a Asgardian Stones este disponibilă. Vă puteți bucura de joc pe toate dispozitivele, în funcție de confortul dumneavoastră, fără niciun lag.

asgardian stones mobile

Caracteristici audio și de design

Jocul ca la aparate Asgardian Stones este o alegere bună pentru cei îndrăgostiți de temele și mitologia nordică. Joci învârtind simbolurile de pe role, care sunt reprezentate de rune și pietre cu chipuri de zei. Runele vin cu semnele A, K și Q.

Gameplay-ul este susținut de o coloană sonoră întunecată și misterioasă, care te poate ajuta cumva să te scufunzi în lumea Asgard. Altfel, atmosfera din timpul gameplay-ului pare că vei da peste creaturi teribile.

Meniul de sub jocul de aparate este confortabil, menționând numărul pariului, valoarea fisei, monedele, nivelul, precum și butoanele pentru jocul automat și pariul maxim. Animația este destul de lentă, prezentând runele care nu distrag atenția de la joc.

Asgardian Stones Simboluri

Când inițiați jocul, primiți simboluri pentru început. Atunci când acestea formează o combinație câștigătoare, utilizatorul intră în funcția Avalanche. Aceasta, la rândul său, ajută să se bucure de câștig din nou și din nou. Simbolurile Avalanche cad doar în poziția rolelor. Odată ce câștigul este acolo, simbolurile explodează și dau spațiu pentru al doilea rând de simboluri Avalanche până când câștigurile se termină.

Jocul de păcănele conține, de asemenea, simboluri colosale care pot zdrobi cu ușurință rândurile situate dedesubt și pot aduce un câștig suplimentar. Odată ce un rând este zdrobit, multiplicatorul din partea stângă crește cu 1 punct și poate ajunge până la 4x. Acesta nu se referă la simbolul W sau Wild. Simbolurile colosale apar în ordinea 2×2 sau 3×3.

W rune este simbolul wild, care înlocuiește toate celelalte simboluri în timpul jocului, cu excepția roții bonus.

De asemenea, utilizatorii pot activa experiența Colossal Crush, care este posibilă doar între jocul principal și cel bonus. Simbolul colosal trebuie să aibă o rezervă de alte simboluri dedesubt. Dacă mai rămân spații goale, simbolul colosal cade și le explodează pe toate. Se continuă până când există toate simbolurile zdrobite.

Un alt avantaj al jocului ca la aparate Asgardian Stones este o roată bonus, reprezentată de o ordine 3×3. Aceasta ajută să câștigi fie rotiri suplimentare, fie doar monede. Câștigul pentru moneda din timpul roții bonus este de 1, 2 sau 5 ori egal cu pariul total. Câștigul maxim este de x36 pariul total.

Jucând roata bonus, vei avea acces la până la 5 rotiri gratuite Asgardian Stones.

Asgardian Stones asgardiene și bonusuri

Așa cum am spus mai sus, Asgardian Stones NetEnt permite utilizatorilor să acceseze rotiri gratuite pentru a se bucura de joc. Dincolo de asta, există un simbol W sau Wild care poate înlocui toate celelalte simboluri și, ocazional, poate forma o combinație câștigătoare (W rămâne pe loc până la un câștig).

O altă funcție interesantă este simbolul scatter, care poate fi activat în timpul roții bonus. Acesta va oferi 3 segmente ale roții cu până la 25 de rotiri gratuite. Scatterul Asgardian Stones are dimensiunea de 3×3 și cade doar pe ultimele role.

Asgardian Stones RTP

RTP-ul slotului Asgardian Stones este de 96,31%, ceea ce este bine, mai ales că vine cu bonusuri suplimentare. Astfel, șansele de câștig sunt mari. Volatilitatea slotului este medie. Marja casei este de aproximativ 3,69%.

Încercați Asgardian Stones gratuit în demo

Sunteți interesat să vă oferiți o petrecere a timpului captivantă? Cu ajutorul nostru play-fortune.ro puteți juca Asgardian Stones gratuit într-un regim demo.

După ce verifici funcțiile din jocul demo Asgardian Stones, te vei familiariza cu rotirile gratuite, combinațiile câștigătoare posibile și bonusurile nelimitate oferite de NetEnt.

Verdictul pentru Asgardian Stones de la NetEnt

În concluzie, jocul Asgardian Stones este un joc perfect pentru utilizatorii care iubesc jocurile de păcănele cu tematică nordică. Are multe caracteristici și bonusuri care vizează câștiguri nelimitate și repetate. Jocul de păcănele are o volatilitate medie și un design vizual uimitor care ar putea atrage utilizatorii. Dincolo de asta, jocul gratuit Asgardian Stones este perfect pentru cei care vor să se scufunde în experiența sloturilor fără a arunca bani pe apa sâmbetei.

Despre autor