Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Archer

Archer

de
RTP: 96.78%
Volatilitate: Medie
Câștig maxim: 93750x
Joacă Archer fără Înregistrare
4.5/5 - (16 votes)
Archer demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri PlayTech sigure și de încredere unde să jucați Archer cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Archer pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
77Spins
4,0 rating
77Spins Cazino oferă un bonus de bun venit de până la 500 €
Videoclipul Archer
Archer">

Jocul ca la aparate Archer este produs de compania Playtech și are cinci role și 243 de moduri de câștig. Premiul maxim al jocului de bază este de 1.500 de ori mai mare decât pariul. Există posibilitatea de a câștiga mai mult în runda de 7 rotiri gratuite activate de Scatters cu două săgeți încrucișate. Jocul de păcănele este prevăzut cu bonusul simbol dublu care se poate răspândi pe role și poate acorda mai multe premii. Există o rundă dublă sau nimic pentru a crește câștigurile. Profitați de slotul demo pentru a juca sloturi gratuite fără a le descărca.

În versiunea demo a jocului ca la aparate Archer, utilizatorul primește 2.000 de credite. Suma curentă este afișată în fereastra Balance (Sold). Pentru a plasa pariuri, creditele sunt convertite în monede. Pentru aceasta este oferit un parametru, care se numește valoarea monedelor.

În jocul de aparate Archer există 12 imagini. Există două imagini speciale. Simbolul wild apare doar pe a doua, a treia și a patra rolă. Jokerul este sub formă de monede de aur. Wild-ul înlocuiește imaginile de bază pe măsură ce se formează mai multe combinații câștigătoare.

Despre autor