Aloha! Cluster Pays

Aloha! Cluster Pays

de
RTP: 96,42%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1000x
Joacă Aloha! Cluster Pays fără Înregistrare
4/5 - (10 votes)
Aloha! Cluster Pays demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Aloha! Cluster Pays cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Aloha! Cluster Pays pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Aloha! Cluster Pays
Aloha! Cluster Pays">

Joacă Slotul Aloha! Cluster Pays

Aloha! Cluster Pays este jocul de păcănele care te pregătește pentru vacanța ta. Mediul său tropical și simbolurile de plajă vă vor ajuta să creați atmosfera perfectă pentru a intra în atmosfera tropicală pe care o căutați. Palmieri, nuci de cocos, pandantive de flori, chipuri polineziene, ananas și multe altele… Ce mai aștepți să îți pui costumul de baie și să îți încerci norocul cu cel mai estival slot machine al momentului!

Aloha! Cluster Pays este unul dintre cele mai populare și inovatoare jocuri ca la aparate lansate de NetEnt. Designul său strălucitor și colorat și capacitatea de joc fac din acest slot machine unul dintre punctele de atracție ale jucătorilor obișnuiți de sloturi.

aloha free spins

Acest joc de păcănele cu 6 role și 5 rânduri este prezentat într-un mod foarte asemănător cu altele de la NetEnt, așa că va fi foarte ușor pentru majoritatea jucătorilor să îi cunoască dinamica. Pentru cei care nu cunosc acest joc, există anumite aspecte care sunt diferite și pe care este necesar să le explicăm în detaliu. Una dintre caracteristicile sale speciale pe care ar trebui să le cunoașteți este Cluster Pays ™, care dă numele mașinii. Aceasta este cheia acestui slot machine. De asemenea, în această mașină nu veți găsi figura Scatter sau simbolul Wild, care apare transformat într-o altă figură.

Acest joc nu are linii de plată ca altele, ci totul se bazează pe cifre grupate. Dinamica este, prin urmare, diferită de cele obișnuite, dar adaugă un bonus de emoție și șansă.

Despre autor