Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
7 Monkeys

7 Monkeys

de
RTP: 92.71%
Volatilitate: Medie
Joacă 7 Monkeys fără Înregistrare
4.4/5 - (8 votes)
7 Monkeys demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați 7 Monkeys cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 7 Monkeys pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul 7 Monkeys
7 Monkeys">

Joacă 7 Monkeys slot și câștigă 150 de rotiri gratuite

Pragmatic Play este un furnizor de jocuri online foarte generos în ceea ce privește bonusul de rotiri gratuite, iar 7 Monkeys nu face excepție. Jocul de păcănele cu 5 role, 3 rânduri și 7 linii de plată fixe le permite jucătorilor să câștige până la 150 de rotiri gratuite. Te-am făcut deja curios? Descoperă cum să joci gratis 7 Monkeys slot!

Paylines

Tema acestui joc de păcănele este dată de habitatul natural al maimuțelor, iar toate simbolurile sunt reprezentate de maimuțe în culori diferite. Nu există simboluri cu valoare redusă. Toate simbolurile maimuțelor au o valoare mare. Dacă doriți să cunoașteți valoarea fiecărui simbol, nu uitați să verificați tabelul de plată.

Paytable

Pe role vei găsi, de asemenea, simbolurile speciale Wild și Scatter. Simbolul Wild este dat de un babuin multicolor și poate înlocui orice simbol din joc, cu excepția celui Scatter, pentru a completa o combinație de simboluri identice. Simbolul Scatter sau simbolul banană va activa funcția specială a jocului.

Free Spins este singura funcție specială a jocului, dar este atât de avantajoasă încât nu duce lipsă de o altă funcție. Trei sau mai multe simboluri Scatter adunate oriunde pe role vă aduc un număr de rotiri gratuite și multiplicatori după cum urmează:

  • 3x Scatter – 50 de rotiri gratuite, 1x multiplicator;
  • 4x Scatter – 100 de rotiri gratuite, multiplicator 2x;
  • 5x Scatter – 150 de rotiri gratuite, multiplicator 3x.

Crezi că poți câștiga mai multe rotiri gratuite? Bineînțeles că da! Dacă mai aduni încă 3 simboluri Scatter în timpul rundei bonus a slotului, vei primi încă 15 rotiri gratuite, iar numărul de rotiri gratuite pe care le poți câștiga este nelimitat.

RTP-ul de 96% este un motiv în plus pentru a alege jocul ca la aparate 7 Monkeys. Ne concentrăm pe rata de profit deoarece este un indicator care arată șansele jucătorului de a câștiga la un anumit slot pe o perioadă lungă de timp. De obicei, RTP-ul sloturilor online variază între 90% și 98%, iar sloturile cu o rată de profit de peste 95% sunt recomandate.

Joacă 7 Monkeys și descoperă și alte sloturi gratuite pe play-fortune.ro!

Despre autor