7 Monkeys

7 Monkeys

de
RTP: 92.71%
Volatilitate: Medie
Joacă 7 Monkeys fără Înregistrare
4.4/5 - (8 votes)
7 Monkeys demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri Pragmatic Play sigure și de încredere unde să jucați 7 Monkeys cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca 7 Monkeys pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 8 BTC + 70 rotiri gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul 7 Monkeys
7 Monkeys">

Joacă 7 Monkeys slot și câștigă 150 de rotiri gratuite

Pragmatic Play este un furnizor de jocuri online foarte generos în ceea ce privește bonusul de rotiri gratuite, iar 7 Monkeys nu face excepție. Jocul de păcănele cu 5 role, 3 rânduri și 7 linii de plată fixe le permite jucătorilor să câștige până la 150 de rotiri gratuite. Te-am făcut deja curios? Descoperă cum să joci gratis 7 Monkeys slot!

Paylines

Tema acestui joc de păcănele este dată de habitatul natural al maimuțelor, iar toate simbolurile sunt reprezentate de maimuțe în culori diferite. Nu există simboluri cu valoare redusă. Toate simbolurile maimuțelor au o valoare mare. Dacă doriți să cunoașteți valoarea fiecărui simbol, nu uitați să verificați tabelul de plată.

Paytable

Pe role vei găsi, de asemenea, simbolurile speciale Wild și Scatter. Simbolul Wild este dat de un babuin multicolor și poate înlocui orice simbol din joc, cu excepția celui Scatter, pentru a completa o combinație de simboluri identice. Simbolul Scatter sau simbolul banană va activa funcția specială a jocului.

Free Spins este singura funcție specială a jocului, dar este atât de avantajoasă încât nu duce lipsă de o altă funcție. Trei sau mai multe simboluri Scatter adunate oriunde pe role vă aduc un număr de rotiri gratuite și multiplicatori după cum urmează:

  • 3x Scatter – 50 de rotiri gratuite, 1x multiplicator;
  • 4x Scatter – 100 de rotiri gratuite, multiplicator 2x;
  • 5x Scatter – 150 de rotiri gratuite, multiplicator 3x.

Crezi că poți câștiga mai multe rotiri gratuite? Bineînțeles că da! Dacă mai aduni încă 3 simboluri Scatter în timpul rundei bonus a slotului, vei primi încă 15 rotiri gratuite, iar numărul de rotiri gratuite pe care le poți câștiga este nelimitat.

RTP-ul de 96% este un motiv în plus pentru a alege jocul ca la aparate 7 Monkeys. Ne concentrăm pe rata de profit deoarece este un indicator care arată șansele jucătorului de a câștiga la un anumit slot pe o perioadă lungă de timp. De obicei, RTP-ul sloturilor online variază între 90% și 98%, iar sloturile cu o rată de profit de peste 95% sunt recomandate.

Joacă 7 Monkeys și descoperă și alte sloturi gratuite pe play-fortune.ro!

Despre autor