Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Jack Hammer 2

Jack Hammer 2

de
RTP: 97.07%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1980x
Joacă Jack Hammer 2 fără Înregistrare
4.6/5 - (11 votes)
Jack Hammer 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jack Hammer 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jack Hammer 2 pe bani reali
Play Fortuna
5,0 rating
100% până la $/€500 + 225 Rotiri Gratuite
Playfortune
5,0 rating
Ofertă Fortune: Până la 225% Bonus + 310 Rotiri Gratuite
Booi
4,8 rating
250% Bonus + 125 Rotiri Gratuite
Videoclipul Jack Hammer 2
Jack Hammer 2">

Joacă Jack Hammer 2 slot gratis

Jocul ca la aparate Jack Hammer 2 are 5 role, 3 rânduri și 99 de rânduri cu câștiguri fixe. Un magazin cu pești se află în centrul atenției tematice, iar printre simboluri se regăsesc diverse personaje de desene animate Pop Art, precum cântăreața răpită Pearl, Don Crabby, Goons și însuși detectivul particular.

Win Lines

Există, de asemenea, o mulțime de simboluri speciale, cum ar fi simbolurile Wild, Random Wild și Free Spins. De îndată ce apar 5 simboluri Free Spin Logos, se declanșează 10 rotiri gratuite. Cu cât mai multe Scatters obțineți, cu atât mai multe rotiri gratuite vor fi acordate. Se poate obține un maxim de 20 de rotiri gratuite, în care câștigurile sunt înmulțite cu multiplicatorul 2. Random Wilds, care apar doar în timpul rotirilor gratuite, sunt complet noi. Dar ceea ce diferențiază acest slot de celelalte este funcția originală Sticky Win.

Special Symbols

În comparație cu prima parte a lui Jack Hammer, nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește gameplay-ul în sine. Funcția Sticky Win Feature continuă să vă ofere Respins după ce ați realizat un câștig. Procentul de rentabilitate (RTP) în Jack Hammer 2 este chiar mai bun decât predecesorul său și este un excelent 97,10%. Din moment ce noul slot machine NetEnt cu 99 de linii are semnificativ mai multe moduri de câștig, se cuvine să se facă și pariuri minime mai mari.

Pe lângă funcțiile și recompensele standard, participanților la jocurile de aparate li se oferă rotiri gratuite după fiecare rotire reușită. Simbolurile câștigătoare sunt fixate pe câmp, iar toate celelalte simboluri pornesc din nou. O oportunitate similară este marcată pozitiv pe rezultat. Chiar și în versiunea de testare, care vă permite să jucați jocul de cazino Jack Hammer 2 slot complet gratuit și fără înregistrare, este ușor să evaluați un potențial semnificativ crescut.

jack hammer 2 paytable
Paytable

Unele dintre personajele din acest joc de păcănele în stil carte de benzi desenate sunt în două versiuni – Jack Hammer însuși apare ca simbolul cel mai valoros, zâmbind într-o versiune și gata de luptă în cealaltă. O femeie frumoasă pe nume Pearl apare, de asemenea, în două versiuni – cântând la microfon într-o versiune și complet îngrijorată în cealaltă. Don Crabby zâmbește într-un simbol și ne privește cu o privire periculoasă în celălalt.

Storming bonuses

Câștigă cele mai multe credite cu funcția Sticky Win. Ori de câte ori simboluri identice (inclusiv Wilds și Free Spins) intră într-o combinație câștigătoare, acestea se lipesc împreună, iar tu primești Re-Spins. Funcția se oprește atunci când nu mai există alte simboluri suplimentare care să participe la combinație.

Adună cel puțin 5 simboluri Free Spins și poți câștiga până la 20 de Free Spins. Obțineți un multiplicator x2 pentru fiecare combinație câștigătoare în cadrul rotirilor gratuite. Acumulați recompensele cu funcția Sticky Win și cu rotirile gratuite speciale Wild. Câștiguri garantate 100%. Contați pe Wild pentru a obține antrenamente plătite. Datorită funcției sale de substituție, vă veți maximiza șansele de câștig.

Concluzie

Gameplay-ul a suferit modificări minore, astfel că jocul ca la aparate Jack Hammer 2 are acum 99 de linii de plată disponibile, oferindu-ți și mai multe câștiguri regulate. Simbolul Random Wild suplimentar îți crește șansele de a câștiga premii în timpul rotirilor gratuite, chiar dacă acestea sunt doar dublate și nu triplate. Cu toate acestea, sunetul slotului nu este deosebit de atrăgător, iar simbolurile câștigătoare destul de monotone din punct de vedere cromatic sunt greu de distins unul de celălalt.

Pro și contra

Pro
  • Toate câștigurile se dublează la Free Spins
  • Temă bună
Contra
  • Nu este ușor să obțineți 20 de rotiri gratuite deodată
  • Valoarea minimă a pariului este mare

Despre autor