Jack Hammer 2

Jack Hammer 2

de
RTP: 97.07%
Volatilitate: Scăzută
Câștig maxim: 1980x
Joacă Jack Hammer 2 fără Înregistrare
4.6/5 - (11 votes)
Jack Hammer 2 demo play DEMONSTRAȚIE

V-ați săturat de versiunile demo? Găsiți cazinouri NetEnt sigure și de încredere unde să jucați Jack Hammer 2 cu bani reali. Înscrieți-vă și revendicați bonusuri grozave de bun venit.

Cazinouri licențiate pentru a juca Jack Hammer 2 pe bani reali
Hell Spin
4,5 rating
Bonus la primul depozit 100% până la €/$100 + 100 de rotiri gratuite
Termeni și condiții
- Rotirile gratuite din bonusul la prima depunere sunt adăugate ca un set de 50 de rotiri gratuite pe zi timp de 2 zile.
- Primele 50 de rotiri gratuite sunt adăugate imediat după o depunere reușită, următoarele 50 - în următoarele 24 de ore.
- Pentru a primi rotirile gratuite, trebuie să mizezi suma depusă x1.
- Câștigurile obținute cu ajutorul rotirilor gratuite au o cerință de mizare x40.
- Bonusul la Prima Depunere poate fi folosit numai la PRIMA dvs. depunere efectuată vreodată.
- Termenii și Condițiile Generale ale Bonusului trebuie respectate.
22Bet
4,5 rating
Efectuați prima depunere și obțineți 100% bonus până la 300 USD
Fairspin
4,3 rating
450% la depozit + 140 rotiri gratuite
WEISS
4,3 rating
300% până la 5000 USDT + 200 Rotiri Gratuite
SlotoKing
4,0 rating
Obțineți până la 90.000 ₴ + 140 rotiri gratuite la primele dvs. 5 depozite
Snatch
4,0 rating
450% până la €6000 + 325 rotiri gratuite la patru depozite
Se aplică T&Cs
1. Pachetul de bun venit este valabil pentru primele 4 depuneri.
2. Trebuie să depuneți cel puțin 20 € pentru a primi Bonusul la fiecare depunere.
3. Pachetul de bun venit include:
Bonus de bun venit la prima depunere: bonus de 200% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Dog House (Pragmatic Play);
SAU
Bonus de bun venit Highroller la prima depunere de 500 € sau mai mult: 200% până la 3000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a doua depunere: 100% până la 1000 € + 75 de rotiri gratuite la slotul Release the Kraken (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a treia depunere: 50% până la 1000 € + 50 de rotiri gratuite la slotul Buffalo King Megaways (Pragmatic Play);
Bonus de bun venit la a patra depunere: 100% până la 1000 € + 100 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play).
4. Fiecare secțiune de bonus de bun venit conține informații și termeni și condiții mai detaliate.
Videoclipul Jack Hammer 2
Jack Hammer 2">

Joacă Jack Hammer 2 slot gratis

Jocul ca la aparate Jack Hammer 2 are 5 role, 3 rânduri și 99 de rânduri cu câștiguri fixe. Un magazin cu pești se află în centrul atenției tematice, iar printre simboluri se regăsesc diverse personaje de desene animate Pop Art, precum cântăreața răpită Pearl, Don Crabby, Goons și însuși detectivul particular.

Win Lines

Există, de asemenea, o mulțime de simboluri speciale, cum ar fi simbolurile Wild, Random Wild și Free Spins. De îndată ce apar 5 simboluri Free Spin Logos, se declanșează 10 rotiri gratuite. Cu cât mai multe Scatters obțineți, cu atât mai multe rotiri gratuite vor fi acordate. Se poate obține un maxim de 20 de rotiri gratuite, în care câștigurile sunt înmulțite cu multiplicatorul 2. Random Wilds, care apar doar în timpul rotirilor gratuite, sunt complet noi. Dar ceea ce diferențiază acest slot de celelalte este funcția originală Sticky Win.

Special Symbols

În comparație cu prima parte a lui Jack Hammer, nu s-au schimbat prea multe în ceea ce privește gameplay-ul în sine. Funcția Sticky Win Feature continuă să vă ofere Respins după ce ați realizat un câștig. Procentul de rentabilitate (RTP) în Jack Hammer 2 este chiar mai bun decât predecesorul său și este un excelent 97,10%. Din moment ce noul slot machine NetEnt cu 99 de linii are semnificativ mai multe moduri de câștig, se cuvine să se facă și pariuri minime mai mari.

Pe lângă funcțiile și recompensele standard, participanților la jocurile de aparate li se oferă rotiri gratuite după fiecare rotire reușită. Simbolurile câștigătoare sunt fixate pe câmp, iar toate celelalte simboluri pornesc din nou. O oportunitate similară este marcată pozitiv pe rezultat. Chiar și în versiunea de testare, care vă permite să jucați jocul de cazino Jack Hammer 2 slot complet gratuit și fără înregistrare, este ușor să evaluați un potențial semnificativ crescut.

jack hammer 2 paytable
Paytable

Unele dintre personajele din acest joc de păcănele în stil carte de benzi desenate sunt în două versiuni – Jack Hammer însuși apare ca simbolul cel mai valoros, zâmbind într-o versiune și gata de luptă în cealaltă. O femeie frumoasă pe nume Pearl apare, de asemenea, în două versiuni – cântând la microfon într-o versiune și complet îngrijorată în cealaltă. Don Crabby zâmbește într-un simbol și ne privește cu o privire periculoasă în celălalt.

Storming bonuses

Câștigă cele mai multe credite cu funcția Sticky Win. Ori de câte ori simboluri identice (inclusiv Wilds și Free Spins) intră într-o combinație câștigătoare, acestea se lipesc împreună, iar tu primești Re-Spins. Funcția se oprește atunci când nu mai există alte simboluri suplimentare care să participe la combinație.

Adună cel puțin 5 simboluri Free Spins și poți câștiga până la 20 de Free Spins. Obțineți un multiplicator x2 pentru fiecare combinație câștigătoare în cadrul rotirilor gratuite. Acumulați recompensele cu funcția Sticky Win și cu rotirile gratuite speciale Wild. Câștiguri garantate 100%. Contați pe Wild pentru a obține antrenamente plătite. Datorită funcției sale de substituție, vă veți maximiza șansele de câștig.

Concluzie

Gameplay-ul a suferit modificări minore, astfel că jocul ca la aparate Jack Hammer 2 are acum 99 de linii de plată disponibile, oferindu-ți și mai multe câștiguri regulate. Simbolul Random Wild suplimentar îți crește șansele de a câștiga premii în timpul rotirilor gratuite, chiar dacă acestea sunt doar dublate și nu triplate. Cu toate acestea, sunetul slotului nu este deosebit de atrăgător, iar simbolurile câștigătoare destul de monotone din punct de vedere cromatic sunt greu de distins unul de celălalt.

Pro și contra

Pro
  • Toate câștigurile se dublează la Free Spins
  • Temă bună
Contra
  • Nu este ușor să obțineți 20 de rotiri gratuite deodată
  • Valoarea minimă a pariului este mare

Despre autor